Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.912
Πόντοι
3.936
Δεν υπαρχει μονο η ουκρανια, αλλα και αλλες χωρες του π.ανατολικου μπλοκ. Τωρα αν καποιος μεσηλικας που πληρωνει αδρα, εχει και την ψευδαισθηση οτι βγαζει γκομενες, αυτο ειναι για γελιο και για κλαμματα. Απο την αλλη εσυ τι πεταγεσαι σαν αγραμματος δικηγορος, την γκομενα σου θιξαμε και κανεις ετσι

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
480
Πόντοι
36
Οι πλουσιοι επτωχευσαν και επεινασαν....

Εικονα απο το μακρινο 2036...Ποιος απο τους δυο ειναι ο Kαϋμάνος;
Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ολο και καμια μαλακια θα πεταξει, να του θυμησω οτι πριν 20 χρονια ο Ερρικος Πετιλον εμπαινε στο κλαμπ 64 στην Νεα Υορκη και ολοι λεγανε καλως τον "Μικρό Ωννάση". Ειχε αδυναμιες κι αυτος... Μεχρι και την Ουρσουλα Αντρές πηδηξε....
Ητανε και παιδαρας μαλιστα και οχι σαν αναποδο γαμωτο.
Τωρα κλεβει κινητα για να παρει τσιγαρα...
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Κ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΑΗ..
ΥΓ Ο ερικ βλαξ,ειναι ΤΖΑΝΚΙ με οτι αυτο συνεπαγεται..
ΑΡΡΩΣΤΟΣ με λιγα λογια..
Κρεμ ντε λα κρεμ η ζουζου,αλλα σε στελνει στα ταρταρα..
ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΗΠΙΑΝ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΝ..
Ασχολησου με το ποιος βλακεντιος ποσταρει φεικ φωτος που το κατεχεις κ ασε τις νουθεσιες γι αλλου..
Ο kman εχει δηλωσει οτι εχει γονεις..
ΤΙ ΤΟΥ ΖΑΛΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ 45σρης(Μην πω περισσοτερο κ αρχισει την κλαψα)???
Αμολα ρε χαζοχαζε..
ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΟΥ..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.912
Πόντοι
3.936
βαζω στοιχημα δεν εχεις καμια γκομενα να μου δειξεις
Σε πάω ενα 10000e στοιχημα σε συμβολαιογραφο για να σου ληθει η απορια..
αμα εχεις τα @@ρχιδια και να σου ποσταρω μετα οσες γκομενες θες κουταβι

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
480
Πόντοι
36
Κμαν αν είσαι εσύ στην φωτο,εχω να πω πως μόνο για να περηφανεύεσαι δεν είναι το γεγονός πως πληρώνεις γυναίκες για να πας μαζί τους.
Οι οποίες κιόλας αν κρίνω από την εμφάνιση τους,μόνο σαν αγγαρεία θα το βλέπουν.
Δηλαδη αυτές αν είχαν να διαλέξουν αναμεσα σε καποιον καλογυμνασμένο ή εναν σαν εσενα,πιστευεις ότι θα διαλεγαν εσενα?
ρε τυπε εισαι φαουλ..
Στ αρχιδια μας πως νοιωθει ο καθε βλαξ κ που χωνει τα φταλε του..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΑΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..
ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ..
1..ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 10αρια,ουτε καν 7αρια..
2..ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑΣ..
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ "ΣΩΜΑΤΙΚΑ" ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ(ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ kman),ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΤΙΚΙΑΡΕΣ..
ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΥΝΑΙΚΩΤΑ-ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ..

