Φαίνεται υνατό το μιλφ αλλα δυστυχώς δεν έχω πληροφορίες...
Πρεπει να εχει πιο πισω οχι και τις καλυτερες
Φαίνεται υνατό το μιλφ αλλα δυστυχώς δεν έχω πληροφορίες...
εχεις να προτείνεις κάτι χωρίς ρίσκο ?ΑΣΤΟΝ... Του αρέσει να ρισκάρει!!!![]()
Τον εαυτο της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεις να προτείνεις κάτι χωρίς ρίσκο ?![]()
ξερει κανεις κατι για αυτο
την τιμισα πηγα πολυ καλη επιλογη πιπα 69 πισοκολητο 33ετων τζενουλα
Καλησπέρα συναγωνιστές. Εχει κανείς εμπειρία με το μωρό απο εδώ; Φαίνεται πολύ δυνατό κομματι.
Δεν κάνει παπαδεςH γνωστή Νικόλ από Τριγγετοαλυσίδα. Πολύ καλές υπηρεσίες στο στούντιο. Στα 200 την ώρα κανονικά πρέπει να κάνει... παπάδες.
Παλιό στουντιοκόριτσο. Δεν λεγόντουσαν και τα καλύτερα. Την είχαμε χάσει για μεγάλο διάστημα νομίζω. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι λίγο παλιές.Καλησπέρα συναγωνιστές. Εχει κανείς εμπειρία με το μωρό απο εδώ; Φαίνεται πολύ δυνατό κομματι.
Περιοχή? Πρόγραμμα? Τιμή?
την τιμισα πηγα πολυ καλη επιλογη πιπα 69 πισοκολητο 33ετων τζενουλα
H γνωστή Νικόλ από Τριγγετοαλυσίδα. Πολύ καλές υπηρεσίες στο στούντιο. Στα 200 την ώρα κανονικά πρέπει να κάνει... παπάδες.
Χαχααααχαα ΕκλαψαΓια να χρεώνει 200€/h λογικά θα συμπεριλαμβάνεται και το τεστ για τον κορονοϊό !!!
Κανει ακόμα κ σήμερα ραντεβού μέχρι 00:30 το βράδυ.Προσφατα τη γαμησες ή πριν τη καραντινα?![]()
Η Νικόλ είναι γνωστή, στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα, εδώ και χρόνια. Την είχα γαμήσει το 2008, στο Φυλής 71. Από τότε εξελίχθηκε, πήρε προαγωγή σε στούντιο και τώρα έγινε call girl. Από εμφάνιση, ότι βλέπεις. Από υπηρεσίες μέτριες, αλλά τίμιες.Καλησπέρα συναγωνιστές. Εχει κανείς εμπειρία με το μωρό απο εδώ; Φαίνεται πολύ δυνατό κομματι.