οτι και να ειναι δεν σου φαινεται περιεργο που δεν εχει κανει ουτε μια αναρτηση τοσα χρονια? και απανταει στα κρυφα?Εγω τον βλεπω εγγεγραμμενο 8/6/2006 παντως.
εγω πιστευω οτι ειναι ενας κακομαθημενος πιτσιρικας
οτι και να ειναι δεν σου φαινεται περιεργο που δεν εχει κανει ουτε μια αναρτηση τοσα χρονια? και απανταει στα κρυφα?Εγω τον βλεπω εγγεγραμμενο 8/6/2006 παντως.
αλλα απο την αλλη ενα μελος το οποιο ελεγε μεχρι χτες οτι εγινε μελος το 2016 και σημερα λεει οτι ειναι απο το 2006
οτι και να ειναι δεν σου φαινεται περιεργο που δεν εχει κανει ουτε μια αναρτηση τοσα χρονια? και απανταει στα κρυφα?
Και εδώ βλάκας πιάστηκες. Έχω αναρτήσεις το 2007, ς009 κλπ. Προφανώς δεν ήμουν πολύ ενεργός, αλλά αυτά που γράφεις είναι ακόμα μία ΜΑΛΑΚΙΑ.
ΥΓ Αν δεν θέλεις να ασχολούμαι με σένα ΔΕΝ θα γράφεις ωέματα για μένα.
Επίσης είναι δικαίωμά μου να απαντώ σε ψέματα, όπως ότι η ΝΔ είπε ότι θα καταργήσει την συνθήκη των Πρεσπών αφού αυτή κυρωθεί.
Επίσης είναι δικαίωμά μου να θυμίζω στο forum την τεράστια "επιτυχία" των προβλέψεών σου και το ότι είσαι δεξιός ενώ 4 χρόνια τώρα γράφεις σχεδόν αποκλειστικά εναντίον της ΝΔ.
Αν δεν σου αρέσει ξυδάκι.
και θα σας αφησουν οι καραμανληδες να κυβερνατε μεχρι το 2030?Δεν νομιζω να ειναι αρχηγος στις εκλογες του 2031
Μετα απο 11 χρονια πρωθυπουργιας νομιζω θα εχει ηδη απο το 2030 μεταπηδησει στην προεδρια της δημοκρατιας, εχοντας αφησει την κυβερνηση στον Μπακογιαννη
και για να τελειωνω με σενα κατι τελευταιο
δεν ανακατευτηκα με δικες σου δηλωσεις εσυ ανακατευτικες με δικες μου
ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανι βλεπω συνεχισε για λιγο ακομα μεχρι να μπεις "ψυγειο"
οταν ειπα οτι εισαι ναρκισος δεν επεσα εξωΑνακεφαλαίωση,
Εσύ είπες ένα σωρό μαλακίες για μένα και δεν έκανες τον κόπο να κάνεις ένα κλικ. Επομένως είπες ΨΕΜΑΤΑ για μένα
Εγώ σχολίασα δικές σου δηλώσεις που αποδεικνύονται ΨΕΜΑΤΑ.
Δεν θα ξανα ασχοληθώ με σένα, ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
οταν ειπα οτι εισαι ναρκισος δεν επεσα εξω
το πας φυρι φυρι για μπαν
συνεχισε θα τα καταφερεις
ακου ο εξυβριστης να ζηταει συγνωμη απο μελος
μολις καηκεςΕσύ θα με μπανάρεις;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Περιμένω συγνώμη για τις μαλακίες που έγραψες για μένα, αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ γιατί εσύ συνηθίζεις τα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Νανάκια
Για την ακρίβεια το Ισραήλ επέλεξε να μας βοηθήσει γιατί επι πρωθυπουργίας Μητσοτάκη το αναγνωρίσαμε. Η Μοσάντ ενεπλάκη γιατί είχε την εμπειρία των κυνηγημένων Ναζί. Τους είπε ότι είναι αδιανόητο να απελευθερώσουν 13 που είχαν εντοπιστεί και μπορεί να βγάλει μόνον 3. Αυτούς του Μπολού. Βέβαια επειδή είναι σοβαρή υπηρεσία ενός πολύ σοβαρού κράτους το ίδιο έκανε και στη δική της περίπτωση. Εντόπισε το Μένγκελε αλλά επειδή είχε ήδη τον Άιχμαν στα χέρια της, θεώρησε παράλογα υψηλό το ρίσκο να βγάλει δύο εγκληματίες κρυφά κι ανακάλεσε τη δεύτερη ομάδα προς απογοήτευσή της.
Τους τρεις του Μπολού τους εντόπισε και μίλησε μαζί τους ο Συνταγματάρχης Γιαννόπουλος.
