athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.088
- Πόντοι
- 12.756
χμμ δεν ξερω :-εμενα με αγαπατε?
χμμ δεν ξερω :-εμενα με αγαπατε?
το θυμαμαι εγω παρασιτο της κοινωνιας,τοτε που εγραφες σαν τσιμυτσιμβαλε και τον cuckold εαυτο σου τοτε που εψαχνες γαμια για τη γυναικα σου ...το θυμασαι ; η να στο κανω παραθεση;
όχι ρε δεν σε στηρίζουμε εσενα,να βγεις τελευταιος :S :S :Sεμενα με αγαπατε?
Έρχεται το γιυροπα λιγκ μαλάκιας, όσοι πάντα ήθελαν ένα τίτλο θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρίαΠουστη βαγκον ηττήθηκες
Πιωμενος εισαι?εμενα με αγαπατε?
Του στέκα τον διαγωνισμό δεν θα τον πολεμήσεις? Η φοβάσαι? Δεν σε παίρνει, τον τρεμεις τον στέκαοπως θα το ανοιξες ετσι ακλαυτο θα παει χαζοβιολακο
Σιγα τα καλσον ρε τύπελοιπον μαγκες τερμα οι τσακωμοι
δεν με νοιαζει τι ειναι ο καθενας
τερμα το κοβουμε εδω ολοι
εχω ξενερωσει με συμπεριφορες ορισμενων
οποιος ξανακανει τραμπουκα θα γινει πουταναριο εδω μεσα
ΚΟΦΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ μαλακιεσσ
αιντε
Του στέκα τον διαγωνισμό δεν θα τον πολεμήσεις? Η φοβάσαι? Δεν σε παίρνει, τον τρεμεις τον στέκα
Πιωμενος εισαι?
Κάνε.. Χωρίς κόντρες δεν έχει νόημα εδώ μέσα, θα ήταν βαρετά...θα κανω συμμαχια να σε πολεμησουμε κακομοιρακο χαλβα
Κάνε.. Χωρίς κόντρες δεν έχει νόημα εδώ μέσα, θα ήταν βαρετά...
Στο Γκάζι πας συχνάζουμε για να γαμουμε ρε βλακα
ειμαστε σοβαροι εμεις και εσεις παιζετε πουλακι
Παρε την στο κινητο και πες της οτι σε συλλαβανε για ακαλυπτες επιταγες, θα κάνεις και εντυπωσηγαμησε με ρε πρεπει να κατεβω ομονοια να μαζεψω μια να την πια γκαζι να κερασω τουλαχιστον ενα κρασι που πινει και να προσπαθησω να γαμησω πρωτο ραντεβου
και βαριεμαι του θανατα να κουνηθω
Παρε την στο κινητο και πες της οτι σε συλλαβανε για ακαλυπτες επιταγες, θα κάνεις και εντυπωση
Εγω εχω μια αποριαδεν εχω κινητο ρε τυπε γιατι απο το φβ μ στελνει συνεχεια και φοβαμαι να της το δωσω γιατι θα με ζαλισει στις κλησσεις
Εγω εχω μια απορια
Στην Ομονοια πώς θα πας? Πού θα παρκαρεις?