topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Μέσα είσαι!Αυτή : είναι η :
Και πέρασε και ως Karolina στο club, αλλα δεν βρήκα profile !
Μέσα είσαι!Αυτή : είναι η :
Και πέρασε και ως Karolina στο club, αλλα δεν βρήκα profile !
Ας ακούσουμε καλύτερα τον Κο busterd κι ας μείνουμε μακριά από το έπιπλοτο έχω στείλει στο πρώτο post !
Ειναι άνω των 40.... το σώμα της εξαιρετικό ! Πόδια απίστευτα ! Ωραίες γάμπες, κατανομή στους μηρούς εξαιρετική. Στήθος απο γιατρό αλλά ωραίο και πρόσωπο ότι βλέπεις στις φώτο. Γενικά μια κυρία που θα ήθελες να τη σκίσεις ...
Την συνάντησα για 2ωρο ραντεβού καθώς την λιγουρευόμουν για καιρό...
Υποδοχή με ωραία εσώρουχα και χαμογελαστή. Μαλλί μαζεμένο και άλουστο...Αντε λέω πες οτι βγήκε απο τη θάλασσα πριν λίγο...Φιλιά με το ζόρι και την ενοχλούν οι αντρες με μούσι...αρχίζει πίπα μέτρια αλλα ανορθωτική...τα βυζιά της που ειναι υπέροχα δεν επιτρέπει να τα πιάνεις παρα μονο να τα χαιδεύεις, χέρι στο αιδοίο της ουτε για χάιδεμα οποτε με ξενέρωσε και μου έπεσε... σηκωθηκα να ντυθω...σηκώθηκε και αυτή χωρίς να ρωτήσει πως και τι....και την ώρα που ντυνόμουν εβγαλε το κινητό και υπολόγισε τι μου δινει πίσω....πηρα κάποια απο τα χρήματα και έφυγα.
Βέβαι μπορεις να δοκιμάσεις μήπως έχεις καλύτερη τύχη....
Μια μικρή ενημέρωση.Λοιπόν,
Μπιφτέκι με πόδια,i rest my case :-
Κοντοπούτανο στα όρια του μπαμπάτσικου με βλαχόφατσα.
Για αυτές τις δύο δίνω πραγματικά σε όσους τις πληρώνουν.Είναι ήρωες
Μουνάρα που ο καθένας θα ήθελε να ξεσκίσει αλλά ύφος ξυνό, κινήσεις μηχανικές και αντίληψη ότι τα φιλιά -λέει- είναι για το γάμο.Κι εκεί που μου το είπε συμπληρώνει: blowjob?
Τα λεφτά πίσω και δρόμο...
αντε stefanie χαλια? φαινοτανε καλο... την εχουνε και καλα 1.72 κλεβουν και σε αυτο τωρα?
Μια μικρή ενημέρωση.Λοιπόν,
Μπιφτέκι με πόδια,i rest my case :-
Κοντοπούτανο στα όρια του μπαμπάτσικου με βλαχόφατσα.
Για αυτές τις δύο δίνω πραγματικά σε όσους τις πληρώνουν.Είναι ήρωες
Μουνάρα που ο καθένας θα ήθελε να ξεσκίσει αλλά ύφος ξυνό, κινήσεις μηχανικές και αντίληψη ότι τα φιλιά -λέει- είναι για το γάμο.Κι εκεί που μου το είπε συμπληρώνει: blowjob?
Τα λεφτά πίσω και δρόμο...
Το έγραψα εχθές,δεν διάβασες :-
Καμια σχέση με τις φωτογραφιες, χοντρή και υπηρεσίες χαλια.
Απο τις χειροτερες εμπειριες.
Πάρε την Ricci να κάνεις πιτσι πιτσι!Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να πάρω Victoria ricci μαζί με την φιλενάδα της για ντουέτο. Έχει εμπειρία κάποιος φίλος να με συμβουλέψει? Αξίζει ή θα τα κλαίω...
Προσπέρασε άφοβα