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Κ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΑΗ..
ΥΓ Ο ερικ βλαξ,ειναι ΤΖΑΝΚΙ με οτι αυτο συνεπαγεται..
ΑΡΡΩΣΤΟΣ με λιγα λογια..
Κρεμ ντε λα κρεμ η ζουζου,αλλα σε στελνει στα ταρταρα..
ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΗΠΙΑΝ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΝ..
Ασχολησου με το ποιος βλακεντιος ποσταρει φεικ φωτος που το κατεχεις κ ασε τις νουθεσιες γι αλλου..
Ο kman εχει δηλωσει οτι εχει γονεις..
ΤΙ ΤΟΥ ΖΑΛΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ 45σρης(Μην πω περισσοτερο κ αρχισει την κλαψα)???
Αμολα ρε χαζοχαζε..
ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΟΥ..
:thebigfinger:
Νομιζα οτι στο Δρομοκαϊτειο εχουν κλειστο το νετ τις καθημερινες... Παω πάσο... Δεν ειναι να τα βαζει καποιος μαζι σου... Ξερεις εσυ....

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
480
Πόντοι
36
Σε πάω ενα 10000e στοιχημα σε συμβολαιογραφο για να σου ληθει η απορια..
αμα εχεις τα @@ρχιδια και να σου ποσταρω μετα οσες γκομενες θες κουταβι
ουτε 10ρικο δεν εχει..
ζητουλας..
με την ελεημοσυνη του θειου του την βγαζει..
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟΧΑΛΟΥΜΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ-ΧΥΣΕΙ-ΚΛΕΨΕΙ-ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΕΛΑ ΡΕ ΤΥΠΕ..
ΡΙΞΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.912
Πόντοι
3.936
Αυτά τα έκανα το 2016.Μπορείς να κάνεις τα ίδια το 2019?Αυτό μετράει.
Οταν οι καταστάσεις σε ευνοούν χαίρω πολύ.Το θέμα είναι τι κάνεις όταν όλα είναι εναντίον σου.
Οι άλλοι κολλάνε με μια εποχή λένε αυτό ήταν και τέλος,εμείς δεν κολλάμε είμαστε διαχρονικοί.
Ρε τυπε κμαν2 μιλαμε 1h σχεδον και δεν εχεις καταλαβει ακομη οτι γαμ@ς και εσυ πουτ@νες οπως και 100δες αλλα μελη εδω μεσα. Με την διαφορα οτι εσυ τις ακριβοπληρωνεις και τις μοστραρεις σαν γκομενες σου. Δεν ειναι γκομενες σου, ειναι εκδιδόμενες. Weak up mister!  :cool2:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.912
Πόντοι
3.936
ουτε 10ρικο δεν εχει..ζητουλας..με την ελεημοσυνη του θειου του την βγαζει..
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟΧΑΛΟΥΜΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ-ΧΥΣΕΙ-ΚΛΕΨΕΙ-ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ???Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΕΛΑ ΡΕ ΤΥΠΕ.ΡΙΞΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ..
οκ μαν! θα ειμαι πιο προσεκτικός..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
480
Πόντοι
36
:hi:
:thebigfinger:
Νομιζα οτι στο Δρομοκαϊτειο εχουν κλειστο το νετ τις καθημερινες... Παω πάσο... Δεν ειναι να τα βαζει καποιος μαζι σου... Ξερεις εσυ....
ναι μωρη κωλοτρυπιδα..
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..
επιχειρηματα μηδεν..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΛΑΚΑ..
απο λασπη ολοι καλα το πατε..
ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ..
ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΣΟΓΛΥΦΤΡΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ???
ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΟΛΚΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ..
ΠΕΤΑΤΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΛΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ Α Τ Ε Κ Μ Η Ρ Ι Ω Τ Α..
ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΑΘΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..
ΕΛΑ ΤΡΥΠΙΕ..
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΚαρχιδακο που ειναι γκαου..
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ..
ΥΓ ΒΡΕΣ ΡΕ ΠΙΤΟΥΡΑ Κ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΕΝΤΣΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ..
ΧΛΕΧΛΕ ΒΛΑΚΑ..
ΨΟΦΑ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
480
Πόντοι
36
Ρε τυπε κμαν2 μιλαμε 1h σχεδον και δεν εχεις καταλαβει ακομη οτι γαμ@ς και εσυ πουτ@νες οπως και 100δες αλλα μελη εδω μεσα. Με την διαφορα οτι εσυ τις ακριβοπληρωνεις και τις μοστραρεις σαν γκομενες σου. Δεν ειναι γκομενες σου, ειναι εκδιδόμενες. Weak up mister!  :cool2:
α χα χα χα χα..
ΡΕ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ..
ΟΙ ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΥΒΙΚΑ..
μουρλος εισαι???
Εσυ θα γραφεις οτι κ οι αλλοι κ ο βλαξ θα ποσταρει τα κοριτσακια της χρεσατικ που οι υπολοιποι γαμανε μ ενα 50αρι(ΑΝΤΕ 70αρι),σαν 10αρια τονιζοντας δε οτι κ λιγα του πηραν(μια 500αρου στην καλυτερη γι αυτον για να τις ακουμπησει κανα 10λεπτο κ να τις κανει λεζαντα στους τουρκοπακηδες κανα μισαωρο)..

