Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.659
- Πόντοι
- 1.106
Έως 120.000 ζωές έσωσαν τα περιοριστικά μέτρα των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, σύμφωνα με το Ιμπεριαλ. Γιατί οι ζωές των ανθρώπων δεν είναι νούμερα για καβλαντισμα.
Μου το έστειλε φίλος σαν μια καλή απάντηση σε όλους τους ...τρομολσγνους εκεί έξω.

Μου το έστειλε φίλος σαν μια καλή απάντηση σε όλους τους ...τρομολσγνους εκεί έξω.
Έως 120.000 ζωές έσωσαν τα περιοριστικά μέτρα των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, σύμφωνα με το Ιμπεριαλ. Γιατί οι ζωές των ανθρώπων δεν είναι νούμερα για καβλαντισμα.
Πολύ σωστή σε αυτό Καννέλη.
Μεγάλη υποκρισία και ξεφτίλα,τον ΜΙΣΌ ρε,ουτε καν ολόκληρο?Γιατί χρειάζεστε τα αλλα μισά?Σας λέιπουνε 3-4 χιλιάρικα κ.κ. Μητσοτάκη-Σακελλαροπουλου-Στουρνάρα κλπ Φαρισαίοι?

Εχει κληρονομικο χαρισμα
Δεν ειναι το ιδιο, ο δικος μας την κληρονομησε την καντεμια
Με αναγωγή σε 20χρονους που θα τα τίναζαν σε σουζες το Σ/Κ ή με απλή αναφορά σε άλλους αξιοπιστους βιολογικούς δείκτες απωλείας;Ναι φιλε μου αλλα απο αυτους τους 120000 ποσοι θα πεθαιναν ετσι και αλλιως;![]()
Ναι φιλε μου αλλα απο αυτους τους 120000 ποσοι θα πεθαιναν ετσι και αλλιως;![]()
Με αναγωγή σε 20χρονους που θα τα τίναζαν σε σουζες το Σ/Κ ή με απλή αναφορά σε άλλους αξιοπιστους βιολογικούς δείκτες απωλείας;
Σε 60-70 χρονια προφανως ολοιΝαι φιλε μου αλλα απο αυτους τους 120000 ποσοι θα πεθαιναν ετσι και αλλιως;![]()
Πώς ζείς - εννοώ τι πόρους έχεις?
Έχεις παιδιά?
Με αναγωγή σε 20χρονους που θα τα τίναζαν σε σουζες το Σ/Κ ή με απλή αναφορά σε άλλους αξιοπιστους βιολογικούς δείκτες απωλείας;
Πώς ζείς - εννοώ τι πόρους έχεις?
Έχεις παιδιά?
φτου σουΛηστευω τραπεζες....
φτου σου
φτου σου
Εγώ δεν κάνω τέτοια μπρο, απλά περιμένω στο αυτοκίνητο, οδηγός κετς.
Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη τυπε...Εγώ δεν κάνω τέτοια μπρο, απλά περιμένω στο αυτοκίνητο, οδηγός κετς.
Η Φώφη σου πέρα από το όνομα του πατέρα της, τι άλλο κληρονόμησε;