You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 216
Περασμα χθες το μεσημέρι κατα της 12 και 30 απο την Βανα.Παρουσες ηταν η Θεωνη η Μαγκυ και η Μαρια και απο οτι πληροφοριθηκα θα ερχόταν αργότερα και η Χριστίνα. Περασμα με την αδυναμία μου την Θεωνη που για αλλη μια φορά ηταν άψογη.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 481
- Πόντοι
- 36
Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής τη Μαρία; Επιδόσεις;Περασμα χθες το μεσημέρι κατα της 12 και 30 απο την Βανα.Παρουσες ηταν η Θεωνη η Μαγκυ και η Μαρια και απο οτι πληροφοριθηκα θα ερχόταν αργότερα και η Χριστίνα. Περασμα με την αδυναμία μου την Θεωνη που για αλλη μια φορά ηταν άψογη.
Passenger1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2017
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Στο Crystal άρχισε η κοπέλα που μέχρι το καλοκαίρι δούλευε ως Έλλη στο Venus.
Κατά την γνώμη μου η κορυφαία αυτήν την στιμή στην πόλη, από πολλές απόψεις (σώμα, μασάζ, θέρμη - αρκεί να σε εμπιστευτεί).
Η Νατάσα στο Venus όντως πολύ εμφανίσιμη, αλλά ποτέ δεν με ενέπνευσε να κάνω πέρασμα. Πάντα διαλέγω μιαν άλλη.
Κατά την γνώμη μου η κορυφαία αυτήν την στιμή στην πόλη, από πολλές απόψεις (σώμα, μασάζ, θέρμη - αρκεί να σε εμπιστευτεί).
Η Νατάσα στο Venus όντως πολύ εμφανίσιμη, αλλά ποτέ δεν με ενέπνευσε να κάνω πέρασμα. Πάντα διαλέγω μιαν άλλη.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.770
- Πόντοι
- 32.165
Πράγματι η Σίσση είναι μεγαλο παλτό. Αλλα σιγουρα πιασάρικο για τους πρωτοεμφανιζόμενους στο γιατάκι της Εβίτας. Θα φάνε το παππά του στιλ και της άσπρης ρόμπας μεχρι να περάσουν μέσα και να φάνε την φόλα. Τωρα αν πίνει και γινετε κούγκαρ δε το ξέρω δε μου έτυχε.
Στην Εβίτα πας για τη Σάντρα και μόνο. Τελος.
Αυτη η Σαντρα εμφανισιακα λεει τιποτα?
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Μετα τις τελευταιες νέες προσθήκες στο ροστερ του Ζεσι, ανέβηκε καθόλου το επίπεδο με φρέσκα πρόσωπα, η απλά ανακύκλωση των ίδιων;
Οποιος ξερει ας μου απαντήσει σε ΠΜ.
Οποιος ξερει ας μου απαντήσει σε ΠΜ.
Με ποιο ονομα εμφανιζεται τωρα η Ελλη?Στο Crystal άρχισε η κοπέλα που μέχρι το καλοκαίρι δούλευε ως Έλλη στο Venus.
Δεν ειναι το τηλ των κοριτσιων αλλα το δικο μου.Μόλις βρήκες ακόμη έναν που ενδιαφέρεται για το τηλέφωνο των κοριτσιών...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 994
- Πόντοι
- 86
Κι αυτό κάτι είναι... Αν θες και μπορείς...
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Αυτη η Σαντρα εμφανισιακα λεει τιποτα?
Πολύ δυνατό μωρό γενικά(προσωπική γνώμη πάντα)
Μικρή σε ηλικία,
καλός άνθρωπος,
και το σημαντικότερο,σκυλί του πολέμου μέσα στο δώμα!!
Μέσα η μπάλα!!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Πήγε σε άλλο μαγαζί, ή σταμάτησε?
Είναι αστέρι πάντως και στο μασάζ και στο γαμήσι. Δεν μασάει τίποτε. Θυμάμαι που την γαμούσα και φιλιόμασταν και το ήθελε όλο πάθος......
Εδώ για ποια λέμε?????????
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Τις περασμένες δυο εβδομάδες και μέχρι σήμερα είχε και μια 40άρα μιλφ ρωσίδα (Ντιάνα) πολύ δυνατή! σκυλί του πολέμου!!
Δηλαδή εκτός από τη Σάντρα μερικές φορές πετυχαίνει και κάτι καλές διερχόμενες (μιλφ πάντα).
Από εμφάνιση τι λέι "το" ΝΤΙΑΝΑ?

ύψος?κιλά?γλ/λα?
Passenger1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2017
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Δεν γνωρίζω, επειδή δεν έχω πάει ακόμα ο ίδιος στο Crystal. Ωστόσο σίγουρα άρχισε να δουλεύει εκεί εδώ και λίγες μέρες. Μάλλον με το ίδιο όνομα.Με ποιο ονομα εμφανιζεται τωρα η Ελλη?
Τηλεφωνο που πηρα μου ειπαν για μια Νεφελη λογικα αυτη ειναι. Τι ηλικια εχει το κορασιο?Δεν γνωρίζω, επειδή δεν έχω πάει ακόμα ο ίδιος στο Crystal. Ωστόσο σίγουρα άρχισε να δουλεύει εκεί εδώ και λίγες μέρες. Μάλλον με το ίδιο όνομα.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Ειναι η ιδια την εχω παρει σχεδον σε οσα μαγαζια πηγε πριν λογο ηταν στην Μαριαννα εχει μερικα σημαδακια κοντα στον αφαλο της αυτο για οσους την ξερουν
Αυτήν που μπορώ να την βρω παιδιά???
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
και σε εμενα please..Σου στελνω π.μ
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
ναι η Νεφελη ειναι..Τηλεφωνο που πηρα μου ειπαν για μια Νεφελη λογικα αυτη ειναι. Τι ηλικια εχει το κορασιο?
23 χρονων αδυνατη,καλο μασαζ και καλο τελειωμα...
Passenger1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2017
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
24 - 25Τηλεφωνο που πηρα μου ειπαν για μια Νεφελη λογικα αυτη ειναι. Τι ηλικια εχει το κορασιο?
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
H Ρένα επέστρεψε. Πε-Πα-Σακαλημερα σας.Επισκεφτηκα το Aqua για να βρω την Ρενα,η οποια μαλλον εχει φυγει,ηταν οτι καλυτερο ειχε το εν λογω καταστημα.Περασα με την Αφροδιτη και εκλαψα τα λεφτα μου,σχεδον 20 λεπτα μονο η ολη διαδικασια,ασχετο μασαζ,κακο τελειωμα.Προσωπικα δεν θα ξαναπαω,εκλαψα τα λεφτα μου...
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα με Νεφέλη. Λίγο Ρώσοπόντια μου κάνει, όλο μη κ μη. Βαρετά. Τσάμπα μου φουσκωσατε τα μυαλά