Θα παω κατω πιο μετα
να δω τι γινεται!
![]()
Λες να έχει τίποτα καλο?
Θα παω κατω πιο μετα
να δω τι γινεται!
![]()
Πιστευω οτι εκει κατω παντα εχει κατι.
Για καλο δεν ξερω.
![]()
Μου λείπουν τα φωτάκια των οίκων
Ο ήχος των τακουνιών στο σαλονάρισμα
Κι η κορύφωση της σκηνής όταν ο ήχος αποκτά εικόνα καθώς σκάει μύτη η ιερόδουλος με τα εσώρουχα μπροστά σου
Το ευχάριστο σοκ που παθαίνεις,η ζημιά,η απογοήτευση ή η αδιαφορία μυρίζοντας ταυτόχρονα χλωρίνες αναμειγμένες με χυσοκαποτίλα από τα δωμάτια...
Ενώ οι ντισκομπάλες γυρίζουν και τα βρακιά φωσφορίζουν...
Τι σκηνικό Θεε μου
Αυτή η μαγεία πουθενά μύστες μου
Και οι περιγραφές του κυρ Βασίλη όταν έχει τη Σόνια!Εγώ έμπαινα μόνο για να τον ακούω να μου φτιάχνει η διάθεση και να καλαμπουριάσουμε κι ας ήξερα ποια είχε
Μου λείπουν τα φωτάκια των οίκων
Ο ήχος των τακουνιών στο σαλονάρισμα
Κι η κορύφωση της σκηνής όταν ο ήχος αποκτά εικόνα καθώς σκάει μύτη η ιερόδουλος με τα εσώρουχα μπροστά σου
Το ευχάριστο σοκ που παθαίνεις,η ζημιά,η απογοήτευση ή η αδιαφορία μυρίζοντας ταυτόχρονα χλωρίνες αναμειγμένες με χυσοκαποτίλα από τα δωμάτια...
Ενώ οι ντισκομπάλες γυρίζουν και τα βρακιά φωσφορίζουν...
Τι σκηνικό Θεε μου
Αυτή η μαγεία πουθενά μύστες μου
Μου λείπουν τα φωτάκια των οίκων....
Οι πουτάνες είναι ένα υπαρξιακό σκεύος φαντασίωσης. Διοχετεύεις μέσα τους το σενάριό σου - έστω γι' αυτά τα γαμημένα 10 λεπτά- το σενάριο της ιδανικής σχέσης ή το σενάριο του ιδανικού σεξ ή ότι άλλο για να πάρεις ηδονή. Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.Ωρες ωρες σας πιανει ρομαντισμος με τις εκδιδομενες
και οκ το δεχομαι.
Αυτες οι γυναικες ομως συμφωνα με ανθρωπους
που εχουν φαει πολλα χρονια στην (πραγματικη) νυχτα η θα σε εκμεταλευτουν η θα τις εκμεταλλευτεις.
Καταλαβαινουν μονο
απο ωμη βια η φραγκα.
Εγω πιστευω η αληθεια ειναι καπου στην μεση.
Καμια γυναικα
(εκδιδομενη η οχι)
δεν υπολογιζει ανδρα που της λεει σε ολα ναι η της κανει ολα τα χατηρια. Ισως νσ υπαρχουν εξαιρεσεις
αλλα αυτος ειναι ο κανονας.
Ειδικα στα Βαλκανια
θελουν εναν δυναστη
να τους ψηνει το ψαρι
στα χειλη κι ακομα και να τις παραμυθιαζει
αν το κανει καλα
το δεχονται.
![]()
Θα ηθελα και εγω την ιδια πληροφορια παρακαλω εαν υπαρχει κατι , Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα όσοι ασχολούνται με το χόμπι μια χάρη..σε π.β μνμ ποια μπουρδέλα είναι ανοιχτά κρυφά ποια δουλεύουν..στα 20ρικα.καλυμνου κτλ κτλ
Οι πουτάνες είναι ένα υπαρξιακό σκεύος φαντασίωσης. Διοχετεύεις μέσα τους το σενάριό σου - έστω γι' αυτά τα γαμημένα 10 λεπτά- το σενάριο της ιδανικής σχέσης ή το σενάριο του ιδανικού σεξ ή ότι άλλο για να πάρεις ηδονή. Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.
Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.
Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.
διαφωνω μαστορα.
τα standarακια γινονται γιατι πολυ απλα ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!
απλο sex ειναι και κανενα σεναριο.