Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στο 3ης Σεπτεμβ 59 4ο οροφο τι έγινε Ζερο; λειτουργει;
Δυο ερωτήσεις για το τελευταίο: 1. Το μασαζ πως ηταν? 2. Οι κοπέλες ηταν με ιατρική φόρμα η με αλλη περιβολή...Ανάλεκτα:
Στο Καλιρρόης 48 πήγα να δω την ασιάτισα Ασία για να δω αν είναι η ίδια με το ΝΙρβάνα αλλά ήταν σε 45λεπτο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα οι γνωστές Μαριάννα, Τίνα, Κλαούντια, Αλίκη, Νατάσσα και η Εύα μις κώλος από Μάρνη 28
Στο Νιρβάνα η Νίκα είναι υπερόπλο, από τα ωραιότερα κορίτσια που έχω δει αλλά έμπαινε στο δωμάτιο
Στο ΣΥγγρού 40-42 απόλυτη ησυχία μιας και όλοι μάλλον είναι στο Λαγουμιτζή: Βίκυ, Μαρίνα στο δωμάτιο, Αγάπη και μερικές άλλες αδιάφορες
Στο Λέλας Καραγιάννη πήγα για Αλίκη αλλά ήταν μόνο Τζένη και Γιάννα η γνωστή ουκρανέζα από Μαραθώνος. Εχει ομορφύνει πολύ.
Στο Στουρνάρη όλες οι γνωστές καραβάνες Λϊα, Μόνικα, Βερόνικα, Μαρία αλλά πιο αξιοπρόσεχτες η Ειρήνη και η καινούργια αλβανίδα Εμμανουέλα, ψηλή όμορφη μελαχρινή και τούμπανη. ΜΟυ έμοιαζε και με την Αλίκη του Λέλας. Μήπως έγινε μεταγραφή;
Λένορμαν 233, Oiseau libre. Μία Αδρικανή, μία Σρι λανκέζα, μία Φιλιππινέζα που δεν την είδα και μία ρωσίδα που δεν την είδα. 25 ευρώ τα 45 λεπτά, πήρα τη Σριλανκέζα Σάνα την έλεγαν. Μακρύ μαλλάκι αδύνατη. Έκανα με το σώβρακο για να το παίξω κουλ. Όταν με γυρισε από μπροστά και μου έκανε γύωρ από την κοιλιά, τα χεράκια της περνάγανε από το επίμαχο μέχρι που μου έγινε κάγκελο. Η ίδια δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία οπότε την άφησα στη ησυχία της. Μάλλον είναι στα ΔΕΝ ή το πολύ πολύ στα Φραπάς. Θα σας πω νεξτ ταίμ που θα πάω για την Φιλιππινέζα.
Δυο ερωτήσεις για το τελευταίο: 1. Το μασαζ πως ηταν? 2. Οι κοπέλες ηταν με ιατρική φόρμα η με αλλη περιβολή...
Συγγρού 40-42 και στο καινούργιο Λαγουμιζτή υπάρχουν κάποιες. Θα σου πει η τσατσά ποιες είναι.Μπορείτε εσείς οι έμπειροι να μας γράψετε μια λίστα από κοπέλες που εργάζονται αυτήν την στιγμή και προσφέρουν πρωκτικο;
Επισης Καλιρροης 48 Τανια, Μαριάννα, Αλίκη, Ρουλα, Συγγρού 108 Λίνα Γιασμιν και Φραντζή 7 Μαργκω και Σοφία.Μπορείτε εσείς οι έμπειροι να μας γράψετε μια λίστα από κοπέλες που εργάζονται αυτήν την στιγμή και προσφέρουν πρωκτικο;
Ήμουν από νυχτερινή βάρδια πολύ κουρασμένος Πέρασα από κιφισιας 10. Πήρα 2 κοπέλες πρώτη ώρα την Μελίνα και την δεύτερη ώρα Αλίσια. 2 ώρες καταπληκτικό μασάζ . Στο ερωτικό μέρος με στείλανε στον ουρανό. κοπέλες κάνουν επαγγελματίκο μασάζ χωρίς βιασύνη. πλυρωσα 100 ευρώ. Έφυγα πολύ ξεκούραστος και ευχαριστημένος.
τι κανει στη Μυκονο χειμωνιάτικα? μπας και σε δουλεύουν?Όχι, φίλε μου, την έχω ακόμα στο μυαλό μου , απλά πληροφορίσηκα ότι θα λείπει 10 μέρες στη Μύκονο
αν θες να πηδήξεις???Επίσκεψη στο diamond spa στην Δάφνη .Στην υποδοχή η Άννα όπως πάντα χαμογελαστή και εξυπηρετική, με περνάει στο δωμάτιο και κάνουν παρέλλαση τα κορίτσια ,ένα αρνητικό είναι ότι κάποια απο τα κορίτσια δεν είπαν το ονομά τους οπότε αν θες να τα επιλέξεις πρέπει να τα περιγράφεις.Έγω δεν είχα πρόβλημα γιατί πήγαινα για την Μαργαρίτα που ευτυχώς ήταν ελεύθερη (είχα κάνει κι άλλες απόπειρες που δεν τα είχα καταφέρει ).
Η Μαργαρίτα όπως πάντα πολύ καλη στο μασάζ ,είναι γκεισα στην περιποιηση και με πολύ καλό δεύτερο μερος.
Θεωρώ το συγκεκριμένο μαγαζί το ιδανικό αν θες να συνδιάσεις και μασαζ !!
Η Μαργαριτά τι λέει από εμφάνιση; Είναι αδύνατη, γεματουλα;Επίσκεψη στο diamond spa στην Δάφνη .Στην υποδοχή η Άννα όπως πάντα χαμογελαστή και εξυπηρετική, με περνάει στο δωμάτιο και κάνουν παρέλλαση τα κορίτσια ,ένα αρνητικό είναι ότι κάποια απο τα κορίτσια δεν είπαν το ονομά τους οπότε αν θες να τα επιλέξεις πρέπει να τα περιγράφεις.Έγω δεν είχα πρόβλημα γιατί πήγαινα για την Μαργαρίτα που ευτυχώς ήταν ελεύθερη (είχα κάνει κι άλλες απόπειρες που δεν τα είχα καταφέρει ).
Η Μαργαρίτα όπως πάντα πολύ καλη στο μασάζ ,είναι γκεισα στην περιποιηση και με πολύ καλό δεύτερο μερος.
και με πολύ καλό δεύτερο μερος.