brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.106
- Πόντοι
- 2.606
ο πατερας της ηταν αιγυπτιος και φιλος μου η μανα της ελληνιδαΛέει καταγωγή από Ελλάδα και Αλεξάνδρεια Αιγύπτου.Μούφα είναι?
ο πατερας της ηταν αιγυπτιος και φιλος μου η μανα της ελληνιδαΛέει καταγωγή από Ελλάδα και Αλεξάνδρεια Αιγύπτου.Μούφα είναι?
ναι αυτος ητανε ο δημητρης μετχαμ γιουσεφΝομίζω πως μπαμπάς ήταν ο #19 (2η φωτογραφία)
και #153 στο ποστάρισμα #41 (30-11-17 16:14):
ναι ραντεβου δεν κανει το καταλαβα γιατι δεν μου απαντησε και γιατι οταν την πηρα και τη ρωτησα μου το κλεισε στη μαπα,αλλα σιγουρα οσιι ειναι μες στη νυχτα και τα κλαμπ που χορευει θα την εχουν παρει,παντως εχω μαθει απο εγγυρη πηγη οτι ειναι κομοδινο τσαμπα τετοιος κωλος και τα τιμια 3αρακια βυζακιαΔεν κανει ραντεβού λέμε!
της ειχα στειλει στο βαιμπερ οτι ενδιαφερομαι για ραντεβου δεν απαντησε ομως οπως και τηλεφωνα που μου το κλεισε στη μαπα![]()
![]()
![]()
ναι ραντεβου δεν κανει το καταλαβα γιατι δεν μου απαντησε και γιατι οταν την πηρα και τη ρωτησα μου το κλεισε στη μαπα,αλλα σιγουρα οσιι ειναι μες στη νυχτα και τα κλαμπ που χορευει θα την εχουν παρει,παντως εχω μαθει απο εγγυρη πηγη οτι ειναι κομοδινο τσαμπα τετοιος κωλος και τα τιμια 3αρακια βυζακια
Α ρε κάτι παλικάρια!![]()
για κατνο λιανα ρε σωστο παλικαρι?
Τι έπαθε και δεν μας βάζει πλέον κωλαρά και πατουσαρες συνέχεια όπως παλιά αυτή.. :-(
ωριμασε
Αφού είναι πολύ καλύτερη με ίσιο μαλλί τι σκατά επιμένει στο χτένισμα-σφουγγαρίστρα;
Αφού είναι πολύ καλύτερη με ίσιο μαλλί τι σκατά επιμένει στο χτένισμα-σφουγγαρίστρα;
Συμφωνω. Ανεβαινει κατηγορια.πολυ κλασσατο μουνι γινεται με ισιο μαλλι!
[instagram]https://www.instagram.com/p/CBqJ9DVprRg/[/instagram]
Συμφωνω. Ανεβαινει κατηγορια.