Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Jimmy1912

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
706
Πόντοι
81
Παντα ηθελα να αποκτησω εμπειρια με παθητικη τρανσ. Δεν εχω επαφη με το αθλημα αλλα κρινοντας απο φωτογραφιες μου αρεσει πολυ η Λουιζα αλλα διαβασα προσφατα οτι ειναι παραπλανητικες. Ισχυει κατι τετοιο? Στα του αγωνα εχω διαβασει καλα λογια. Την προτεινει κανεις?
η Νάταλι κοντά στον σταθμό. Υπάρχουν αγγελίες στο kanesex με το ψευδώνυμο Bella trans ή κάπως έτσι. Υπομονετική, καλή στην δουλειά, καλη στύση και με μέγεθος όσο πρέπει για πρωτάρη

stikis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
676
Πόντοι
300
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα  το bourdela.com.  σήμερα έκανα επικοινωνία μέσω What's Up με την Την είχα συναντήσει τρεις φορές πέρυσι στο Παρίσι και πέρασα υπέροχα. Έχει έρθει Ελλάδα παλαιότερα αλλά ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Της έκανα Ψηστήρι για να μας επισκεφθεί μέσα στο χρόνο. Δεν της φάνηκε κακή ιδέα λέγοντας της ότι έχει εδώ πάρα πολλούς πελάτες. Όποιος το ψήνει  ας επικοινωνήσει μαζί της μέσω WhatsApp προτείνοντάς της να έρθει Θεσσαλονίκη. Ίσως έτσι την πείσουμε και μας επισκεφθεί. Μιλάμε για την απόλυτη καύλα.

stikis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
676
Πόντοι
300
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα  το bourdela.com.  σήμερα έκανα επικοινωνία μέσω What's Up με την Την είχα συναντήσει τρεις φορές πέρυσι στο Παρίσι και πέρασα υπέροχα. Έχει έρθει Ελλάδα παλαιότερα αλλά ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Της έκανα Ψηστήρι για να μας επισκεφθεί μέσα στο χρόνο. Δεν της φάνηκε κακή ιδέα λέγοντας της ότι έχει εδώ πάρα πολλούς πελάτες. Όποιος το ψήνει  ας επικοινωνήσει μαζί της μέσω WhatsApp προτείνοντάς της να έρθει Θεσσαλονίκη. Ίσως έτσι την πείσουμε και μας επισκεφθεί. Μιλάμε για την απόλυτη καύλα.

stikis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
676
Πόντοι
300

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ξέρει κανείς περεταίρω για την Amada; Μια ξανθιά που στάμπαρα στο ts

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
319
Πόντοι
20
Παντα ηθελα να αποκτησω εμπειρια με παθητικη τρανσ. Δεν εχω επαφη με το αθλημα αλλα κρινοντας απο φωτογραφιες μου αρεσει πολυ η Λουιζα αλλα διαβασα προσφατα οτι ειναι παραπλανητικες. Ισχυει κατι τετοιο? Στα του αγωνα εχω διαβασει καλα λογια. Την προτεινει κανεις?
Φίλε, στα νιατα της ηταν η πιο ομορφη τρανς της πολης.
Δυστυχως οι φωτογραφιες που έχει ποσταρει είναι από εκείνα τα χρόνια.
Πλέον πρόκειται για μια γεματη, γερασμενη και αρρενωπη τρανς.
Πολυ ευγενικη και συμμετοχικη στον αγωνα, αλλά δεν παυουν να ειναι τελειως παραπλανητικες οι φωτογραφιες της.

DimitrisEyth

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Φίλε, στα νιατα της ηταν η πιο ομορφη τρανς της πολης.
Δυστυχως οι φωτογραφιες που έχει ποσταρει είναι από εκείνα τα χρόνια.
Πλέον πρόκειται για μια γεματη, γερασμενη και αρρενωπη τρανς.
Πολυ ευγενικη και συμμετοχικη στον αγωνα, αλλά δεν παυουν να ειναι τελειως παραπλανητικες οι φωτογραφιες της.

Ωραιος! Ευχαριστω!

Jimmy1912

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
706
Πόντοι
81
Ένας φίλος με ρώτησε, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ακόμη να στείλω ιδιωτικό μήνυμα. Η μόνη μου εμπειρία με τρανς είναι με την Νάταλι. Κατά την γνώμη μου είναι αρκετά καλή, συμμετέχει αρκετά καλά στην όλη δδιαδικασία, ωραία πιπα, με γλωσσοφιλα και σε κάνει να νοιώθεις άνετα. Αρκετά όμορφη και οι φωτογραφίες σχετικά ακριβείς. Στήθος σχετικά ανύπαρκτο όταν την είχα επισκεφθεί, αλλά στην συγκεκριμένη δεν με ενοχλεί, επειδή στην συνολη εμφάνιση είναι αρκετά θηλυκή και αρκετά ομορφη

Mpougiampesas

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλα . Μηπως εχει κανεις εμπειρια ?

Ειδα μια κριτικη ενος αξοπιστου συναγωνιστη πριν καποιες σελιδες ομως το τοτε λινκ εχει ληξει και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το ιδιο προσωπο .

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.355
Πόντοι
1.056
Καλησπερα και χρονια πολλα . Μηπως εχει κανεις εμπειρια ?

Ειδα μια κριτικη ενος αξοπιστου συναγωνιστη πριν καποιες σελιδες ομως το τοτε λινκ εχει ληξει και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το ιδιο προσωπο .

Αυτή είναι η Νάταλι που αναφέρει ο συναγωνιστής Jimmy1912 ακριβώς απο πάνω

youandme

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η Νάταλι κοντά στον σταθμό. Υπάρχουν αγγελίες στο kanesex με το ψευδώνυμο Bella trans ή κάπως έτσι. Υπομονετική, καλή στην δουλειά, καλη στύση και με μέγεθος όσο πρέπει για πρωτάρη
Βγαίνει στην πιατσα; κι αν ναι που ακριβως και κατα τι ωρα;; φαινεται πολυ δυνατο μωρο. Εχει μηπως και κανενα προφιλ στι fb να την βρουμε;

Jimmy1912

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
706
Πόντοι
81
Δεν γνωρίζω αν κάνει πιάτσα. Να στείλω το τηλέφωνο σε μήνυμα;

Christw793

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Like
12
Πόντοι
0
Στείλε το σε μενα.. Είναι εντάξει άτομο?

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.452
Πόντοι
1.196
Επίσκεψη σε 2 όσο ήμουν θεσσ/κη για λίγες μέρες για γιορτές.
Στην Αμάντα, πολύ όμορφο μωρό, και στη Monica Hadid , επίσης σούπερ δυνατό μωρό (ευχαριστώ τον lycienr που μου έδωσε πληροφορίες).
Καλή χρονιά να έχουμε!

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.452
Πόντοι
1.196

Stories