barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.477
- Πόντοι
- 5.506
δεν θελω να πεσει ο παοκ
Κανεις δε θελει, στο Βαγγελα πες τα που εχει ταπηροκρανιωση.
δεν θελω να πεσει ο παοκ
μπουχο να ανεβει ο βαγγελας?Αν υπάρχει το σκυλολόι του Κουλη ,γιατί μπορεί και να μην υπάρχει! Καλό θα ήταν για την ΔΕΘ να μην ανέβουν τον Σεπτέμβριο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν υπάρχει το σκυλολόι του Κουλη ,γιατί μπορεί και να μην υπάρχει! Καλό θα ήταν για την ΔΕΘ να μην ανέβουν τον Σεπτέμβριο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με φόρμα ριγέ!μπουχο να ανεβει ο βαγγελας?

Δεν ειναι τραγικα δυσκολο το 0,6% εαν και εφοσων του χρονου δεν εχουμε τετοια θεματα. Εγω φοβαμαι περισσοτερο το φετινο αποτελεσμα που θα κατσει.
τι ψάχνεις ρε μλκ κ εσύ να βγάλεις άκρη με το αυτιστικό!Απ το πλην 4.5 μεχρι το συν 5 ειναι μονο 0.6??
Κανεις δεν το θέλει αυτό γιατί οι μπουγατσες είναι φίλες μας...
Αλλά ο βαγγελας έχει αποφασίσει να τους κυνηγήσει μέχρι το γκιωργκο να ψήλωσει 30 πόντους... :S

![]()
![]()
![]()
πόσο είναι τώρα? :S :S

4,50 ευρω το κιλο οι φραουλες σημερα στην λαικη
σε οποιοδηποτε σοβαρο κρατος θα τους ειχαν εκτελεσει ομαδικα.
στην τεταρτοκοσμικη αποικια Ελλαδα περιμενουμε να αυτορυθμιστει η αγορα
:S :S :S

4,50 ευρω το κιλο οι φραουλες σημερα στην λαικη
σε οποιοδηποτε σοβαρο κρατος θα τους ειχαν εκτελεσει ομαδικα.
στην τεταρτοκοσμικη αποικια Ελλαδα περιμενουμε να αυτορυθμιστει η αγορα
:S :S :S
τυπε ειχε ακουστει οτι τον επαιρναν παρτουζα και με τον Σαργκανη,μπηκε στην μεση ο Μπαρμπα Γιωργος και τους ειπε τι κανετε εδω ρε νιαμου,θα μου διαλυσετε την ομαδα,θα σας γαμησω,ο Σαργκανης φοβηθηκε και εκοψε,ο Σαραβακος ειχε γλυκαθει,του εκανε λενε κατι τσιμπουκια hands free,μαστορας ο τυποςOχι με τον Σαργκανη?

για σοβαρη χωρα μιλησα,οχι για επαρχεια του Τσαντ :S :S :SΠοια χώρα στον κόσμο βάζει διατίμηση στην τιμή της φράουλας;
ενταξει τυπε,δεν ειναι κατι,βαζεις και αλλα 4 ευρω και πας με την ryanair με προσφορα Ευρωπη :S :S :SΚ 4.99 ειδα εγω στο πολυδροδο![]()
για σοβαρη χωρα μιλησα,οχι για επαρχεια του Τσαντ :S :S :S
για σοβαρη χωρα μιλησα,οχι για επαρχεια του Τσαντ :S :S :S