Καλησπέρα! Επειδή είναι πολλά τα pm ως προς την τιμή,θα ήθελα να διευκρινίσω ότι πλέον είναι 100 ευρώ/ώρα αποκλειστικά για Μεταξουργείο (Bill/Prive),προς αποφυγήν των πολλών μετακινησεων.Για οπουδήποτε αλλού η τιμή παραμένει στα 120. Καλό Σαββατοκύριακο!!!
Η απάντηση είναι πολύ απλή μωράκι......
Ανήκει και αυτός όπως πολλοί ακόμη στην ευπαθή ομάδα... "Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!" :o
Μία παρέα άκακων παππούληδων..... που σκοπός τους είναι το τρολάρισμα την ώρα που πίνουν το χαμομήλι τους...
Με την Ζέτα έχω βρεθεί κ γω στο παρελθόν κ έχω γράψει την κριτική μου!
Πραγματικά Είναι Πολύ όμορφη κοπέλα με τέλειο σώμα κ καταπληκτικές αναλογίες!
Προσοχή για Τους αγαπουλιδες γτ θα την πατήσουν!!
Ζετα παντως μπραβο στον γκομενο αν εχεις και σε γαμαει και χωρις προφυλακτικο κιολας να νοιωθει την απολυτη καυλα....
ΟΠως ειπαν και οι αλλοι, βασει μερικων φωτο σου που ειδα...ανετα μπορει να μπει καποιος στο τρυπακι να σε ερωτευτει...
Ζετα αν θες, ενημερωσε το κοινο αν και ποτε ξεκινησεις τα ραντεβου, αν θες φυσικα, εσυ επιλεγεις, γιατι εχουμε λαλησει, δεν ξερω αν θα τη βγαλουμε καθαρη, γαμω την καραντινα τους, γαμω! :-(
Ζετα αν θες, ενημερωσε το κοινο αν και ποτε ξεκινησεις τα ραντεβου, αν θες φυσικα, εσυ επιλεγεις, γιατι εχουμε λαλησει, δεν ξερω αν θα τη βγαλουμε καθαρη, γαμω την καραντινα τους, γαμω! :-(