χαιρετώ τους απανταχού μπουρδελιάριδες!
Μεταμεσονύχτια βόλτα εχθές, δεν έχει νόημα να γράψω ποιες ήταν που, μία από τα ίδια.
Στο φυλής 71: Νικόλ με μια αδιάφορη όνομα δεν θυμάμαι.
στο φυλής 65 μαύρη απ ότι μου είπαν συναγωνιστές απ έξω, Μπιουτή υποθέτω, τρόμαξαν απ ότι μου είπαν.
στο φυλής 66 μαύρη, εδώ αξίζει να πω ότι η συγκεκριμένη σε σχέση με όσες έχω δει παίζει να είναι η καλύτερη, εμφανισιακά πάντα (για όσους ενδιαφέρονται).
Φιλιπίδου 11: με τα πολλά σκαλιά, μια ξανθιά και μια μελαχρινή Ρωσίδες απ ότι είπε η υπηρεσία.
Η ουσία είναι ότι η καλύτερη που είδα ήταν στο Φωκαίας 27 (λογικά): Αλέξια μελαχρινό μωρό, ίσια μακριά μαλλιά, αδύνατη, μελαψή με ωραία τουρλωτά οπίσθια!!
Για τρίτη φορά το ίδιο έργο.. μπαίνω, βλέπω καμιά 10αριά συναγωνιστές σαλόνι. Μετά από μένα μπαίνει ένας συναγωνιστής, γνωστός της υπηρεσίας και της κοπέλας (υποθέτω μιας και είχαν οικειότητα). Τέλος πάντων, βγαίνει η κοπέλα απ το δωμάτιο, οι όλοι πριν από εμένα φεύγουν, μένω εγώ με τον επόμενο. Η υπηρεσία ρέμβαζε... λέω: μπορώ να περάσω; Μου λέει περιμένετε να περάσει ο επόμενος και μετά.

Ο συναγωνιστής κύριος, λέει όχι ο άλλος προηγείται... η πίεση στα κόκκινα

και φυσικά έφυγα χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ακριβώς το ίδιο, σε φυλής 84: Σόνια, Φυλής 54: Αλίνα και τρίτη φορά εχθές. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!! Καλά ρε μάγκες, αυτό σίγουρα είναι σύστημα, όταν σας κλέβουν τη σειρά οι κοκορόμυαλες υπηρεσίες εσείς τι κάνετε; Σας φτύνουν κατά μούτρα και λέτε ψιχαλίζει; Για να καταλάβω δηλαδή.

Όχι ότι με πειράζει να δώσω τη σειρά μου, το έχω κάνει πάμπολλες φορές αφού φυσικά πρώτα το ζήτησαν οι συναγωνιστές, μόνο έτσι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλίνα μετά το περιστατικό αγνοείτε, στη θέση της θα έβριζα την προκλητικότατη υπηρεσία μιας και ήταν παρών στο σκηνικό αθλιότητας.
Τέλος, θέλω να πω ότι υπάρχουν αξίες οι οποίες δεν αγοράζονται δεν πουλιούνται δεν έχουν μονάδα μέτρησης. Μία τέτοια αξία (άγνωστη σε πολλούς) είναι η «αξιοπρέπεια». Ναι κύριοι, έχουμε μια αξιοπρέπεια η οποία δεν συνδιαλέγεται, υπερέχει όλων, ακόμα και η νίκη Άντερσον στα νιάτα της να ήταν, το ίδιο θα έκανα.