Mpaglamadakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 280
σαν μοναδες εκτος της κατιας ;) την σβετ εγω την εχω παρει με αλλη κυρια ξανθια ;)![]()
![]()
Από ότι φαίνεται πέρασες καλά!
σαν μοναδες εκτος της κατιας ;) την σβετ εγω την εχω παρει με αλλη κυρια ξανθια ;)![]()
![]()
φιλε στο ξαναλέω ολες ειναι τρομερεςΑπό ότι φαίνεται πέρασες καλά!
Στειλε πληροφοριες σε pm φιλε αν μπορειςσυμπλήρωμα λίγο από Πάολα..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φωτο από ΠΑΟΛΑ...........
Της εστειλα μηνυμα αλλα δεν απαντησε, αν μαθεις κατι ποσταρε το plsΕχει παρει κανεις το τηλέφωνο της κοπελιας??
τλικά που θα βρούμε την Πάολα , μην ζαλίζουμε όλοι με προσωπικά μυνήματα τον patos1111συμπλήρωμα λίγο από Πάολα..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Της εστειλα μηνυμα αλλα δεν απαντησε, αν μαθεις κατι ποσταρε το pls
στειλε το προφιλ της λιγο φιλεφωτο από ΠΑΟΛΑ...........
φιλε δεν εχει προφιλ απο οτι καταλαβα απλα ο patos την ξερει ανεβασε φωτο και λογικα δινει τηλ σε pm..εχει δοκιμασει κανεις απο δω??αξιζει??αυτη η παολα που δα κ σε φωτος..εχετε προφιλ??στειλτε καποιος ρ παιδια μη μιλαμε αορατα
Συναγωνιστές, θέλω να ρωτήσω αν έχει καταφέρει να βρεθεί κάποιος με την παρακάτω κοπέλα:
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/sex_i831243[/url]
Πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο ή απλά καβλαντίζει για να περνά η ώρα και να μαζεύει φωτογραφίες;
Συναγωνιστές, θέλω να ρωτήσω αν έχει καταφέρει να βρεθεί κάποιος με την παρακάτω κοπέλα:
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/sex_i831243[/url]
Πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο ή απλά καβλαντίζει για να περνά η ώρα και να μαζεύει φωτογραφίες;
Συνάντηση με την Σια. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο συναγωνιστής. Όσοι δίνεται σημασία μόνο στο σώμα προχωρήστε άφοβα. Όσοι είστε ποιο ρομαντικοί δεν σας κάνει η κοπέλα. Έχει σκληρό πρόσωπο που ίσως δεν αρέσει σε αρκετούς η ίσως αρέσει σε αρκετούς! Το αφήνω στην κρίση του καθενός. Social πολύ καλό μόνο φίλοι από το στρατό δεν βγήκαμε..! Δεν θα την ξανά δω.
Συναντηση με την εν λογο κοπέλα, πρόκειται για μια πολυ καλη, μα πολυ καληστο κορμι για 40αρα, η πρώτη φωτο στην αγγελια της ειναι χαρακτηριστική. Το δε στήθος της 3αρη φυσικό με καλη υφή και σχετικά μεγάλες θηλές. Το πρόσωπο της με σκληρά χαρακτηριστικά και όχι του γούστου μου. Μιλάει πολυ καλα Ελληνικά αλλα ενίοτε πετάει και κατι Αγγλικά στο άκυρο.... Οπως ειπα και στην αρχή η κοπέλα εχει ΤΟ Κορμι, γυμνασμένο, μαυριδερο, και κυρίως ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστα. Πανω, κατω, πλαγια, στα όρθια στημένη στο τζαμι του ξενοδοχείου
Δεν λεει όχι στα φιλια και θα έλεγα συγκλίνει περισσότερο σε pse με αρκετή όρεξη και πολυ φαντασία.
Κοστος 70 ευρω, για 1 ωρα περίπου
Εδώ να ευχαριστήσω το πολυ καλο μέλος WRAIOS για τις λεπτομέρειες που μου έδωσε.
ναι παιζει μονη της τωραΗ γνωστή Ζιζέλ έχει γίνει τώρα ανεξάρτητη. Λέτε να αξίζει ή θα φάω φόλα?