Για Μπολού και Ντενισλί μιλάω. Στο πρώτο η Μοσάντ είχε κανονίσει να ελευθερώσουν 3 από τους 4 που εντόπισαν. Μέσω της μεταφοράς σε νοσοκομείο. Αλλά η ΕΥΠ έκανε πίσω με εντολή άνωθεν. Και δεν υπήρξε καμία διαρροή. Απλά υπακοή στας υποδείξεις.
Και για Δερματζόγλου που τον "εκαψαν" οι δικοί μας με πολύ περίεργο τρόπο. Ίσως και γιαυτό που ανακάλυψε.
Έχω διαβάσει το βιβλίο του Κασιμάτη.
Το "ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ".
Ο άνθρωπος λεει ξεκάθαρα ότι όντως ο Μητσοτάκης το προσπάθησε αλλά έκανε πίσω με παρέμβαση ξένων για να μην διαταραχθεί το καλό κλίμα στο Αιγαίο.
Δεδομένου ότι Γερμανοί, Ισραηλινοί και Ιρανοί βοήθησαν μένουν οι γνωστοί "ξένοι" να πιέσουν.
Σου σφίγγεται το στομάχι όταν το διαβάζεις.
Και σκέφτομαι το παλικαράκι που το υποχρέωσαν να γυρίσει τη σημαία πισω με επιστολή συγγνώμης του πατέρα του και σιχαίνομαι τον εαυτό μου που καποιους αναγκάζομαι να τους αποκαλώ Έλληνες.
Η Μοσάντ ξέρεις γιατί ενεπλάκει....
Πολυ καλά τα γνωριζεις βλέπω και χαίρομαι που συνομιλώ μαζί σου
Στο Μπολού(2η Τ/Ξ-Κ/Δ)έχεις ακούσει την ιστορία(μπορεί να είναι και μύθος)ότι για μερικά χρόνια σαν άσκηση για κάθε νέα σειρά άφηναν εναν αγνοούμενο ελεύθερο στο δάσος για να τον πιάσουν/σκοτώσουν για εκπαίδευση?
Στο Ντενιζλί(11η Τ/Ξ-Π/Ζ)νομίζω κανανε την μαλακία με τον Δερματζογλου,ένας δικός μας "βλάκας"(?) αποκάλυψε ουσιαστικά ότι είναι πράκτορας....
Τύπε ζούμε στη χώρα που κάποιοι έχασαν τα νιάτα τους(και μέλη του σωματος τους,ψυχικα τραύματα κλπ)για να κάνουν το καθήκον τους(χωρίς να είναι επιλογή τους)για να έρθει αυτή η χώρα να τους φτύσει στα μούτρα....