Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (11 μέλη και 52 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.079
Πόντοι
33.365
Περασμα σημερα με το στανταρακι την Λαρα. Αυτη οσο παει γινεται ακομα πιο παθιαρα και μουναρα. Εχασε και λιγα κιλακια. Μου ειπε περιμενει περιοδο και αυριο δεν θα δουλεψει για οσους ηθελαν να πανε. Οποτε υπομονη 3 4 μερες για να επιστρεψει.

max-mad

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
486
Πόντοι
6.075
Αυτό το κορμακι το αγγιξε κανεις να μας πει ??

http://www.*****.gr/ladies/nikol-2/

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.302
Πόντοι
14.415
Πηγα ειδα Αλινα στο Κοροβαγκου 7, ποιο αδυνατη απο οτι στις φωτογραφιες, προσωπο δεν με εντυπωσιασε, δεν...Εφυγα για Λας Βεγκας μηπως ειμαι τυχερος και δουλευει η Ιωαννα, που ηθελα να ξαναπληρωσω, Ιωαννα δεν ηταν εκει δεν υπηρχει διαθεση για ξεκαθαρη απαντηση οταν ρωτησα, 3 αδιαφορες που δεν συγκρατησα ονοματα, παρα μονο στο ενα η γνωστη παρλιαρα Μανταλινα, μια αλλη μαυρομαλα με καρε μαλι, καλουτσικο, αλλα στραβωμενο. Εφυγα πηγα Μινωταυρου 14, πετυχα την Ηρα που συστηνεται πλεον ως Ειρενα, για την οποια ειχε αναφερθει απο καποιον στην Μπουρδελοκατασταση και υπαρχει και μια κριτικη στον ιδιο χρονο, στο Φριξου 15, η ξανθια με το καρε μαλι και το τατουαζ δρακο στην κοιλια. Σχετικα ψιλη γκομενα, με ωραια φυσικα βυζακια. Εφυγα ειδα ανοιχτο το Αχελωου 10, ειπα να μπω μπας και ειναι η Ιωαννα, μεσα μια Ελληνιδα Τζενη μαυρομαλα, τουμπανακι.!!!! Με βυζαρες και κωλαρα, λακτισα.!! κοιλιτσα και λεκανη εμπρος ολα τα λεφτα.!!! Σκουλαρικια στην μυτη και στα χειλι αν θυμαμαι καλα. Ωραιο καυλιαρικο προσωπακι/ Γνωριζει κανενας ινφο για το γκομενακι.???  :fuck1:
Ημουν αναμεσα σε Τζενη και Ειρενα, και πηγα στην Ειρενα, δεν περασα και ασχημα, κουμπωμενο ηταν το γκομενακι, το εκανα οτι ηθελα, παθιαρικο γαμισι, δεν θα ελεγα ομως οτι εβαλε και φωτια στα πατωματα...

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
349
Πόντοι
291
καλη σας ημερα, που μπορω να απευθυνθώ για το οτι δεν ανεβαίνουν οι κριτικές μου?

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.865
Πόντοι
496
:spam:Παιδιά κοπέλα που να κάνει rimjob (γλυφοκωλι) ξέρουμε; Επίσης πόσο πάει;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.079
Πόντοι
33.365
Τελικα η τσαρινα γυρισε η ο gagarin μας δουλευει κανονικα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το να εχει η πολη 30 μαγαζια με 60 κοπελες και να περιμενουμε ποτε θα ερθουν 2-3 σε μιλφιακη ηλικια ή ποτε θα εμφανιστει κανα ευσυνειδητο πιπινι μετα απο μηνες. σημαινει οτι τα ποσοστα ικανοποιησης απο τις πουτανες ειναι μικρα.
εγω απο την αλλη ποτέ δεν φευγω αχυστος και στο 90% των περιπτωσεων ειμαι χαρουμενος που ξεδεψα ετσι τα λεφτα μου οπως φαινεται κα απο τις δειγματοληπτικες κριτικες που ανεβαζω. στις 30 , οι 2 να ειναι αρνητικες.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
105
Πόντοι
16
τον αυγουστο  θα ειμαι θεσσαλονικη περαστικος για 4 μερες .. .
που  βρισκονται  τα πιο πολλα  μπουρδελα ;;; και  σε  ποια ειναι  οι  υπηρεσιες πιο καλες ;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.079
Πόντοι
33.365
o gagarin δε σε δουλεψε ποτε

Με αινηγματα θα παιζουμε? γιατι δεν εχω ορεξη. Σε ρωτησα κατι, μπορεις να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα. Και εγω χθες που περασα το πλαινο λαμπακι OPEN ανοιχτο ητανε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η τσαρινα ηταν εκει. Επισης ΔΕΝ παιζει να ηταν ανοιχτο προχθες και το τηλεφωνο ακομα να εχει φραγη κλησεων. Οποτε αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου. Πηγες και γαμησες την Τσαρινα ή απλα εκανες περασμα απο εκει ειδες ενα OPEN ανοιχτο και υπεθεσες οτι γυρισε η τσαρινα. ειναι απλη η ερωτηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom