spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.690
- Πόντοι
- 7.715
άκου μπουχεσα!!!!....μα καλά ,μηδέν τακτ,και καλή συμπεριφορά??...τς τς τς...μπααα αν την εβλεπα μπροστα μου θα αλλαζα πεζοδρομιο ετσι που ειναι μπουχεσα![]()
![]()
άκου μπουχεσα!!!!....μα καλά ,μηδέν τακτ,και καλή συμπεριφορά??...τς τς τς...μπααα αν την εβλεπα μπροστα μου θα αλλαζα πεζοδρομιο ετσι που ειναι μπουχεσα![]()
![]()
γιαυτο και γω δεν παω στο αγνωστο.αμ πως.Φρανκ είναι κωλοπαιδα εδώ μέσα.προσπαθουν να σε μπερδέψουν....παλιοχαρακτηρες!!!!!
έτσι σε θέλω!!!...κράτα χαρακτήρα....τράβα, Αλικάκι!!!....γιαυτο και γω δεν παω στο αγνωστο.αμ πως.
αμα δεν μιλαει ελληνικα,να ριχνουμε μπινελικια,δεν παω,έτσι σε θέλω!!!...κράτα χαρακτήρα....τράβα, Αλικάκι!!!....
Δεν μπορώ να θυμηθώ τα ονόματά της.. ήταν σαν ανεξάρτητη στο Π. Φάληρο, μετά Γλυφάδα κ Βουλιαγμένη. Με το καταπληκτικό σώμα κ κωλαρακι που βλέπεις στις φωτογραφίες. Την έχω πάρει Κρεολί, στα 100 με φουλ φουλ. Από συμμετοχή όχι τίποτα σπουδαίο. Αλίνα ή κάπως έτσιαν δεν κάνω λάθος, πρώην στουντιοκόριτσο. η φωτογραφία με το στρογγυλό κρεβάτι πρέπει να είναι μέσα από στούντιο.
Δεν μπορώ να θυμηθώ τα ονόματά της.. ήταν σαν ανεξάρτητη στο Π. Φάληρο, μετά Γλυφάδα κ Βουλιαγμένη. Με το καταπληκτικό σώμα κ κωλαρακι που βλέπεις στις φωτογραφίες. Την έχω πάρει Κρεολί, στα 100 με φουλ φουλ. Από συμμετοχή όχι τίποτα σπουδαίο. Αλίνα ή κάπως έτσι
καμια σχεση με την Αλίνα που αναφερει ο φίλοςΣτο mamba γραφει οτι ειναι Ρωσια
η πυροβολημένηΣτο mamba γραφει οτι ειναι Ρωσια
Της μίλησα στο Viber και σκιαχτηκα λίγο, έχει κάτι περίεργα τατουάζ με λύκους, κάτι σκουλαρίκια στη μύτη είναι κ μαγκάκι..εγώ δεν
εμφανιζότανε ως Αλίνα, προσωπο αστα να πανε αλλα παλια ειχε κωλαρα απο τις λιγες, πριν κανα χρονο που την ειδα εχει αδυνατισει πολύ και εχει γραμμωσει υπερβολικα με αυτο να εχει συνεπεια να εχει μικρυνει ο κωλος της , για μενα πλεον δεν αξιζει πανω απο 80 με κωλο μεσα. Αδιαφορη εντελως σαν εμπειρια
Μολις της εγραψα για μιαμιση ωρα φουλ προγραμμα 100 ευρω εγραψε οχι με,μεγαλα γραμματα μπουχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχχη πυροβολημένη![]()
αστην με τιποτα μεγαλο ουφο
ηθελε και προκαταβολη τα λεφτα
![]()
![]()
μην ασχολεισε φιλε μεγαλο νουμεροΜολις της εγραψα για μιαμιση ωρα φουλ προγραμμα 100 ευρω εγραψε οχι με,μεγαλα γραμματα μπουχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχχ
Να συμπληρώσω επίσης στα καθ΄όλα σωστά που έγραψε ο συναγωνιστής, ότι ζήταγε 120 ευρώ(χωρίς anal)/1 ώρα.εμφανιζότανε ως Αλίνα, προσωπο αστα να πανε αλλα παλια ειχε κωλαρα απο τις λιγες, πριν κανα χρονο που την ειδα εχει αδυνατισει πολύ και εχει γραμμωσει υπερβολικα με αυτο να εχει συνεπεια να εχει μικρυνει ο κωλος της , για μενα πλεον δεν αξιζει πανω απο 80 με κωλο μεσα. Αδιαφορη εντελως σαν εμπειρια
θέλει και 150 με κώλο...γελάω!!Να συμπληρώσω επίσης στα καθ΄όλα σωστά που έγραψε ο συναγωνιστής, ότι ζήταγε 120 ευρώ(χωρίς anal)/1 ώρα.
Χαρακτηριστικό της γνώρισμα οι συνεχείς αλλαγές ονομάτων :
Ξεκίνησε ως Αλίνα, μετά Σόνια, Καταλίνα, και τελευταίο αυτό εδώ :
Το Σέρβα βέβαια που αναφέρει, είναι γιά να γελάς.....![]()
Μαλλον άνευ στα 150..θέλει και 150 με κώλο...γελάω!!
είναι με, πριν λιγο μιλησα μαζί της.Μαλλον άνευ στα 150..
Αν και δεν έχει καμία σημασία..
ένα νορμαλ κοριτσάκι βλέπω εγώ σε καμία περίπτωση θεομουνο! Εκτός αν λες άλληρε παιδιά επειδή δε βρήκα κάποιο νήμα γιαυτή, ξέρει κανείς την Alexia Papakosta. Είναι σε φβ, ινστα, τουίτερ και η κοπέλα φαίνεται θεόμουνο. Τι παίζει κανονίζει συναντήσεις;
Έπιασα κουβέντα παό φβ αλλά φάνηκε μαγκωμένη. Δεν έχω και εγώ φωτό μου εκεί μέσα για να είμαι προσεχτικός και μπορεί να κόλωσε.