Διαγραμμένο μέλος 178507
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 2.775
- Πόντοι
- 456
Περαστικα!
Η γυναίκα όταν δεν σέβεται την φύση τον άνδρα φταίει η ίδια όχι ο άνδρας, αγαπητέ μου φίλε. Δεν είναι ανάγκη να δείξει ή να υποδυθεί ένα συγκεκριμένο προσωπείο ένας άνδρας για να κερδίσει μια γυναίκα. Ο καθένας απλά οφείλει να κυνηγάει όπως τον έχει προικίσει η φύση. Κι αυτό θα το κάνει με τον δικό του τρόπο. Αν χάσει έχασε, θα πάει παρακάτω.
Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα οπου σε πολλούς αρέσει να υποδύονται κάποιον άλλον και να βάζει τα πρέπει πάνω από τα θέλω με αποτέλεσμα την αποτυχία τις περισσότερες φορές.
Τυπε σε παρακολουθώ τώρα τελευταία διαβάζοντας τα γραφόμενα σου. Έχεις σε πολλά δίκιο αν και τα βλέπεις λίγο αυστηρά τα πράγματα.
Ένα πράγμα θα μου επιτρέψεις να επισημάνω, το οποίο το θεωρώ σημαντικό.
Τα βάζεις σε σημαντικό βαθμό με τους άνδρες ενώ γνωρίζεις ότι στις περισσότερες περιπτώσεις φταίνε οι γυναίκες.
Προσπαθεις να περάσεις στους άλλους ένα συγκεκριμένο τύπο συμπεριφοράς του άνδρα που είναι απίθανο να αρέσει στις περισσότερες γυναίκες. Επειδή εσύ έχεις επιτυχία όπως λες δεν σημαίνει ότι με αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς και συνηθειών , θα έχουν όλοι τα ίδια αποτελέσματα.
Προφανώς δεν έχεις ταξιδέψει και πολύ έξω και αγνοείς τους φυσιολογικούς θετικους τρόπους συμπεριφοράς άνδρα και γυναίκα, ιδιαίτερα στις χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν επηρεαστεί και πολύ από τον δυτικό τρόπο ζωής, βλ Λατινική Αμερική, Ασία, Αφρική, Ρωσία, Ουκρανία.
Εγώ δεν έχω ταξιδέψει πολύ. Έχω όμως μιλήσει μέσω νετ με όλο τον πλανήτη κι έχω συναντήσει από πολλές χώρες γυναίκες.
Η γυναίκα όταν δεν σέβεται την φύση τον άνδρα φταίει η ίδια όχι ο άνδρας, αγαπητέ μου φίλε. Δεν είναι ανάγκη να δείξει ή να υποδυθεί ένα συγκεκριμένο προσωπείο ένας άνδρας για να κερδίσει μια γυναίκα. Ο καθένας απλά οφείλει να κυνηγάει όπως τον έχει προικίσει η φύση. Κι αυτό θα το κάνει με τον δικό του τρόπο. Αν χάσει έχασε, θα πάει παρακάτω.
Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα οπου σε πολλούς αρέσει να υποδύονται κάποιον άλλον και να βάζει τα πρέπει πάνω από τα θέλω με αποτέλεσμα την αποτυχία τις περισσότερες φορές.
Ας μην καυχιεμαστε για τον εαυτό μας τόσο πολύ μειώνοντας τους άλλους. Δεν νομίζω ότι έχουμε να κερδίσουμε τίποτα ιδιαίτερα αν το κάνουμε με προκλητικό τρόπο. Αν θέλουμε να δώσουμε συμβουλές ας τις δώσουμε με έναν τρόπο πειστικό χωρις να προσβάλουμε. Αν το κάνεις με αρνητικό τρόπο τότε μεταδίδεις κόμπλεξ και ανασφάλεια.
Η ζωή είναι μια μικρή. Ας διοχετεύουμε στον κόσμο περισσότερο μια θετική ενέργεια. Νομίζω ότι και οι ίδιοι ως ανθρώπινα όντα αυτό θέλουμε κατά βάθος για να νιώσουμε χαρά και ευτυχια.
Το παιδί το έλεγαν Πάνο, πάντα με το χαμόγελο και με το μυαλό στο κεφάλι.. ούτε βουτυρομπεμπές ήταν , ούτε αγαθός ήταν ούτε πρεζάκι , ούτε χαζός ή βλάκας ,ούτε τίποτα που να τον βάζει στην νόρμα του σκηνικού για να τον βάλεις στο κουβά με τους "βλακες λιγότερους" ... μια λεπτή κλωστή ειναι να παρανοήσεις και να ξεφύγεις , κάποιοι ξεφεύγουν και κανουν κακο σε άλλους , κάποιοι κοιμούνται και τους περνάει και κάποιοι κανουν κακο στον εαυτό τους και κατ επέκταση σε ανθρώπους που αγαπάνε.. να προσέχετε τους εαυτούς σας και αν αγαπάτε ή νοιάζεστε για κάποιον να του ρίχνετε και ένα βλέφαρο και αυτού μπας και προλάβετε... ειναι λεπτή η γραμμή
ασχετο σχετικο,
χθες το απογευμα-βραδακι ημουν σκουφα για "καφε"...σε μια φαση περναει ενας αραπακλας αμερικανος, 2,05+ μετρα, σιγουρα ηταν μπασκεμπολιστας, φορουσε και κατι παντοφλες (σα φρατζολες) και μιλαγε στο κινητο με αμερικανικη προφορα...γυρισα ταυτοχρονα να δω βλεμματα...η πλειοψηφια των γυναικων που βρισκονταν στον περιβαλλοντα χωρο (πιπινες, προμιλφ, μιλφ, γκιλφ κτλ), καρφωσαν τη ματιά τους πανω του...ηταν εντυπωσιακο το πως αυτο το "μαυρο κτηνος" μαγνητισε τα βλέμματά τους...
