papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 191
- Like
- 57.810
- Πόντοι
- 40.423
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και μια "celebrity" που να μην έχει βρεθεί κάποιος από εδω μέσα να την έχει γαμήσει (και συνήθως απαξιωτικά)![]()

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και μια "celebrity" που να μην έχει βρεθεί κάποιος από εδω μέσα να την έχει γαμήσει (και συνήθως απαξιωτικά)![]()
Για καμία εκπομπή κιτρινιαρα με μαϊντανους στην τηλεόραση και πολύ της πάει.
Κάπου την είχα μπανίσει στην Πάνια(video ακατάλληλο για καρδιακούς από 1:38 και μετά)Για καμία εκπομπή κιτρινιαρα με μαϊντανους στην τηλεόραση και πολύ της πάει.
Κάπου την είχα μπανίσει στην Πάνια(video ακατάλληλο για καρδιακούς από 1:38 και μετά)
Την λες και ταναπού!
>![]()
Εσύ ο υπεράνω, αν σου στήνονταν στα 4 θα της έλεγες ότι είναι για 5ήμερη ή θα έχανες το φως σου??ισως και ο αγαπη μονο![]()
To αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Crystal σκέτο όχι Crystal Meth, και αγαπημένη μου Μπάντα είναι η επόμενη από αυτούς που Βγαλανε το Blue Monday Τρία Όργανα Χρειάζεται για να Κάνεις Καλή Μουσική Απλή Εγγλέζικη Μπάντα!!!!!!!
Εσύ ο υπεράνω, αν σου στήνονταν στα 4 θα της έλεγες ότι είναι για 5ήμερη ή θα έχανες το φως σου??
εμένα ποιος θα Μ αγοράσει δίσκο...............
. Πες τα τεράστιε μικελάντζελο ζήτω τα χελωνονιντζάκια γαμώ!Nick Cave δεν έχω δει ζωντανά να Πάρουμε Λίγο Νταρκιλα να Γεμίσει το Πνευμόνι μας Καπνιλα!!!!!!!!!!!!!!!
Έπαιζε όταν ο Ριβάλντο Έγραψε με Φάουλ 1-0 τον Παναθηναϊκό στο Νέο Καραϊσκάκης.........
Και Misfits θα Ταν η Πρώτη μου Συναυλία 13-14 Χρόνων,όχι επειδή είμαι Γαύρος Σύμπτωση η Misfits με τον Ολυμπιακό η Ζωή όπως Πρέπει να τη Ζεις Ζήσεις Νick Cave live σε Κλειστό Χώρο και Καπνά Ποιος τον Γαμαει το Ριβάλντο και τη Μπάλα!!!!!!!!!!!!!