Γενικά για τους Τουρκους καταδρομείς σε όλα τα στρατόπεδα λέγεται ότι σε κάθε σειρά άφηναν ελεύθερο έναν αγνοούμενο και τον κυνηγούσαν ως μέρος της εκπαίδευσης.
Ο Δερματζόγλου βρήκε ομαδικό τάφο στα Άδανα εκτελεσμένων αγνοουμένων. Οι Τούρκοι όσους θεωρούσαν ότι είχαν σχέση με ΕΟΚΑ τους εκτέλεσαν. Κοντά στα 200 άτομα. Έστελνε τα οστά με διπλωματικό σάκο Ελλάδα και από εδώ Αυστρία για χρονολόγηση του θανάτου τους. Ήταν απόδειξη εγκλήματος πολέμου. Αλλά κάποιος της ΕΥΠ έστειλε φωτο του για ανανέωση της άδειας παραμονής στην Τουρκία όχι με πολιτικά αλλά με τη στολή. Πάσα εξήγηση δεκτή.

οτι και να ειναι δεν σου φαινεται περιεργο που δεν εχει κανει ουτε μια αναρτηση τοσα χρονια? και απανταει στα κρυφα?
Ρε τύπε, η επιχειρηματολογία σου πάσχει:
1. Έχει ποστ από το 2011 σε διάφορα θρεντ. Πως λοιπόν δεν έχει ούτε μια ανάρτηση;
2. Απαντάει στα κρυφά; Σε δημόσιο φόρουμ;
3. Τα πρώτα ποστ του 2011 δεν δείχνουν πιτσιρικά. Προς χάριν της συζήτησης έστω να δεχθούμε οτι το 2006 που έκανε εγγραφή ήταν καυλωμένος 12χρονος. Μετά από 13 χρόνια λες να παραμένει πιτσιρικάς;
Τες παν, όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη. Εδώ εσύ δηλώνεις ΝΔκράτης χωρίς να υποστηρίζεις την ΝΔ.
υποψήφιος προεδρος θα είναι ενας δεξιος εκτος παραταξης π.χ βενιζελοςΟ Καραμανλής λένε οι δικοί του ότι στο επόμενο συνέδριο της ΝΔ θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από την πολιτική. Θα βγάλει και έναν επικό δεκάρικο και τέλος. Και αποχώρηση εννοούν οποιοδήποτε πολιτικό πόστο. Και αυτό του ΠτΔ. Ο Παπαγγελόπουλος δικός του είναι αλλά θα τον σκίσει ο Μητσοτάκης. Τον Τσίπρα έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχαν στοιχεία να τον παραπέμψει είπαν οι νομικοί του κομματος και τέρμα η NOVARTIS γιαυτόν.
Το πιο λογικό είναι να βάλει υποψήφιο Πρόεδρο από το χώρο του ΚΙΝΑΛ ή του πρώην ΠΑΣΟΚ αλλά με αποδοχή από τη Φώφη. Η πολιτική λογική αυτό λέει. Κι ο Κυριάκος δείχνει τετράγωνη λογική.
Θα περιμένουμε να δούμε.
χαχαχαχα αυτά που γραψεις είναι μετα τις ουσιες που παιρνεις?Αυτό.
Σύμφωνα με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του Μητσοτάκη των τελευταίων ημερών,που ξέπλυνε προκλητικά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα από όσα τον κατηγορούσε προεκλογικά,για Μάτι και Novartis,είναι απολύτως φυσιολογικό η επιλογή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τον επόμενο ΠτΔ να είναι ο Κώστας ο Καραμανλής.
Ο τύπος που συγκυβερνούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ επί 4,5 χρόνια με όλο το σύστημα του,Πάκηδες,Παπαγγελόπουλους κλπ,θα ευχαριστήσει και την πλειοψηφία των ψηφοφόρων των δυο αυτών κομμάτων.
Σε επόμενη φάση θα μπορούν να σχηματίσουν και συγκυβέρνηση,όπως την είχαν προγραμματίσει με τον Μεϊμαράκη από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και δεν τους βγήκε στο τέλος.
Αφού πλέον δεν τους χωρίζει τίποτα,ούτε η Novartis,ούτε η Μόρια,ούτε το Μάτι,εκτός κάποιων γραφικών ταλιμπάν των δυο πλευρών που το καφριλίκι τους έχει να κάνει μόνο με την προσωπική τους εξασφάλιση.
Αν το λύσουν κι αυτό μοιράζοντας θέσεις και διορισμούς θα συγκυβερνήσουν μια χαρά,όπως τα έβρισκαν πάντα από τις δημοτικές εκλογές του 1986 μέχρι σήμερα.
Φιλιά στους πρώην ΚΙΝΑΛαίους που ψήφισαν Κούλη για να τιμωρήσει τον Τσίπραχαχαχαχα και τον ΣΥΡΙΖΑχαχαχα.