papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.635
- Πόντοι
- 40.423
εγω ειμαι ναυαγιο και το παραδεχομαι
Προσωπικά ΔΕΝ έχω διαβάσει ποτέ να βρίσει ο @papaphilips#Msakis δεν εχεις διαβασει ποτε να αποκαλει ολλους εδω μεσα ναυαγια ε ;
ευχαριστω για το confirm αποτυχημενο ναυαγιο.
μπορεις να καταλαβεις και μονη σου πιστευω, αν σου εχει μεινει λιγο νιονιο, οτι δεν πηγε τζαμπα το μπινελικι που εφαγες τελικα, αφου το παραδεχεσαι και να μη χρειαστω να γραψω και επιχειρηματα για τον ποιητη.
μονοι σας αυτοξεφτυλιζεστε και ζητατε και τα ρεστα μετα
![]()
Από δω το πήγες και από εκεί το πήγες σε εμένα ήθελες να καταλήξεις τελικά, τελοσπαντων καλή χρονιά, αν αρχίσεις πάλι τις αερολογίες απέναντί μου να ξέρεις ότι εσύ θα ευθύνεσαι για το καθετί επόμενο.
τον αποτυχημενο ναυαγο και "ζητιανο", τον πηδαω
μιλαμε δε μιλαμε... απλα ΔΕΝ
ειπα... της καραντινας τα καμωματα... και παω παρακατω...
ποιητη σε κανενα δε θελω να καταληξω, απλα σου δειχνω τις αποδειξεις...και με bold κιολας, για μη ζητας επιχειρηματα παλι![]()
οτι ειχα να πω, το ειπα και τελος. ξαναδιαβασε και εσυ αν θες.
ξαναλεω... μονοι σας αυτοξεφτυλιζεστε εδω μεσα με αυτα που γραφεται και μετα παρεξηγηστε και ζητατε τα ρεστα.
επιχειρηματα δινουμε οταν δεν υπαρχουν.
εφοσων εδω, ειναι ολα γραμμενα απο εσας, δε χρειαζεται να πουμε κατι παραπανω.
γι'αυτο υπαρχουν οι παραθεσεις.
μην τα ξαναλεω και με σενα.
με υγεια παντα !!!
Απλούστατα δεν με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα σου σε τρίτα πρόσωπα, τι με νοιάζει εμένα με τα προβλήματα που μπορεί να έχεις εσύ εδώ με το καθένα, οπότε δεν χρειάζεται να ενώνεις τις λέξεις "επιχειρήματα-ποιητής" όταν μιλάς σε άλλους..οταν όμως αποκαλείς εμένα μαλάκα για τα γούστα μου, που ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος που έχει τα συγκεκριμένα, ε εκεί αυτομάτως προκαλείς τον άλλον, ειδικά δε, που δεν σε κατέκρινε ποτέ.
μαλλον δεν το καταλαβες οπως το εννοουσα και τι εννοουσα
καμια σχεση με γουστα.
και ειπα πριν, οτι για οσους δεν καταλαβαν το υφος μου, τους ζηταω συγγνωμη.
αν θες τα λεμε και π.μ. για να μην πλατιαζουμε αλλο, γιατι βλεπω ακομα σε τρωει.