baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.859
- Πόντοι
- 7.265
εκτεθημενος ειναι απο τη μερα που γεννηθηκε.Καλη χρονια τυπε,αλλα χρονιαρες μερες εκθετεις τον νηματοθετη ανεπανορθωτα
εςδω μας συστηνεται ο χελ γουτσου.![]()
![]()
![]()
εκτεθημενος ειναι απο τη μερα που γεννηθηκε.Καλη χρονια τυπε,αλλα χρονιαρες μερες εκθετεις τον νηματοθετη ανεπανορθωτα
εςδω μας συστηνεται ο χελ γουτσου.![]()
![]()
![]()
Nαι τυπε,και το αλλο το αγγουρι με τους διασημους για να σταυρωσουν νικη του χρονου,κυριολεκτικαΗ Ασημινα και παει με τους μαχητες τυποι ?![]()
Nαι τυπε,και το αλλο το αγγουρι με τους διασημους για να σταυρωσουν νικη του χρονου,κυριολεκτικαΗ Ασημινα και παει με τους μαχητες τυποι ?![]()
![]()
![]()
![]()
Σαλλιγκαρουδη ή κατα κοσμον Σαλλαγκουδη τυπεNαι τυπε,και το αλλο το αγγουρι με τους διασημους για να σταυρωσουν νικη του χρονου,κυριολεκτικαΗ Ασημινα και παει με τους μαχητες τυποι ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιο ειναι το αλλο αγγουρι τυπε ?![]()
κατσε ρε με τοσο διασημους που εχουν επιλεξει δεν θα μου κανει εντυπωση να δουμε και τον καρανικα μεσα.Σαλλιγκαρουδη ή κατα κοσμον Σαλλαγκουδη τυπεNαι τυπε,και το αλλο το αγγουρι με τους διασημους για να σταυρωσουν νικη του χρονου,κυριολεκτικαΗ Ασημινα και παει με τους μαχητες τυποι ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον φαν της μενεγω εννοεις?Σε λιγο θα βαζουν και κομπαρσους απο ταινιες μικρου μηκουςκατσε ρε με τοσο διασημους που εχουν επιλεξει δεν θα μου κανει εντυπωση να δουμε και τον καρανικα μεσα.Σαλλιγκαρουδη ή κατα κοσμον Σαλλαγκουδη τυπεNαι τυπε,και το αλλο το αγγουρι με τους διασημους για να σταυρωσουν νικη του χρονου,κυριολεκτικαΗ Ασημινα και παει με τους μαχητες τυποι ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εςδω μας συστηνεται ο χελ γουτσου.
ναι τραγουδι σε κανανε.
εςδω μας συστηνεται ο χελ γουτσου.
Έχουν κατακλεψει όλες τις ατάκες μου τα νιαμου....![]()
Τύπε είναι μέσα στα κόλπα ο Σκάϊς..ξετιναξε την μπανκα ο αλουφουζος τυποι....το ζευγαρι που μπαινει μετα της γιορτες![]()