Καλημέρα κι από μένα. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο σχετικά με το ποια είναι πιο όμορφη. Θεωρώ ότι η ομορφιά είναι κάτι που σε τραβάει πάντα. Μια όμορφη κοπέλα δεν γίνεται να μη σε καυλώσει έστω και λίγο στην αρχή. Όμως εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι η συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο. Πάρτε παράδειγμα τη Χριστίνα από την Πιππίνου Αγκύρας. Ωραία πουτανίτσα. Εγώ όπως έγραψα και σε άλλη φάση, την προτίμησα αντί της Τζένης, για να δοκιμάσω κιόλας, και το μετάνιωσα. Όλα βιαστικά, όλα μια αγγαρία. Κι εκεί είναι που ξενερώνεις. Την να την κάνεις να είναι μια κούκλα και να σε γειώσει κανονικά. Εμένα με την συγκεκριμένη μου έπεσε και στο τέλος μου τον έπαιξε για να χύσω. Ενώ με το Τζενάκι όσες φορές πήγα, πέρασα όμορφα. Κι έχω πάει με λιγότερο όμορφες και πέρασα τέλεια.
Δεν λέω κι αυτές οι κοπέλες κουράζονται, και για να λέμε και του στραβού το δίκιο κι μερικοί από μάς τις συμπεριφερόμαστε άσχημα, και λογικό μερικές φορές μπορεί να σπάσουν, να θυμώσουν. Άνθρωποι είναι.
Σε καμιά δεν έχω μιλήσει άσχημα μέχρι τώρα, ακόμα και σε φόλα. Απλά δεν ξαναπατάω το πόδι μου. Στο κάτω κάτω από τα μουρδέλα, τις κοπέλες του πεζοδρομίου μέχρι και τα ακριβά call girls ισχύει ο κανόνας της δοκιμής και πλάνης. Άμα σου κάτσει η ανάποδη σου έκατσε. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το παράβολο δεν επιστρέφεται.
Και τελειώνοντας, ναι μεν η ομορφιά παίζει ρόλο, αλλά η συμπεριφορά είναι το παν.