giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Ενδέχεται να ειναι εκεί τώρα. Ισόγειο.
Συνήθως είναι γιατί είναι νωρίς ακόμα.
Αλλά αν είσαι μακριά μην ρισκαρεις.
Σε ευχαριστω πολυ
Ενδέχεται να ειναι εκεί τώρα. Ισόγειο.
Συνήθως είναι γιατί είναι νωρίς ακόμα.
Αλλά αν είσαι μακριά μην ρισκαρεις.
Είναι αυτή που δούλευε τσα2 στο Μεγ. Αλεξάνδρου 15; Μελαχροινή γεματούλα σαραντάρα;![]()
![]()
![]()
![]()
. Ουτε καν!50αρα με ριζες εκει μεσα...
4.Αμα λάχει τον παίρνει ακάποτα ή τουλάχιστον τον έπαιρνε όταν δουλευε στο τραβελοασσθενειόσπιτο πλέον της Κνίδου, όπου βγάζουν και αγγελίες με ακάποτα γαμήσια σε όλες τις μαλακισμένες που είναι εκεί μέσα.
Μεταξουργειο παιζει τιποτα καλο αυτη την περιοδο?
Οσο πιο νεαρη εννοω, ας βαλουμε κριτηριο κατω απο 40 μαλλον τον ορο νεαρη για μεταξουργειο...
Οχι χοντρη Και να κανει κατι στο κρεβατι.
Το πρόβλημα είναι γενικό εχτές εβλεπα παρέες νεανίων όλη την ώρα γύρω γύρω να ψάχνουν καμία καλή, μάταια όμως..
Μαύρο κορμακι με δαντελωτό εσώρουχο.
Θα ήταν πιο σέξυ αν έβγαινε στο σαλόνι
με ψηλή δερματινη μαύρη μπότα και κοντή καρώ κόκκινη φούστα. Ακομα πιο γυναίκα με pencil skirt κόκκινη φουστα,
κοντύτερη από πριν μαύρη δερμάτινη μπότα
ή με μυτερή γοβα στιλέτο
για ακόμα πιο ωραίο πόδι.
Από πάνω ανκορά μαύρο ζιβάγκο για να προστατεύει στοργικά τα στητά βυζακια της από το ελαφρύ φθινόπωρο που εισβάλλει στον χώρο υπουλα. Με σουτιεν φυσικά.
Το πρωί σαλόνι στο έτσι και το βράδυ
ξανά αλλά με αξεσουάρ όπως βραχιόλια
και κολιέ. Μην κουραστεί με βαλε-βγαλε.
Έτσι ναι. Όχι 20 αλλά 50.
Ο tnt είναι τιτανομεγιστοτεράστιος! Τα κάνει όλα και συμφέρει!tnt ελπίζω να σηκώνεις καλαμπούρι.![]()
![]()
![]()
Eιλικρινα φιλε μου δεν εχω λογια!! Σου βγαζω το καπελο!! ΤΙ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?!!! Πως τα θυμοσουν ολα αυτα?!! Περασες απο καπου 50 σπιτια και θυμοσουν τοσες λεπτομερειες για το καθενα απο αυτα?!! Οπως και να χει ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την ακρως ενδιαφερουσα ενημερωση σου!!γεια χαρα μαγκες και ελπιζω ολα καλα. καθε χρονο τετοια εποχη με επισκεπτεται ο ξαδερφος μου απο το εξωτερικο που λεει οτι πηζει στη δουλεια...
...
... (ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΚΑΠΟΥ 5-6 ΣΕΛΙΔΕΣ Α4 !!!) (απλα δεν θελω να ξαναγεμιζω τις οθονες σας λογω της "Παράθεσης")
...
φυλης και παλι φυλης. μια χαρα μουνακια βρισκω και μια χαρα γαμησαρες ριχνω με μερικες και κυριως με τα standards μου, επομενως... slow the eggs !!! αυτα... p.s. : sorry και παλι για το σεντονι (spirtoyli εχει απορρυπαντικο μη φοβασαι).
Αν λες αυτή με το κοντό μαλλί που μάλλον αυτή λες, την γουσταρουν πολλοί κι αν δούλευε θα είχε κόσμο.