πιο πριν στο παγκρατι, στη φιλολαου, ειχα πετυχε πανεμορφη μελαχρινη με αραπακο και καροτσακι με παιδακι...
η ερωτηση αν εχεις παει με αραπη, πλεον δεν ειναι προκληση ή ταμπου...(θα τιθεται εξ αρχης σε μια γνωριμια)
αυτη ειναι η πραγματικοτητα παιδια...ας τη δεχτουμε, δεν υπαρχει λογος για κομπλεξ![]()
Νόμισα ότι κατάλαβες τι εστί Δυτικός τρόπος ζωής ειδικά με έντονη την παρουσία του φεμινισμού τα τελευταία χρόνια.Με ολη τη καλη διαθεση και σεβασμο προς το προσωπο σου, θα σου πω το εξης:
Εγραψες σε καποιο σημειο αυτο: "Προφανώς δεν έχεις ταξιδέψει και πολύ έξω και αγνοείς τους φυσιολογικούς θετικους τρόπους συμπεριφοράς άνδρα και γυναίκα, ιδιαίτερα στις χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν επηρεαστεί και πολύ από τον δυτικό τρόπο ζωής, βλ Λατινική Αμερική, Ασία, Αφρική, Ρωσία, Ουκρανία".
Και μονο με αυτο, θεωρω οτι ειναι ασκοπο και ανωφελο να συνεχισω την οποια κουβεντα, δεν εχει νοημα και σκοπο. Τη στιγμη που πιστευεις αυτα που πιστευεις και ως παραδειγμα αναφερεις Λατινική Αμερική, Ασία, Αφρική, Ρωσία, Ουκρανία που ειναι παγκοσμιοι προορισμοι για τους απανταχου χ τυπους και εξαγουν κατα χιλιαδες επιδοξες κοπελες καθε ετος στα περατα του κοσμου...αστο. Αυτοι και αν εχουν επηρεαστει. Εχουν επηρεαστει σε τοσο μεγαλο βαθμο που αποτελουν πλεον ο καθενας τους κατηγορια απο μονος του, παιζουν σε αλλο επιπεδο. Ο δυτικος τροπος ζωης ειναι δημοτικο μπροστα τους.
Καλη συνεχεια σε οτι κανεις.
Αυτό να λέγεται !Οποιος ειναι με ελλεινιδα πρεπει να καταλαβει το εξεις...
πληρωνει Skoda σε τιμη Porshe ...!
Ωραια τοτε, οταν βγεις καποια μερα με ενα καινουργιο γκομενακι και τυχει να σου δειξει τον πρωην της στο φ/β,η ερωτηση αν εχεις παει με αραπη, πλεον δεν ειναι προκληση ή ταμπου...(θα τιθεται εξ αρχης σε μια γνωριμια)
αυτη ειναι η πραγματικοτητα παιδια...ας τη δεχτουμε, δεν υπαρχει λογος για κομπλεξ![]()
πριν μερες κοντα στο σταθμο λαρισης σχεδον το ιδιο σκηνικο με μια ομορφη κοκκινομαλλα με πρασινα ματιαπιο πριν στο παγκρατι, στη φιλολαου, ειχα πετυχε πανεμορφη μελαχρινη με αραπακο και καροτσακι με παιδακι...
Για μαλάκα έψαχνε!
Ωραια τοτε, οταν βγεις καποια μερα με ενα καινουργιο γκομενακι και τυχει να σου δειξει τον πρωην της στο φ/β,
ο οποιος θα ειναι αφρικανος μετα απο 1χρονο σχεσης πχ. να δουμε πως θα αντιδρασεις, αφου εισαι τοσο κουλ.![]()
Οι Ελληνίδες βλέπουν τους άντρες σαν αντικείμενα προς ικανοποίηση των προσωπικών τους αναγκών!
Όσο πιό γρήγορα το καταλάβει αυτό κάποιος, τόσο το καλύτερο για αυτόν!
Γιατι εμεις πως τις βλεπουμε;

μια ασχετη ερωτηση ρε κοπελια ....Καταρχας εισαι οντως κοπελια ετσι ?..... γιατι εβλεπα κατα καιρους οσο καιρο μπαινω και δεν μπαινω σε αυτο το υπερτατο ψυχοθεραπευτικο site ( ειλικρινα μην παρεξηγηθω δεν εχει να κανει καν με καμακι ή κατι τετοιο, που θα σπευσουν να σκεφτουν πολλοι ή ακομη και εσυ η ιδια, ΑΝ οντως εισαι γυναικα, εξαλλου ουτε καν θα εμπαινα στον κοπο να κανω κατι Online , βλ. Θεμα με ιντερνετικο καμακι)....οπου χικικομουρι βλεπε?