6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.266
- Πόντοι
- 11.836
Τεραστια εκταση εχει παρει η φαση....
Θα αναλάβουν οι αναλυτές του μπου και θα ξεκαθαρίσει το θέμα απλά και όμορφα...![]()
αστα...Θα αναλάβουν οι αναλυτές του μπου και θα ξεκαθαρίσει το θέμα απλά και όμορφα...![]()
Σαν να τον βίασαν κάνει ο μικρός..Τεραστια εκταση εχει παρει η φαση....
Γιατί σας κάνει εντύπωση. Φαίνεται απο την σκατόφατσα του τι άνθρωπος είναι. Όποιος τον έχει δει στην τηλεόραση θα καταλάβει ότι αναμενόμενο ήταν. Μπράβο στον μικρό που είχε τα άντερα να βγει και τα πει, πολλοί φίλε μου κολώνουν γιατί ξέρουν ότι κάτι τέτοιοι ''διάσημοι'' μπορούν εύκολα να σου στείλουν δύο φουσκωτούς και να σε σακατέψουν εάν τους πεις τίποτα. Αυτός όμως δεν μάσησε, οπότε μπράβο του και πάλι.Σαν να τον βίασαν κάνει ο μικρός..
Η φάση μου θυμίζει τη βρετανίδα με τους εβραίους ...
Η μια κυνηγούσε το χρήμα και αυτός την δημοσιότητα και όπου πάει...
Το υπόλοιπο προσωπικό τι σχέση έχει; Ο κύριος αυτός βρήκε τον πιτσιρικά και τα έκανε. Τον θεώρησε εύκολο θύμα και για αυτό και έγινε όλο αυτο. Έλα όμως που δεν ήταν. Όταν κάνεις πρακτική φίλε μου , στο λέω απο προσωπική πείρα σε αντιμετωπίζουν πολύ άσχημα οι περισσότεροι, όχι οι υπάλληλοι ή οι συνάδελφοι σου, αλλά τα αφεντικά..Ναι αλλά γιατι δεν εχει μαζι του κανεναν απο το υπολοιπο προσωπικο ο πιτσιρικας?
Το επιχειρημα "φοβουνται μην χασουν την δουλεια τους" δεν ειναι λογικο. Δηλαδη δεχονται οι αλλοι να καιγονται απο λαδι για να μην χασουν τη δουλεια? Ή μονο ο συγκεκριμενος καιγοταν?
Κατι δεν μου παει καλα
Δεν έχεις ιδέα μάλλον τι γίνεται εκεί έξω στην πραγματική ζωή. Δεν ξέρω πόσο είσαι, αλλά όταν βγαίνεις στην αγορά πρώτη φορά, όλοι σου φέρονται σαν να είσαι σκουπίδι. Πρέπει να φας πολλούς κουβάδες με σκατά ( συγνώμη για την λέξη) για να αντέξεις και να προχωρήσεις, αλλά όταν κάποιος σου φέρεται έτσι , επειδή ακριβώς εκμεταλλεύεται το ότι είσαι άπειρος και το ότι δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα επειδή είναι ο Μποτρίνι, τότε πρέπει να τον καταγγείλεις άμεσα.Δείχνει πως ο μικρός ήταν λιγο νούμερο και κάπου τον "καψώναραν" περισσότερο απο το κανονικό! Αυτός βέβαια το είπε στη μαμα του και η συνέχεια είναι αυτή που βλέπουμε ..
Eσυ πιθανοτατα να το εχεις προσεγγισει περισσοτερο.Δείχνει πως ο μικρός ήταν λιγο νούμερο και κάπου τον "καψώναραν" περισσότερο απο το κανονικό! Αυτός βέβαια το είπε στη μαμα του και η συνέχεια είναι αυτή που βλέπουμε ..
ναι λογικα ο επικεφαλης της κουζινας τουΑπο οτι κατάλαβα δεν κατηγορειτε ο Μποτρινι για τα καψώνια αλλά μέλος της ομάδας του...κανω λαθος;;
Ναι οκ υπαρχει πιθανοτητα και για ψεμα ή συκοφαντια ή ζηλια απο τον ανταγωνισμο κλπ.Υπάρχει και αυτή η εκδοχή.