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αυτη την φωτο την εβαλε ο καϋμένος για να μας επιδειξει τα κατορθωματα του...
Αν εχετε το θεο σας... Περα απο μια μεσοκοπελα που θελει συν αλλοις και ξυρισμα, μπορει καποιος να μου πει τι βλεπει σε αυτην την φωτο λαμβανοντας υποψην οτι αυτος που την ποσταρε ηθελε να μας δειξει τα κατορθωματα του....
Ειλικρινα δεν μπορω να την καταλαβω, δεν κανω πλακα...

Συνημμένα

• καυμενοσ2.jpg
    καυμενοσ2.jpg
    740,2 KB · Εμφανίσεις: 119
  • Like
Αντιδράσεις: 968

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.206
Πόντοι
726
Αυτη την φωτο την εβαλε ο καϋμένος για να μας επιδειξει τα κατορθωματα του...
Αν εχετε το θεο σας... Περα απο μια μεσοκοπελα που θελει συν αλλοις και ξυρισμα, μπορει καποιος να μου πει τι βλεπει σε αυτην την φωτο λαμβανοντας υποψην οτι αυτος που την ποσταρε ηθελε να μας δειξει τα κατορθωματα του....
Ειλικρινα δεν μπορω να την καταλαβω, δεν κανω πλακα...
Κονδυλώματα είναι δεν θέλει και πολύ να το καταλάβεις

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.912
Πόντοι
3.936
χα χα..ΡΕ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ..ΟΙ ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΥΒΙΚΑ..μουρλος εισαι???Εσυ θα γραφεις οτι κ οι αλλοι κ ο βλαξ θα ποσταρει τα κοριτσακια της χρεσατικ που οι υπολοιποι γαμανε μ ενα 50αρι(ΑΝΤΕ 70αρι),σαν 10αρια τονιζοντας δε οτι κ λιγα του πηραν(μια 500αρου στην καλυτερη γι αυτον για να τις ακουμπησει κανα 10λεπτο κ να τις κανει λεζαντα στους τουρκοπακηδες κανα μισαωρο)..
Ειναι και μεγαλος ανθρωπος αλλα δεν καταλαβαινει. Αλλα του λες και αλλα απανταει.. Σαν τον Δον κιχωτη, το ιδιο και ο ακολουθος του o σαντσο-παντσα (οykxaris)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Κονδυλώματα είναι δεν θέλει και πολύ να το καταλάβεις
Ε  ααα στο διαολο... Λεω οτι καμια φορα το μυαλο μου παιρνει ενα δισεκατομμυριο στροφες το δευτερολεπτο, αλλα εδω μαλλον πηρε αναποδες στροφες...
Γυρνουσα την φωτο απο εδω, την γυρνουσα απο εκει, αλλα δεν μπορουσα να φανταστω οτι αυτα τα στιγματα ειναι στο πουλακι του κατα-Καϋμενου....
Πω πω ρε πουστη μου.... Ποσα θα εσκασε, και ποσο καμενη ηταν αυτη για να χωνει την γλωσσα της εκει.....
Αναγουλιασα...Μουρχεται να ξερασω....

