papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.621
- Πόντοι
- 40.423
Φίλε γιατί ζητάς συγνώμη;
Επειδή κανείς ενημέρωση;![]()
Συγνώμη πρέπει να ζητάνε κάποιοι άλλοι που γράφουν μόνο μαλακίες.![]()
Γράψε και καμία κριτική αν μπορείς.
Την Μαίρη από φυλής 71α θέλω να την γαμησω άγρια αλλά όλοι λένε ότι είναι φόλα.
Πάντως αυτήν άνετα θα την ήθελα για κοπέλα μου :S :S :S
δεν υπαρχει καποιος λογος για το συγγνωμη, απλα για να ειμαι καλλυμενος σε περιπτωση που μερικοι ενοχλουνται απο μεγαλα posts. αν και αν ενοχλουνται στα @@ μου. ειναι ομως κατι σαν την τελευταια ατακα που γραφει καποιος ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ σε οτι και να γραφει. "εσεις παντως μπορει να εχετε διαφορετικη γνωμη". για μενα αυτη η ατακα ειναι απλα κορυφαια. γιατι και να εχεις διαφορετικη αποψη απο αυτα που γραφει και να θες να του την πεις, ας πουμε, για κατι που εσυ ειδες αλλιως η' περασες αλλιως, με αυτην την ατακα δε σου αφηνει περιθωριο αντιλογιας, γιατι στο γραφει απλα και ωραια
χαχαχα.
για τους μαλακες που λες αστο... δε χρειαζεται να χαλασουμε και αλλο μελανι. η μαλακια εδω μεσα απο μερικους ειναι στο peaktime και χτυπαει μονιμως κοφτη. φανταζομαι οι admins τι εχουν δει εδω μεσα τοσα χρονια.
τελος για την ΜΑΙΡΗ θα σου ελεγα απλα ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ καθολου γιατι θα χτυπας το κεφαλι σου μετα. το εχω ξαναγραψει... η τυπισσα δεν κανει απλα. ναι ειναι μουναρα και το ξερει αλλωστε, αλλα δεν πιανει αυτο μονο σε ολους, τουλαχιστον σε μενα. εμφανιση δηλαδη μονο. μπορει καποιοι μονο και μονο που τη βλεπουν να καυλωνουν, εγω δεν. στην πιπα δε, ειναι παντελως ακυρη, ασχετη και εννοειται καθολου καυλωτικη σε σχεση με το συνολο της, γιατι κακα τα ψεματα, οταν βλεπεις τετοια μουναρα σου παει κατευθειαν στο μυαλο οτι θα ξερει να γαμιεται και θα ξερει πως να στον κανει τεντα. ε καμια σχεση η κοπελα δυστυχως. την εχω γαμησει 3 φορες σκοπιμως, στα τοσα χρονια που ειναι φυλης απλα και μονο για να μου φυγουν τα χοντρα η' επειδη δεν ειχα βρει καποια καλυτερη για να βγαλω τα χοντρα. εχει κωλαρα ναι, αλλα για να φτασεις να γαμησεις πρεπει να σε φτιαξει πρωτα, αλλιως πως θα γινει??? αμα εισαι μονιμως σουζα πασο, αλλα και παλι δε νομιζω να το ευχαριστηθεις γιατι δε βγαζει καυλα η γκομενα. ειναι μια ωραια γλαστρα, τιποτα αλλο.
προσωπικα ουτε για γκομενα θα την ηθελα γιατι ειναι απλα απαθης. αυτο που μετραει για μενα σε μια γκομενα ειναι το style που σου βγαζει. ας ειναι και ασχημουλα λιγο (οχι κανενας δρακος εννοειται), ας ειναι και χοντρουλα λιγο (οχι καμια φαλαινα στη ξηρα εννοειται) αρκει να εχει αυτο το κατι (που λεει και η γαρμπη) που θα σε καυλωσει. αν δεν το'χει, δε πα να ειναι και η καραμουναρα του κοσμου, αντε γεια λεμε. ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
κριτικη δε γραφω γιατι μου τη σπαει η αναμονη μεχρι την εγκριση. ειχα γραψει μια, αλλα δεν εμφανιστηκε ποτε. ε δε ξαναασχοληθηκα. εδω ειναι πιο καλα και πιο αμεσο γιατι ολοι το βλεπουν που ειναι και πιο καλο κατα τη γνωμη μου. ετσι επισης βοηθαει να εισαι κολλημενος μονιμως στο site, πραγμα που πιστευω θελουν και τα παιδια που τρεχουν.