papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.621
- Πόντοι
- 40.423
παντελως αδιαφορη μαγκες, μην τρελαθουμε κιολας.
εμενα μου είναι πολύ συμπαθης. Γουστα είναι αυτά.παντελως αδιαφορη μαγκες, μην τρελαθουμε κιολας.
εμενα μου είναι πολύ συμπαθης. Γουστα είναι αυτά.
Σμυρνη εχεις φωτος απο το ελλης 3?
Τα μπουρδέλα πότε θα ανοίξουν ρε παίδες; Από Μάιο; Άντε γιατί μας έχει βαρεσει η μαλακια στο κεφάλι. Πρέπει να ξεμπουκωσω.
Τα μπουρδέλα πότε θα ανοίξουν ρε παίδες; Από Μάιο; Άντε γιατί μας έχει βαρεσει η μαλακια στο κεφάλι. Πρέπει να ξεμπουκωσω.
ρε μαγκες μην τρελενεστε ...ευκαιρια να προσπαθησουμε παραπανω να γαμησουμε και καμια κανονικη γκομενα....ειχαμε την ευκολη λυση τα μπουρδελα και τωρα που κλεισανε παθαμε αμοκ...δειτε την θετικη πλευρα και βρειτε εναλακτικες ...τοσες καριολες υπαρχουν εξω που τον παιρνουν για πλακα αρκει να προσπαθησετε και λιγο...και κατι πιο σημαντικο.... μενουν και τα 10,20 ευρω στην τσεπη
ρε μαγκες μην τρελενεστε ...ευκαιρια να προσπαθησουμε παραπανω να γαμησουμε και καμια κανονικη γκομενα....ειχαμε την ευκολη λυση τα μπουρδελα και τωρα που κλεισανε παθαμε αμοκ...δειτε την θετικη πλευρα και βρειτε εναλακτικες ...τοσες καριολες υπαρχουν εξω που τον παιρνουν για πλακα αρκει να προσπαθησετε και λιγο...και κατι πιο σημαντικο.... μενουν και τα 10,20 ευρω στην τσεπη
Πολύ καλή η ιδέα σου, όλα χρειάζονται στην ζωή κ τα μπουρδελα αλλά κ οι κανονικές αγαπητικές αλλά με την ερημιά που επικρατεί που να τις βρουμε κ αυτές τις γκομενες.ρε μαγκες μην τρελενεστε ...ευκαιρια να προσπαθησουμε παραπανω να γαμησουμε και καμια κανονικη γκομενα....ειχαμε την ευκολη λυση τα μπουρδελα και τωρα που κλεισανε παθαμε αμοκ...δειτε την θετικη πλευρα και βρειτε εναλακτικες ...τοσες καριολες υπαρχουν εξω που τον παιρνουν για πλακα αρκει να προσπαθησετε και λιγο...και κατι πιο σημαντικο.... μενουν και τα 10,20 ευρω στην τσεπη
Καλησπερα παιδια. Παρακολουθώ εδω καιπολυ πολυ καιρό το φορουμ σας (το χω κάνει χομπι). Αυτον τον καιρό ούτε την γκομενα πηδαω, ούτε σε μπουρδέλο πάω (μιας και που ξέρω μονο 2-3 επειδή δεν εχω ασχοληθεί και πολυ με αυτό το αθλημα). Ερωτηση τωρα:
Ξέρεις κανείς καμια call girl στον δικό της χωρο (αθηνα και αν ναι και τιμη αν έχετε την καλοσύνη) ή κανα κρυφο μπουρδελο ας πουμε?
δλδ ολες αυτές που έχουν "αγγελια" πριν κάποιες ωρες σημαίνει οτι δέχονται κόσμο?Μπές στο kanesex.com και διάλεξε.(ερωτικές υπηρεσίες)
συγνώμη και κάτι ακόμη.Ξερουμε οτι σαν μεσο ορο τα μπουρδελα έχουν 20 ευρώ. Σε αυτές στο περίπου πόσα ζητάνε?δλδ ολες αυτές που έχουν "αγγελια" πριν κάποιες ωρες σημαίνει οτι δέχονται κόσμο?
δλδ ολες αυτές που έχουν "αγγελια" πριν κάποιες ωρες σημαίνει οτι δέχονται κόσμο?
Σωστό αυτό, αλλά πόσο να αντέξει και ο κόσμος;Υπομονή.Μάλλον Ιούνιο γιατί με τα φιλιά και τις αγκαλιές μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα ο κορονοϊός.