papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 237
- Like
- 61.996
- Πόντοι
- 40.703
Στη φωκαιας,
Στο 7 υπογειο ευθεια η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, μελαχρινη μπαμπατσικη και αδιαφορη για μενα,
Στο 7 υπογειο δεξια η ΕΙΡΗΝΗ,
Στο 9 η ΟΡΝΕΛΑ, χοντρη μελαχρινη και λιγο gipsykings φαση. Αδιαφορη και ακυρη παντελως για μενα,
Στο 13 ΤΖΟΥΛΙΑ ξανθο γιουβαρλακι αδιαφορο,
Στο 17 οροφος η ΠΑΟΛΑ,
Στο 17 ισογειο η ΜΙΚΑΕΛΑ,
Στο 25 οροφος 2 κοπελες απο βενεζουελα, ΚΑΡΟΛΑ'Ι'Ν και ΑΝΝΑ, η οποια ειναι γαμευσιμη αρκετα και ισως δοκιμαστει, γιατι την ειδα για πρωτη φορα. Καστανη με κανονικο σωμα και καλη φατσα.
Στο 24 η ΡΙΤΑ,
Στο 25 η ΤΖΑΝΙΝΑ, ελαφρως αδυνατισμενη,
Στο 27 οροφο η ΑΛΙΝΑ,
Στο 27 σκαλακια η ΕΜΑΝΟΥΕΛΛΑ που αδυνατισε, εγινε μελαχρινη και ανεβηκε πολλα level σαν εικονα για μενα,
Στο 27 υπογειο 2 κοπελες ΝΑΤΑΛΙΑ και ΜΠΕΛΑ, milfoκαταστασεις και νταρντανοκατασταση both. Αδιαφορες για μενα παντελως.
Συνεχιζεται...
Στο 7 υπογειο ευθεια η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, μελαχρινη μπαμπατσικη και αδιαφορη για μενα,
Στο 7 υπογειο δεξια η ΕΙΡΗΝΗ,
Στο 9 η ΟΡΝΕΛΑ, χοντρη μελαχρινη και λιγο gipsykings φαση. Αδιαφορη και ακυρη παντελως για μενα,
Στο 13 ΤΖΟΥΛΙΑ ξανθο γιουβαρλακι αδιαφορο,
Στο 17 οροφος η ΠΑΟΛΑ,
Στο 17 ισογειο η ΜΙΚΑΕΛΑ,
Στο 25 οροφος 2 κοπελες απο βενεζουελα, ΚΑΡΟΛΑ'Ι'Ν και ΑΝΝΑ, η οποια ειναι γαμευσιμη αρκετα και ισως δοκιμαστει, γιατι την ειδα για πρωτη φορα. Καστανη με κανονικο σωμα και καλη φατσα.
Στο 24 η ΡΙΤΑ,
Στο 25 η ΤΖΑΝΙΝΑ, ελαφρως αδυνατισμενη,
Στο 27 οροφο η ΑΛΙΝΑ,
Στο 27 σκαλακια η ΕΜΑΝΟΥΕΛΛΑ που αδυνατισε, εγινε μελαχρινη και ανεβηκε πολλα level σαν εικονα για μενα,
Στο 27 υπογειο 2 κοπελες ΝΑΤΑΛΙΑ και ΜΠΕΛΑ, milfoκαταστασεις και νταρντανοκατασταση both. Αδιαφορες για μενα παντελως.
Συνεχιζεται...
Καταπληκτικά βυζάκια που σε αφήνει να τα κάνεις ό,τι θες. Εδώ όμως τελειώνουν τα θετικά. Η 22χρονη Ρωσίδα Άννα έρχεται τυπική έως άχρωμη στο δωμάτιο. Έχω φετίχ με το όρθιο χαμούρεμα και μου το έκοψε κατευθείαν προτρέποντάς με να ξαπλώσω. Αρχίζω να της μιλάω γλυκά και να τη φιλώ στοργικά και έβαζε τα χέρια και με έσπρωχνε αποθώντας με απαλά. Αφού επαναλαμβανόταν (διότι αν δεν επιδοθώ σε χαϊδολογήματα δεν παίρνω μπρος) της επιβεβαίωσα ότι είμαι πεντακάθαρος, πράγμα που επιβεβαίωσε και ήθελε να πιάσει την πάρλα περί ανέμων και υδάτων. Μου πρότεινε να μου πάρει πίπα, έκανε μια αερόπιπα και κατάλαβα ότι θα έπρεπε να ψάξω κάπου αλλού για να έχω αίσιο τέλος.
Όπως αναφέρθηκε από πολλούς ήταν οι ίδιες όπως περίπου προ κορωνοϊού. Έτσι λοιπόν αφού είδα τις περισσότερες, ήμουν Φωκαίας και είπα να δοκιμάσω τη Ρίτα για την οποία έχουν γραφτεί εγκώμια, διθύραμβοι και ό,τι άλλο διεγείρει την ασθητική εμπειρία από φιλολογικής αποψης.