Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κάποιοι από εμάς το μόνο ταλέντο που είχαμε ήταν να κάνουμε μλκιες και να τρώμε ξύλο από τη μάνα μας![]()

κλαιν και τώρα τα ίδια κάνουμε και τρώμε ξύλο από τη γκόμενα μας και αργότερα από τη γυναίκα μας...Τώρα όμως μεγαλώσαμε λίιιιιιιιγο και σοβαρευτήκαμε.
Υ.Γ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

κλαιν και τώρα τα ίδια κάνουμε και τρώμε ξύλο από τη γκόμενα μας και αργότερα από τη γυναίκα μας...
μια ζωή παντόφλα![]()

εμένα ακόμα μου ρίχνει κλαψ κλαψΚαθένας κρύβει ένα ταλέντο μέσα του. Απλά μερικοί κ μερικές, έτρωγαν πολύ ξύλο από την μάνα τους μικροίκαι δεν το εξωτερικευσαν.
![]()
είμαστε κατι το μοναδικό μάλλον οι περισσότεροι από εδωολοι γινατε ταλεντα εδω μεσα ;) ο ενας πορνοσταρο αλλος συγγραφεας
αλλος ποιητης ;) τελικα το bou ειναι εδω
η το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ
![]()
![]()
Κάποιοι από εμάς το μόνο ταλέντο που είχαμε ήταν να κάνουμε μλκιες και να τρώμε ξύλο από τη μάνα μας![]()
Ναι αλλα γινατε <<καλυτεροι ανθρωποι στην κενωνια>> ... Η ΜΠΑ Οποιος σταματησει να κανει μαλακιες ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ για μενα. Απλα χρειαζεται να παιρνει κανενα μαθημα απ αυτεςΤο καλό είναι οτι δε σταματάμε να κάνουμε μαλακίες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χωρίς μαλακιες δεν έχει νοστιμαδα η ζωήΟποιος σταματησει να κανει μαλακιες ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ για μενα. Απλα χρειαζεται να παιρνει κανενα μαθημα απ αυτες. Λεω εγω τωρα
![]()
Ατυχο παιδι...Εντάξει τύπε, τη βροντήξαμε και σήμερα. :S
Να κανεις παρεα μεν τον gamwtintyximoy
Σιγουρα θα ειναι απο τους πρωτους που κολλησε κορονεο (λογω γκαντεμιας παντα ) είδες και τη τελευταία με εμένα μπάρμαν? Δες τη έχει χαβαλεκαι ενα θετικο και ευχαριστι κα ελενα ειναι οτι ειδαμε τις ταινιες σας ολοκληρες και σας εκτιμησαμε πολυ περισσοτερο!!!
αγαμιτιδα κολλήσαμε όλοι επίσηςΑτυχο παιδι...![]()
Να κανεις παρεα μεν τον gamwtintyximoy
Σιγουρα θα ειναι απο τους πρωτους που κολλησε κορονεο (λογω γκαντεμιας παντα )
![]()
![]()