raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.448
- Πόντοι
- 5.006
πως φαινεται το κουτακι στο αβαταρ ειπα μωρη ανακατωστρα![]()
Α νταξει συγγνωμη, γιου φαουλ..

πως φαινεται το κουτακι στο αβαταρ ειπα μωρη ανακατωστρα![]()
είμαι άρρωστος δε περνώ γιατρειάΑμαν ρε πανάγο, τι ναι αυτό με σένα.
πολιτικαλ κορεκτΑ νταξει συγγνωμη, γιου φαουλ..![]()
Μαζευτείτε γιατί θα πω στην Κυρία να σας περιλάβει.Τυπε ο τομαχοκ στην προηγουμενη σελιδα ειπε οτι την εχεις φιφα :S
μη του λες τετοια του ξεληγωμενου..Μαζευτείτε γιατί θα πω στην Κυρία να σας περιλάβει.
Συγκεντρώσου, η Κυρία τους αγαπούληδες τους βάζει μπλακ λιστ,είμαι άρρωστος δε περνώ γιατρειά
ενταξει βάζω να δω καμία τσόντα γιατί βαρέθηκα εδώ να ακούω το θρόισμα των φύλλων θα είμαι πεπόνι αργιτικο σκληροςςςςςΣυγκεντρώσου, η Κυρία τους αγαπούληδες τους βάζει μπλακ λιστ,
Δε βλέπεις εμένα που το παίζω υπεράνω και βαρύ πεπόνι?
Me and Naomi![]()
Και γω οφειλω να ομολογησωτρομερο μαλλι η ναομι ! εντυπωσιαστηκα !
Μην δει προκοπη σε ανθρωπο . Εκει να τρυπωσει να χαλασει μια τοσο υπεροχη σχεσηπως φαινεται το κουτακι στο αβαταρ ειπα μωρη ανακατωστρα![]()
Λάου λάου.....
Απ' τις ωραιότερες φωτογραφίες! Πανέμορφες και οι δύο!Me end Melina![]()
εμείς ευχαριστούμε που κάναμε τα ψώνια μας και τα είπαμε από κοντά πήρα και μπλουζάκι και το φοράω όλη μέρα ίσως το βάλω και στο μαραθώνιο θα μου δώσει δύναμη είναι αναβολικο φυσικοΤελος το seχy event..![]()
Tου χρονου ελπιζω κ ευχομαι να ειναι καλυτερα, και με καλυτερο σχεδιασμο απο τους διοργανωτες
Ευχαριστω ολη την ομαδα του ***** και προσωπικα τον ΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΑ για την τελεια συνεργασια ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ![]()
Επισης ευχαριστω ολους τους φιλους, μελη η επισκεπτες του Bou, που ηρθαν και τα ειπαμε απο κοντα![]()
![]()
![]()
Αληθώς ο ΚυριοςΧριστος Ανεστη αγαπητη μου φιλη απο το Σουεζ!!!