Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 216
Παίζει να ηταν η θεια Λενα.μια νταρντανα ήταν η πιο μεγάλη ηλικιακά από όλες τις υπόλοιπες.
Παίζει να ηταν η θεια Λενα.μια νταρντανα ήταν η πιο μεγάλη ηλικιακά από όλες τις υπόλοιπες.
Οταν οι κοπελες που κάνουν αυτη την δουλειά την βλεπουν σαν ενα μεσο για να βγάζουν εύκολα και καλα λεφτα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Καμμια δε ξερει και καμμια δε θελει να μαθει. Αγγαρεια κανουν ολες. δε το γουσταρουν και δε θελουν να μαθουν. ειπαμε ερασιτεχνισμος παντου
Οταν οι κοπελες που κάνουν αυτη την δουλειά την βλεπουν σαν ενα μεσο για να βγάζουν εύκολα και καλα λεφτα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Έτσι ακριβώς.Παλι λεφτα θα βγαλουν να μη σου πω και περισσοτερα, αλλα δεν ασχολουνται να εμβαθυνουν να γινουν γνωστριες καλες.
Παίρνουν πιτσιρικες αβγαλτες που ουτε να πιασουν εναν πουτσο δε ξερουν και μαζευουν τα εικοσαρικα
Εχεις π.μ.καλησπερα παιδια εχει καποιοs το τηλ τηs ροζιταs?
Εχεις π.μ.Ναι παιδιά στείλτε κάνα τηλ να δούμε άσπρη μέρα λίγο!
Δεν ξέρω αν θα δείτε άσπρη μέρα, πάντως έχει καταντήσει τραγικό τα μισά σχόλια να αναφέρονται σε αυτή. Ας γίνει ένα καινούργιο θρετ αφιερωμένο αποκλειστικά..Ναι παιδιά στείλτε κάνα τηλ να δούμε άσπρη μέρα λίγο!
τσέκαρε πόσα μηνύματα έχει ο καθένας. τυχαίο;Δεν ξέρω αν θα δείτε άσπρη μέρα, πάντως έχει καταντήσει τραγικό τα μισά σχόλια να αναφέρονται σε αυτή. Ας γίνει ένα καινούργιο θρετ αφιερωμένο αποκλειστικά..
Φοβούνται να πιασουν τον λουτσο μην τυχόν και τις δαγκοσει.Ειναι επικινδυνο ψάρι.Παλι λεφτα θα βγαλουν να μη σου πω και περισσοτερα, αλλα δεν ασχολουνται να εμβαθυνουν να γινουν γνωστριες καλες.
Παίρνουν πιτσιρικες αβγαλτες που ουτε να πιασουν εναν πουτσο δε ξερουν και μαζευουν τα εικοσαρικα
μεγάλο σουξέ η ροζίτα. μάζεψε όλο το χαρτίΔεν ξέρω αν θα δείτε άσπρη μέρα, πάντως έχει καταντήσει τραγικό τα μισά σχόλια να αναφέρονται σε αυτή. Ας γίνει ένα καινούργιο θρετ αφιερωμένο αποκλειστικά..
κ πιο παλιά στο relax στη Μαρτίου τελευταία φορά την είδα στο dames αλλά θα έχει 5/6 μήνεςΜια Σύλβια, νομιζω Τσέχα αλλά, που δούλευε παλιότερα στην Εβίτα και σε ενα αλλο στο κέντρο, μήπως ξέρει κάποιος που δουλευει;
τι εννοεις νεωτεροΜαγκες τιποτα νεοτερο για το venus spa καραμανλή έχουμε?