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.206
Πόντοι
726
Ε  ααα στο διαολο... Λεω οτι καμια φορα το μυαλο μου παιρνει ενα δισεκατομμυριο στροφες το δευτερολεπτο, αλλα εδω μαλλον πηρε αναποδες στροφες...
Γυρνουσα την φωτο απο εδω, την γυρνουσα απο εκει, αλλα δεν μπορουσα να φανταστω οτι αυτα τα στιγματα ειναι στο πουλακι του κατα-Καϋμενου....
Πω πω ρε πουστη μου.... Ποσα θα εσκασε, και ποσο καμενη ηταν αυτη για να χωνει την γλωσσα της εκει.....
Αναγουλιασα...Μουρχεται να ξερασω....
Και πρέπει να τα έχει πολύ καιρό, στην αρχή βγαίνουν δύο τρία αν τα καυτηριάσεις και κανείς θεραπεία τέλος.Αν τα αφήσεις εξαπλώνονται παντού στα γεννητικά όργανα.

Συμπέρασμα : το βαλκάν πέος νοσεί  :grin:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Και πρέπει να τα έχει πολύ καιρό, στην αρχή βγαίνουν δύο τρία αν τα καυτηριάσεις και κανείς θεραπεία τέλος.Αν τα αφήσεις εξαπλώνονται παντού στα γεννητικά όργανα.

Συμπέρασμα : το βαλκάν πέος νοσεί  :grin:

Ολες οι ενδειξεις συνηγορουν οτι εχεις απολυτο δικιο.
Ομως δεν γινεται ρε γαμω το μου, δεν γινεται... κατι αλλο πρεπει να ειναι...
Ουτε και η πιο ξεπεσμενη καλντεριμιτζου ή το πιο τελειωμενο ζακι δεν μπορει να το κανει αυτο...
Ας μας δωσει τα φωτα του ο καϋμενος, που οσα ξερει ο νοικοκοιρης δεν τα ξερει ο κόσμος ολος...
Αν πραγματι ειχε καριόλια (ετσι τα λενε τα κονδυλωματα) και εψησε την αξυριστη οτι ειναι κατι σαν Θεικό σημαδι (κατι σαν αυτα που ειχε η Αγια Αθανασια του Αιγάλεο ασ πουμε) τοτε θα του βγαλω το καπελο...   :hi:  και θα γινω οπαδος του....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
Εγώ τύπε το έχω ρίξει στις δυτικές που έχουν γκαφρά. Πχ. προχθές γύρισα απο Βερολίνο,είχα πάει για να γ@μήσω μια ελβετίδα τριαντάρα σκηνογράφο που δουλεύει εκεί. Τώρα για το ανατολικό μπλόκ, έχουν οι οίκοι και τα στούντιο απο 20 μέχρι 50 ευρώ. Δεν χρειάζεται να χώνω χιλιάρικα σε βαρέλια δίχως πάτο.  :cool2:
Και εγω πριν ενα μηνα σε fkk της ρηνανιας γαμησα μια γερμανιδα εικοσιδυαρα με 50 ευρω.
το αιωνιο κομπλεξ του ελληνα ,το να γαμαει δυτικη η καποια που εχει λεφτα το θεωρει κατορθωμα οπως ο πακιστανος που γαμαει ελληνιδα ...

• Like
Αντιδράσεις: xexe2

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Ωραία λοιπόν για να ανταγωνιστούμε τους βεδουίνους και τους μεμέτηδες απο αύριο παράνομο εμπόριο με: όπλα,ναρκωτικά, ανθρώπινα όργανα,μαύρο χρυσό,δουλεμπόριο και τα λοιπά.. Για να έχουμε $$$ και eee και να σκορπάμε χρήμα στις Νηστικιές του πρωην ανατολικού μπλοκ, που για μια χουφτα δολλάρια τρώνε και σκ@τά στα αραβικά εμιράτα  :S
μην προσπαθεις ν αναλυσεις τις μλκιες του αρχηγου/ναυγιο καθοσον το 90% συμβαινουν μονο στο μυαλο του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom