Η οδύσσεια ενος καταγκαβλωμενου Νο 53456:
χθες μετα τα μεσανυχτα :
χωματιανου και τα δυο κλειστα
βεργας 3 αριστερα μονο ανοικτο λειλα
βεργας 7 νικα .... οταν τη ρωτησα το ονομα της με εβρισε στη γλωσσα της

φωκαιας 27 υπογα ναταλι μελαχρινη καλλιγραμη με γυαλακια καλη περιπτωση με χαμογελο
ισογειο αλεξια .... η τσατσα ειπε οτι εδω ειναι ανεβασμενο το επιπεδο , εδω εχουμε μοντελο
την αλεξια την εχω ξαναδει και μονο ξενυχτισμενη καμπαρετζου μου θυμηζει κατι σε παολα στο πολυ ταλαιπωρημενο
ομως καλο σωματακι αν και προς το σκιννυ που δεν μαρεσει .... συναδελφοι με το που ακουγαν το ονομα διναν αβαβα το εικοσαρι.... κατι κανει η κοπελα μεσα που ειναι αλησμόνητο...
οροφος καρολινα οπου δεν συνεχιζε 3η βαρδια..
στο 24 μια ελληνιδα μαλλον μπαζολα με γυαλια βυζια φυσικα χυτά αλλα το υπολοιπο σωμα σα ζουγκλακος
μου υποσχεθηκε οτι θα μου μεινει για παντα στο μυαλο μου η συνευρεση μας..
στο 19 μια ψιλη νταρντανα ελληνιδα μαλλον
φυλης 74 η αννα η καινουργια
στο απεναντι οροφος (νουμερο καποιος?)αλυσια ομορφη λευκη ρωσιδα με απλο προγραμμα
ισογειο δυο κοπελες μια βενεζουελιανης εμφανισης και μια ελληνιδοφατσα με πολυ ωραια στρογγυλα βυζια μαρια
το οποιο μου το ειπε με σφιξιμο στις αιμορροιδες
72 αννα χορταστικο σωμα με βυζαρες και κολαρα ... μεσα ομως τι κανει?
φιλιππιδου ισο γειο συλβια τραβελοφερνε ωστοσο κορμαρα με σιλιβιζ και καυλοπροσωπο ετοιμο να στον καταπιει
οροφος μου ειπε η τσα οτι η σασα μελαχρινη με ασπο δερμα 25 + εχει προγραμμα 30 λεπτων (60 ευρουλακια)
ωστοσο βγηκε προς τιμην μυ να την δω... κρατεγα μια μπλουζα για να κρυψει τα μικρα βυζια της και πηγε να χαιρετησει
δυο τυπαδες Ελληνες οι οποιοι καθισαν στο μπαρ και παρήγγειλαν στην τσα ποτα.
πιο περα στη φυλης στο δελο που μπαινεις σε αυλη και ανεβαινεις σκαλες ηταν μια αννα βουλγαρα μελαχρινη με απιθανη γυμνασμενη κολαρα χαμογελαστη...
συμπερασμα : χθες αυτο που αποκομμησα απο το σπανιο περασμα μου σε διαφορα μαγαζια ειναι οτι ειδα Ελληνες
ρομαλεους και νταβραντισμενους (ενας δυο ασιατες ειδα μεγαλους σε ηλικια) να παρακαλανε τα σουργελα να τα πλερω 20
και 60 ευρα για μια εκτονωση της πλακας που αν τον παιζαν θα γλυτωναν και τα λεφτουδακια!!