χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.094
- Πόντοι
- 606
Προσπαθουν να 'περασουν' ως 'λογικο' την λαθροεισβολη και την παραφιλια - και οποιος ειναι νορμαλ και αγαπα την πατριδα του- ειναι ο τρελος του χωριου και ο παραλογος![]()

Προσπαθουν να 'περασουν' ως 'λογικο' την λαθροεισβολη και την παραφιλια - και οποιος ειναι νορμαλ και αγαπα την πατριδα του- ειναι ο τρελος του χωριου και ο παραλογος![]()

ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ! Αλλα οτι θα εβλεπα και σχολιο που θα εκανε μια απο τις σπουδαιοτερες δημοσιογραφικες- λογοτεχνικες πενες τις συγχρονης ανθρωπινης διανοησης, να στριφογυριζει στο μνημα της , Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....ΑΥΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ οτι δεν το περιμενα !!!!Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί τον big brother τον λένε big...πόσο να την έχει άραγε?
![]()
fainetai καλος ανθρωπος και πειραχτήρι αν λες για αυτά που εκανε στην αυληΗ κρητικια που το παιζει μενεγακη - ειναι ετοιμη για εισαγωγη με ζουρλομανδυα σε ψ/χ κλινικη![]()

![]()
![]()
... Πάρτε και το χρηστινακι που τα καταπίνει..

ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ! Αλλα οτι θα εβλεπα και σχολιο που θα εκανε μια απο τις σπουδαιοτερες δημοσιογραφικες- λογοτεχνικες πενες τις συγχρονης ανθρωπινης διανοησης, να στριφογυριζει στο μνημα της , Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....ΑΥΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ οτι δεν το περιμενα !!!!Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί τον big brother τον λένε big...πόσο να την έχει άραγε?
![]()
REST IN PEACE για δευτερη φορα ( αφου καταφεραν σε ξαναστειλουνε) τεραστιε Eρρικο Αρθουρε aka Γιωργη
Δεν πρόκειται για live μετάδοση. Παρουσιάζονται όσα συμβαίνουν στο σπίτι με 20 λεπτά καθυστέρηση.:hπαιδια το live με φαινεται σαν σκηνοθετημενο live δηλαδή βλεπουμε live αλλα κασετα με μονταζ. Δεν ξερω αν συμφωνει καποιος μαζι μου η οχι
![]()
... Κανένας όμως δεν είδα να σχολιάσει το κατακόκκινο κεφάλι τού πέους που σίγουρα έχει κάποιο ((θέματα κι)).![]()
![]()
έχουμε απ όλα τα κορίτσια του big brother πορνοβίντεο ?![]()
το μονο που χριζει σχολιασμου ειναι οτι αν και βααζει πολυ χερι το χριστινακι στο τσιμπουκι φαινετε μερακλου και οτι περνει παθιασμμενο τσιμπουκι και το cim ειναι στο προγραμμα δεν αφηνει σταγονα να φυγει σπερματοζητιανα.....σιγουρα με σωστες οδηγιες οπως η μη χρηση χεριου θα βελτιωσει τη τεχχνικη της η οποια θα ειναι απο τις τοπ,ελπιζω να μη κατσει πολλυ μεσα και ανεβει στα υψη η τιμη ,γιατι σιγουρα τουλαχιστον η στον σειρινα η στο καραφλα θα τη δουμε να εχει καποιο ρολο,πιο παλια θα λεγαμε <<αααα θα γινει εξωφυλο στο νιντρο στο μαξιμ κτλπ>> τουλαχιστον και η προοδος εχεει τα θετικα της... Κανένας όμως δεν είδα να σχολιάσει το κατακόκκινο κεφάλι τού πέους που σίγουρα έχει κάποιο ((θέματα κι)).![]()
![]()
έχουμε απ όλα τα κορίτσια του big brother πορνοβίντεο ?![]()
132 σελίδα.που ειναι τελικά το βιντεακι που λέτε;;;
καποιο λινγκ;;;;