Διαγραμμένο μέλος 191969
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Πως ειναι εμφανησιακα αυτη η δεσποινα? Η αλλη καλη?
επισης επισκεψη σημερα στο κρυσταλ και περασμα με την Ναντια.Καλο μασαζ και αρκετα καλη εκτονωση.Θα ξαναπροτιμηθει.
Επίσκεψη χθες το μεσημέρι κατα της 12 και 30 απο το Ζεσι σπα.Παρουσες η Μελίνα και η Μαρία.Επιλέχθηκε στο φουλ πρόγραμμα η αδυναμία μου η Μελίνα.Περασα πολυ όμορφα με δυο εκτονωσεις σε διάρκεια μια ωρα ακριβώς.V.F.M.επιλογή.
Μάγκες λοιπόν αύριο 20/6/2020 το crystal έχει το μασάζ 10 Euro τα 40 λεπτά λέει θα γίνει τις πουτανας μου φαίνεται μέχρι και στο διάδρομο θα είναι ο κόσμος για μασάζ
Το άθροισμα πάλι 50 θα είναι. Συνεπώς...
Καλή φάσηΜάγκες λοιπόν αύριο 20/6/2020 το crystal έχει το μασάζ 10 Euro τα 40 λεπτά λέει θα γίνει τις πουτανας μου φαίνεται μέχρι και στο διάδρομο θα είναι ο κόσμος για μασάζ
Πέρασμα από Εβίτα στην εποχή μετά του κορωνοιού. Παρούσες τρεις κοπέλες. Πρώτη μια Αλεξάνδρα ψηλή γύρω στα 30. Σώμα προς το αδύνατο, όσο μπορεί μιας και είναι ψηλή. Φάτσα καλούτσικη, κλασικής Ρωσίδας, ξανθά μαλλιά. Δεύτερη παρουσία η γνωστή Στέλλα που ήταν και στον Μιχάλη παλιότερα. Γεματουλα με μπόλικα πιασίματα αλλά ιδρώνει τη φανέλα.
Τέλος μια μεγαλύτερης ηλικίας ξανθιά και μετρίου αναστήματος. Δεν κράτησα όνομα καθότι δεν με ενδιέφερε καθόλου εμφανισιακά! Φαινόταν καλό το σωμα της, αλλά μετά τα 50, το σωμα χαλαρώνει όσο αδύνατη κι αν είναι. Επίσης και στη φάτσα θύμιζε τζιλφ και όχι μιλφ...
Αυτά και καλή μας διασκέδαση.
Φίλε μου Να σου κάνω μία ερώτηση
Η επίσκεψη έγινε την ημέρα που έκανες τη δημοσίευση η παλαιότερα?
Κάποιος μια περιγραφή της Νάταλι από κρυσταλ
Μέτριο ανάστημα σώμα κανονικό με ελάχιστες καμπύλες ψηλή ετων γύρω στα 24 -26 μελαχρινή πρωσοπο για μένα γλυκό αλλά αυτά είναι γούστα. Μέσα πολύ δοτική σχεδόν καθόλου μη και πιασηματα ελεύθερα μασάζ τρεις τόνους λάδι ελπίζω να το έχει αλλάξει αλλιώς καλού κακού πάρε μαζί σου κανένα σφουγγάρι
Όταν εννοώ φίλε μου ελάχιστες καμπύλες εννοώ ότι δεν είναι χοντρή προσπαθώ να γίνω κατατοπιστηκος για έναν σύντροφο. Γιατί πολλοί γράφουν για παράδειγμα κοπέλα με καμπύλες και πας και βλέπεις η άλλη είναι λίγο βουβάλι. Τώρα για το δοτική εσύ πώς τι θες δηλαδή τη δοτική? Να σε πιάσει γκόμενο? Εμένα ( και δε νομίζω να το έκανε μόνο σε εμένα για τα ωραία μου μάτια η για τα νιάτα μου αλλά λογικά αυτό είναι το πρόγραμμα της) μου έβγαλε το στήθος της το οποίο εγλυψα με τα χαράς χουφτωσα πίσω όψη καθώς και χάιδεψα το μουνακι της πάνω και κάτω από το εσώρουχο δεν άφησε δάχτυλο. Αυτή η εμπειρία μου δέν έχω παραπάνω απαιτήσεις δεν θα ναι το στάνταρ μου σιγουρα λόγω του μασάζ τής μέτριο με πάρα μα πάρα πολύ λάδι. Τώρα ας πάει και ο φίλος να κρίνει και να μας παραθέσει την εμπειρία τουΕλάχιστες καμπύλες; Λοκω είδες; Και δοτική; Μάλλον της έκανες μάγια ή σε γούσταρε πολύ πολύ
Όταν εννοώ φίλε μου ελάχιστες καμπύλες εννοώ ότι δεν είναι χοντρή προσπαθώ να γίνω κατατοπιστηκος για έναν σύντροφο. Γιατί πολλοί γράφουν για παράδειγμα κοπέλα με καμπύλες και πας και βλέπεις η άλλη είναι λίγο βουβάλι. Τώρα για το δοτική εσύ πώς τι θες δηλαδή τη δοτική? Να σε πιάσει γκόμενο? Εμένα ( και δε νομίζω να το έκανε μόνο σε εμένα για τα ωραία μου μάτια η για τα νιάτα μου αλλά λογικά αυτό είναι το πρόγραμμα της) μου έβγαλε το στήθος της το οποίο εγλυψα με τα χαράς χουφτωσα πίσω όψη καθώς και χάιδεψα το μουνακι της πάνω και κάτω από το εσώρουχο δεν άφησε δάχτυλο. Αυτή η εμπειρία μου δέν έχω παραπάνω απαιτήσεις δεν θα ναι το στάνταρ μου σιγουρα λόγω του μασάζ τής μέτριο με πάρα μα πάρα πολύ λάδι. Τώρα ας πάει και ο φίλος να κρίνει και να μας παραθέσει την εμπειρία του
Όταν εννοώ φίλε μου ελάχιστες καμπύλες εννοώ ότι δεν είναι χοντρή προσπαθώ να γίνω κατατοπιστηκος για έναν σύντροφο. Γιατί πολλοί γράφουν για παράδειγμα κοπέλα με καμπύλες και πας και βλέπεις η άλλη είναι λίγο βουβάλι. Τώρα για το δοτική εσύ πώς τι θες δηλαδή τη δοτική? Να σε πιάσει γκόμενο? Εμένα ( και δε νομίζω να το έκανε μόνο σε εμένα για τα ωραία μου μάτια η για τα νιάτα μου αλλά λογικά αυτό είναι το πρόγραμμα της) μου έβγαλε το στήθος της το οποίο εγλυψα με τα χαράς χουφτωσα πίσω όψη καθώς και χάιδεψα το μουνακι της πάνω και κάτω από το εσώρουχο δεν άφησε δάχτυλο. Αυτή η εμπειρία μου δέν έχω παραπάνω απαιτήσεις δεν θα ναι το στάνταρ μου σιγουρα λόγω του μασάζ τής μέτριο με πάρα μα πάρα πολύ λάδι. Τώρα ας πάει και ο φίλος να κρίνει και να μας παραθέσει την εμπειρία του