Theodoros12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια αυριο το πρωι κατα τις 9 παιζει τιποτα καλο??? φυλης φωκαιας και παραπλευρως????
Πήγαινε Διδυμου 27 να δεις τη Φωτεινή,αρχίζει στις 10:00καλησπερα παιδια αυριο το πρωι κατα τις 9 παιζει τιποτα καλο??? φυλης φωκαιας και παραπλευρως????
Σε ποιό από όλα? Έχει τρείς τέσσερις πόρτες εκεί.Ο συναγωνιστης Στρατηγος88 είχε δίκιο.
Ι. 44 η Φωτεινή από Κολωνού 27
17.00-02.00 σύμφωνα με δηλωσή της.
Άψογη στο 10€ όσον αφορά τις υπηρεσίες της.
Έχει τουλάχιστον 10κιλα επιπλέον πανω της.
Πιστευω να τα χάσει. Δεν την χαλάει παρά μόνον στο στομάχι.
Η υπηρεσία με μέτρησε με ηλεκτρονικό θερμόμετρο στο μέτωπο
Ναι είναι κανονικά στο πόστο της 17.30-22.00Ρε παιδια η Αλιονα απο Διδυμου 18Α επεστρεψε?
Παίζει μπάλα και πρωί και απόγευμα διπλοβάρδια αν πας σταάρα είναι πρωινή βάρδια??
Μόλις εκπλήρωσα ένα βιτσιο μου ..στο κολωνου 45 γαμησα την Τζοαννα μια ρουμανογυφτη γεματουλα στο σαλόνι μπροστά στα μάτια της τσατσας..ειδαν ότι δεν πολυεχουν πελατεία και ενεδωσαν στην επιθυμία μου ..τελειωμα στο στόμα της και η τσατσά να μου λέει μπράβο καυλιαρη γέμισε το στόμα της να χορτάσει..η τσατσά αρκετά γαμευσιμη, μη πω ότι είναι και καλύτερη από την Τζοαννα.
Κατά την διάρκεια του γαμησιού με κοίταζε με βλέμμα ηδονικό.
Ωραία εμπειρία για 10€.
γεια σου ρε τντ μπουρδελιαρη.ειδες αυτές οι εμπειριες μενουν.Άξιος!
Εμένα παλιά μου έχει κάτσει καλή περίπτωση με Χριστίνα μελαχρινή Αλβανίδα
στο Μ.Αλεξάνδρου 28 δεξί (όχι το κουρτινάτο). Πρόγραμμα υπερφούλ με φοβερή αντοχή πατούρας.
Δούλευε ντουέτο με Κατερίνα (ζουμπουρλή Αλβανίδα με κυτταρίτιδα που αργότερα
πήγε στο Κολωνού 27 όροφος και...απέτυχε). Πήρα την Χριστίνα με τριπλό χρόνο σε φάση
blindfold με λύκρα μαντήλια για άνεση. Η τσατσά μπαινόβγαινε (όποτε μπορούσε) σε ρόλο καμαριέρας στο δωμάτιο.
Ήταν καύλα αυτό κι έγινε χαμός. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το blindfold σαν ενδυνάμωση των αισθήσεων.
![]()
γεια σου ρε τντ μπουρδελιαρη.ειδες αυτές οι εμπειριες μενουν.
Ε όχι...συμφώνησαν κάπου Ζαν-Κλωντ με Τντ60... τεράστιο πάρτυ ενδέχεται να κατακλύσει την φυλής και περιξ από καταχαρούμενους μπουρδελιαρηδες με τεράστια πανό να αναγράφουν με κεφαλαία....ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ-ΤΝΤ με Ρίτα από Φώκαιας, κερασμένη από μπαρμπαπήδουλα και citizen.
Ωραία πραγματάκια.
Μαγκες παίζει σε κανενα μπουρδελο διπλή εκτόνωση και αν ναι σε ποιο μου πρωτεινεται να πάω και ποσο πάει συνήθως
Παίδες ξέρετε αν αυτή η Katy είναι το κοντό η Καιτη που δούλευε Πιπινου και Άγκυρας;