al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 294
- Like
- 11.020
- Πόντοι
- 15.355
Πέρασμα με Γαλήνη
μετά από πάρα πολύ καιρό... Θα τα πω επιγραμματικά
φιλιά δε δίνει...πουτσοτριψιματα δεν κάνει... αρχιδια δε γλειφει... Η πίπα της ένα ανευρο επιφανειακο πιπίλισμα στο πουτσοκεφαλο...μουνί αξυριστο που δε δικαιολογειται για τα 60 ευρώ που ζητάει για γλειφομουνι αλλά και για το υποτιθεμενο κυριλέ ύφος του μαγαζιού... Βιασύνη για πέρασμα καποτας με τόσο αέρα μέσα που ούτε πρωτοεμφανιζομενη στο χώρο δε θα μπορούσε να πετύχει... Στήσιμο με τα πόδια εντελώς κάτω να μη μπορείς να χωσεις βαθιά και μια γενικότερη απαθεια στο σεξ... Συν την αδικαιολογητα υψηλή ένταση του ηχείου πάνω από το κεφάλι μου να παίζει διαφημίσεις... Οι βυζάρες βυζάρες όμως για τους φαν του είδους
Δεν είναι αυτή η Γαλήνη που ήξερα και έχω εξυμνησει πολλάκις στο παρελθόν με τις κριτικες και τα σχόλια μου, αντιθέτως είμαι μια κοπέλα που μάλλον βαριέται πλέον και επιστρέφει κάθε τόσο για τριήμερες αρπαχτες
μετά από πάρα πολύ καιρό... Θα τα πω επιγραμματικά φιλιά δε δίνει...πουτσοτριψιματα δεν κάνει... αρχιδια δε γλειφει... Η πίπα της ένα ανευρο επιφανειακο πιπίλισμα στο πουτσοκεφαλο...μουνί αξυριστο που δε δικαιολογειται για τα 60 ευρώ που ζητάει για γλειφομουνι αλλά και για το υποτιθεμενο κυριλέ ύφος του μαγαζιού... Βιασύνη για πέρασμα καποτας με τόσο αέρα μέσα που ούτε πρωτοεμφανιζομενη στο χώρο δε θα μπορούσε να πετύχει... Στήσιμο με τα πόδια εντελώς κάτω να μη μπορείς να χωσεις βαθιά και μια γενικότερη απαθεια στο σεξ... Συν την αδικαιολογητα υψηλή ένταση του ηχείου πάνω από το κεφάλι μου να παίζει διαφημίσεις... Οι βυζάρες βυζάρες όμως για τους φαν του είδους
Δεν είναι αυτή η Γαλήνη που ήξερα και έχω εξυμνησει πολλάκις στο παρελθόν με τις κριτικες και τα σχόλια μου, αντιθέτως είμαι μια κοπέλα που μάλλον βαριέται πλέον και επιστρέφει κάθε τόσο για τριήμερες αρπαχτες