Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
καλό μηνα και καλή εβδομάδα...άψογο και φιλοσοφημένο τατουάζ...εμένα μου αρέσει και το άλλο που το είδα σαν σύνθημα και σε έναν τοίχο...Καλημέρα αγάπες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε.
λαγε,άρχισες τις φιλοσοφίες?....καλό μηνα και καλή εβδομάδα...άψογο και φιλοσοφημένο τατουάζ...εμένα μου αρέσει και το άλλο που το είδα σαν σύνθημα και σε έναν τοίχο...
" one day...or day one"??

δεν είναι κακό να ανεβάσουμε και λίγο την ενέργεια...λαγε,άρχισες τις φιλοσοφίες?....![]()
καλό μηνα και καλή εβδομάδα...άψογο και φιλοσοφημένο τατουάζ...εμένα μου αρέσει και το άλλο που το είδα σαν σύνθημα και σε έναν τοίχο...
" one day...or day one"??
λαγε,άρχισες τις φιλοσοφίες?....![]()
εμενα μου αρεσει ο κωλοςΚαλημέρα αγάπη μου επίσης πολύ ωραίο είναι και αυτό.

εμενα μου αρεσει ο κωλος![]()
![]()
![]()
![]()
Και γω όταν βλέπω τον κωλο αδιαφορω για τα ρητά.
Τωρα καυλα πας Αθηνα η θα συνεχισεις Κρητη??![]()
μέχρι?Καλησπέρα μωρό Χανιά θα βρίσκομαι από 16 του μήνα.
καλα,αστα αυτα και ανεβασαε καμια κωλαρα και για μας εδω στην Σαντορινη που δεν μας επισκεπτεται καμια εκδιδομενη κορασιδα της προκοπηςΚαλησπέρα αγάπες μου.
Για την όμορφη Κρήτη
ΗΡΆΚΛΕΙΟ
Σας ευχαριστώ όλους ατελείωτα και από τα βάθη της καρδιάς μου, προσωπικά εύχομαι σε όλους σας ψυχική και σωματική ηρεμία όπως επίσης αγάπη σε σας και στην οικογένεια σας. Η δική μου ευχή είναι, να έχετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας και να είστε σίγουροι ότι με την απαρατήρητη υπομονή και δύναμη που πρέπει να έχουμε όλοι στην δύσκολη εποχή που ζούμε, θα καταφέρουμε να μείνουμε ενωμένοι και θα ξεπεράσουμε όλα τα δύσκολα εμπόδια που σταδιακά ανοίγονται μπροστά μας.
Τι ποιο όμορφο από αυτές τις καρδιακές ευχές; Πείτε μου;
Είδατε ποτέ να ευχηθεί κάνεις 《 Σου εύχομαι να κάνεις πολλά λεφτά 》,《 Να πάρεις πολλά σπίτια και αυτοκίνητα!》; Ποτέ.. . Λοιπόν αγάπη,υγεία,ευτυχία και χαμόγελα Αυτή είναι η ποιο όμορφη ευχή! Τόσο λιτή μα τόσο περιεκτική σε αξία... Ανταποδίδω ολόθερμα και σας εύχομαι τα καλύτερα, πραγματικά με συγκινήσατε και με γεμίσατε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Να είστε ολοι καλα , γεμάτοι αγάπη και υγεία.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού...