Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πρώτα εσύ.
Έχω καύλες και πεινάω.
Για το πρώτο δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Για το δεύτερο, έχεις φάει από το Big Kahuna; Λέει τίποτα;
Βαθύ λαρύγγι δε νομίζω να έχει καμία τύπε.Όχι τυπε δεν έχω φάει,η γκόμενά έχει βαθύ λαρύγγι???
Έχει κανείς άποψη από τους 10 μέλη + 18 επισκέπτες που μας διαβάζουν για το Βig Kahuna; Βοηθείστε ρε ένα συνάδελφο....
Έχει κανείς άποψη από τους 10 μέλη + 18 επισκέπτες που μας διαβάζουν για το Βig Kahuna; Βοηθείστε ρε ένα συνάδελφο....
Εγω συναδελφε για μπεργκερ στο brothers in law πηγαινω...Αλλα εχω ακουσει καλα λογια για big kahuna.Eδω κανεις κασκαντεριλικια στα κοριτσια στα μπεργκερ θα κολλησεις??
Αν γράψω κριτική μετά θα με πούνε προμότορα; Δεν βλέπω και εκπτώσεις στον κατάλογο....Εγω συναδελφε για μπεργκερ στο brothers in law πηγαινω...Αλλα εχω ακουσει καλα λογια για big kahuna.Eδω κανεις κασκαντεριλικια στα κοριτσια στα μπεργκερ θα κολλησεις??
Έχεις δίκιο...Τραγικό το μπέργκερ ιν λο
Αν γράψω κριτική μετά θα με πούνε προμότορα; Δεν βλέπω και εκπτώσεις στον κατάλογο....
Αν γράψω κριτική μετά θα με πούνε προμότορα; Δεν βλέπω και εκπτώσεις στον κατάλογο....
[/quote
Kαλησπερα θελω να παρω κοπελα στο μισάωρο απο αυτο το γραφειο,ποια προτεινετε?
Χωρίς φωτό απ'τα μπιφτέκια δεν πάω πουθενά τύπε...ΝΟΜΟΣ.Μαλλια να πας στο Juicy Lucy η στο tarantino
Τουλαχιστον αφου δεν ταιριαζουν τα γουστα μας στις πουτανες ισως ταιριαζουν στο φαι.
[/quote
Kαλησπερα θελω να παρω κοπελα στο μισάωρο απο αυτο το γραφειο,ποια προτεινετε?
Φιλε δεν θελω να φανω προμοτορας, δεν ειμαι.... απλα επειδη ρωτας, εγραψα και σε εναν αλλο φιλο 2 σελιδες πριν....
Σε εμένα γιατί κάνεις παράθεση;![]()
Επειδή ο άλλος έκανε παράθεση πάνω σου....Σε εμένα γιατί κάνεις παράθεση;![]()
Χωρίς φωτό απ'τα μπιφτέκια δεν πάω πουθενά τύπε...ΝΟΜΟΣ.
Υπάρχει κάποιος λόγος που μου μιλάς;Τυπε μην το παιζεις ασχετος. Υπαρχει το google εχει αμετρητες φωτος απο τα μπιφτεκια που φτιαχνουν και απο τα 2 μαγαζια που σου ειπα.