You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nikolas_37
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Είχε κόσμο?για Πες
BATSOS STAMATIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που ειναι αυτο,μπορεις να μου το δειξεισ στο google map?ginontai syxna fashs?Εγώ πάντως που πήγα χθες μεσημεράκι με τακτοποίησαν καλά στο πάρκινγκ στο δαφνί.. Πίπα κώλο εμπλοκή στο σπιτάκι για όσους ξέρουν![]()
![]()
Xxchampagne
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Χθες βραδυ στην Αλιπέδου στον Πειραια με άδειασε ενας μάγκας ωραιος που γνωριστηκαμε στο παρκάκι στην Αγια τριάδα! Εχει ακομα κοσμο εδω και λογω καιρού μαζεύει !
aiolosbill
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα γράφω πρώτη φορά. είμαι στην Ημαθία λόγο καραντίνας και δεν μπορώ να πάω στα αγαπημένα μου πάρκινγκ μετά τα Μαλάγρα έχει δυο μέρες και βρήκα την χαρά... στην Εγνατία οδο στο ύψος της Αλεξάνδρειας στον κόμβο για Αλεξάνδρεια και Αιγίνιο σταματάνε Νταλικέρηδες για γούστα πήγα δυο βράδια και τα δυο έφαγα...
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Χθες βραδυ στην Αλιπέδου στον Πειραια με άδειασε ενας μάγκας ωραιος που γνωριστηκαμε στο παρκάκι στην Αγια τριάδα! Εχει ακομα κοσμο εδω και λογω καιρού μαζεύει !
Σήμερα πάντως που έτυχε να κατέβω Πειραιά με φίλους, το πάρκο είναι ολοφωτιστο και είχε straight ζευγαρια μέσα που απολάμβαναν την βραδιά.
Αλιπεδου στον ηλεκτρικό κοντά, είχε 3 αλλοδαπούς σήμερα. Δεν ξέρω αν είχε και κανέναν πάνω στην Γέφυρα γιατι με το αμάξι πέρασα
Xxchampagne
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Αγορινα ισως ετυχε και βρηκα εγω ατομα! Δεν εχει καθε μερα νομιζω
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Για ποιο σημειο λετε; Που ακριβως; Να παω κι εγω να φαω καλα...την άλλη φορά κατέβα να φας καλά
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
φιλος στειλε λεπτομερειες που ειναι το σημειο να παω αυριο...Εγώ πάντως που πήγα χθες μεσημεράκι με τακτοποίησαν καλά στο πάρκινγκ στο δαφνί.. Πίπα κώλο εμπλοκή στο σπιτάκι για όσους ξέρουν![]()
![]()
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Εγω παντως πηγα Αγ. Φωτεινη την Τριτη μεσημερι κ ειχε φασεις, στο παρκακι μεσα, επαιζε πολυ ματι, μαλακια κλπ. Ειχα οανω απο δεκα χρονια να παω εκει δεν ηξερα οτι παιζει ακομα σαν πιατσα... εκανα ενα τσιμπουκι σε τυπο παντρεμενο που εσκασε με στολη συνεργειου η κατι τετοιο μου τον ακουμπησε κ λιγο πισω απο ενα δεντρο κ ηθελε να με γαμησει αλλα φοβηθηκα μη μας δουν μερα μεσημερι. Οποτε το κοψα αφου μου τα δωσε στο προσωπο κ εξαφανιστηκε. Αξιζε αν κ ειχε πολυ ζεστη!
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Η πιατσα στην Πευκων,καθετη στην Πολυκαρπου καλα κρατει.Παρασκευη βραδυ,κατα τις 23:30 ημουν εκει.Καμια 15αρια αμαξια παρκαρισμενα και ερχοντουσαν και αλλα.Μεχρι τις 1:30 που εκατσα,πηρα πολυ κοσμο,πιπα κωλο,παρτουζες, bukkake. Οποιος ενδιαφετεται να βρεθουμε για outdoor ή σε σπιτι,να μου στειλει με πμ τον αριθμο του.Εγω δεν μπορω να στειλω ακομη.
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Αποψε θα παω παλι στο γνωστο parking στην Πολυκαρπου.Απο τις 21:30 και μετα θα μαι εκει.
Neosparthenos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καμοια πιάτσα δημόσια στην γλυφαδα για νέους..
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Καμοια πιάτσα δημόσια στην γλυφαδα για νέους..
Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα και πέριξ, βολεύονται στα Γ λιμανάκια στην καντίνα πριν το island! Έχει νέο κόσμο μετά τις 19:00