Ειναι για χασιμο τετοιες περιπτωσεις![]()
![]()
Ειναι για χασιμο τετοιες περιπτωσεις

(Στο διορθωσα.)
Ειναι για χασιμο τετοιες περιπτωσεις![]()
![]()
Δεν ξέρω giorgo κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι...Ειναι για χασιμο τετοιες περιπτωσεις![]()
![]()
ναι είναι καινούρια....καλησπέρα... :-* :-* :-* :-*Πάολα καινούργια η Φώτο ?
Φαινεται δεν σου αρεσε θα ηθελε κατι αλλοΔεν ξέρω giorgo κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω giorgo κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι...![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα Πάολα , πολύ ωραία Φώτο , λέω να αλλάξω και την δικιά μου!ναι είναι καινούρια....καλησπέρα... :-* :-* :-* :-*
ε αν δεν του άρεσε πως φούντωσε....μήπως ντράπηκε λέω εγώ....Φαινεται δεν σου αρεσε θα ηθελε κατι αλλο
Τι θα βάλεις?Καλησπέρα Πάολα , πολύ ωραία Φώτο , λέω να αλλάξω και την δικιά μου!
Η μηπως ξεφουντωσε πανω τουε αν δεν του άρεσε πως φούντωσε....μήπως ντράπηκε λέω εγώ....![]()
![]()
![]()
![]()
μήπως να σε βάλουμε στον διαγωνισμό ομορφιάς? η πάολα πάλι θα σε φάειΚαλησπέρα Πάολα , πολύ ωραία Φώτο , λέω να αλλάξω και την δικιά μου!
Ξέρεις επειδή συνήθως είμαστε 2 - 3 κοπέλες στις φωτογραφήσεις μήπως μπερδεύτηκε και δεν ήξερε ποιά να διαλέξει....Η μηπως ξεφουντωσε πανω του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την βλέπεις τώρα πιστεύω !Τι θα βάλεις?
Παικτη, ωραια η ποζα στη photo,σαν την ωραια κοιμωμενη εισαι!Καλησπέρα Πάολα , πολύ ωραία Φώτο , λέω να αλλάξω και την δικιά μου!
Γινεται και το αλλο ΟΛΕΣ θα παρετε απο λιγοΞέρεις επειδή συνήθως είμαστε 2 - 3 κοπέλες στις φωτογραφήσεις μήπως μπερδεύτηκε και δεν ήξερε ποιά να διαλέξει....![]()
![]()
![]()
Ουυυυυ μην με κάνεις να πιάσω βάρδια από σήμερα....Την βλέπεις τώρα πιστεύω !
Έλα ρε Γιώργο , με μια Φώτο θα ξεφούντωνα ?Η μηπως ξεφουντωσε πανω του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρεις επειδή συνήθως είμαστε 2 - 3 κοπέλες στις φωτογραφήσεις μήπως μπερδεύτηκε και δεν ήξερε ποιά να διαλέξει....![]()
![]()
![]()
Δεν θα το σκέφτηκε...πάντως εγώ του πρότεινα αν δεν ένιωθε καλά να πηγαίναμε στα ιδιαίτερα..Γινεται και το αλλο ΟΛΕΣ θα παρετε απο λιγο![]()
![]()
![]()
Οχι φιλε δεν ειναι για σενα αλλο λεγαμε εαν πας λιγο πισω και διαβασεις τοτε θα καταλαβηςΈλα ρε Γιώργο , με μια Φώτο θα ξεφούντωνα ?