- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 628
- Like
- 101.975
- Πόντοι
- 125.067
σωστός
την κοπέλα την ανέφερα σε βόλτα μου πρώτη φορά στις 2/5
εχει καμμια σχεση με την πιπινα Ελληνορωσσιδα Βερονικα που εκδιδοταν στο Φωκαιας 25 οροφος μαζι με Αννυ ?
σωστός
την κοπέλα την ανέφερα σε βόλτα μου πρώτη φορά στις 2/5
Όχι καμία σχέση άλλη κατηγορία,Άννυ και Βερόνικα μπροστά της ούτε για κατούρημαεχει καμμια σχεση με την πιπινα Ελληνορωσσιδα Βερονικα που εκδιδοταν στο Φωκαιας 25 οροφος μαζι με Αννυ ?
Είδα το πρωί σήμερα μια σαν αυτή που περιγράφεις αλλά την έλεγαν Βαλέρια
Μουνάρα και γυναικάρα!
όχι, έχει μπει στη λίστα με τα προσεχώς...Δεν επένδυσες;...
Σε εμφάνιση συμφωνώ, σε υπηρεσίες όμως?Όχι καμία σχέση άλλη κατηγορία,Άννυ και Βερόνικα μπροστά της ούτε για κατούρημα
Σε ποιο αριθμό έχει φτάσει η λίστα;όχι, έχει μπει στη λίστα με τα προσεχώς...
Από υπηρεσίες μόλις μίλησα με τον Κόνδορα νεαρό σπουδαστή εξωθεσμικο φίλο που έχει ελάχιστες εμπειρίες από την πιάτσα και λογικά λίγες απαιτήσεις και δοκίμασε το πρωί όπως μου λέει έμεινε ενθουσιασμένος η κοπέλα του φέρθηκε πολύ καλα.Σε εμφάνιση συμφωνώ, σε υπηρεσίες όμως?
όσον αφορά σε κοπέλες από Φυλής και πέριξ αυτής, στο 4Σε ποιο αριθμό έχει φτάσει η λίστα;
Μήπως έχει σχέση με κάποια ξανθιά Βαλέρια που εργαζόταν πρόπερσι στην μοντελοαλυσίδα;
καλο ειναι να μη χαλαμε την πιατσα. μονο για κατι πολυ σπανιο αξιζει να δωσουμε 15 ευρω, ειτε στη φυλης, ειτε στο μεταξιΚαλησπερα σε ολους ! ελπιζω να ειστε ολοι καλα ...περασα χτες μεταξουργειο βραδυ κατα τις 3...πολυ ησυχια, ελαχιστος κοσμος και καθολου πακιστανοι στους δρομους ...πραγματικα ειδα 3-4 πολυ καλα κομματια για το επιπεδο της περιοχης που ολα ομως ηταν στα 15 ευρω

Καλα ! εκει στο Λιοσιων 73, βαφτισανε την Κλεοπετρα Λαουρα χωρις να κατεβασουν τις προηγουμενες φωτογραφιες!![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα με τρέλα. Πάντα με κορδέλα.
Τις τελευταίες φορές (εντός μηνών, όχι ημερών) έχω δοκιμάσει με αρκετές κοπέλες κυρίως σε Φυλής και στενά. Όλες ήταν κακές, δηλαδή εντελώς διαδικαστικές, χωρίς ενδιαφέρον, προσοχή, με φοβερή βιασύνη και τυποποίηση.
Παλαιότερα πρόσεχαν τον πελάτη και νοιάζονταν να περάσει καλά.
Στα γούστα μου μου αρέσουν οι νταρντανες με μεγάλο ωραίο κωλο.
Υπάρχουν κοπέλες που προτεινετε και που θα τιμήσουν τον πελάτη και θα νοιάζονται στο να περάσει καλά;
Καλησπέρα πέρασμα σε μερικά περιφερειακά μαγαζια τώρα πριν λίγη ώρα
Βεργας3 αριστερά Λεϊλά η μελαχρινή νεαρή αδύνατη αβυζη κοπέλα εντελώς ψοφια ανευρη στο σαλόνι αυτή βαριέται κυριολεκτικά που ζει λυπάμαι τον Φουκαρα που θα κλάψει το20€ο αν κάνει το λάθος να περάσει μαζί της
Βέργας6 υπερυψωμένο Μπάρμπαρα η γνωστή Μελαχρινή Μιλφ Βουλγάρα γνωστή με τους φανατικούς οπαδούς έχει όμορφυνει πάντως
Τροφωνίου13 όροφος Νατάσσα μελαχρινή Μιλφ Ρωσσιδα γυρολόγος καθόλου καλή στη δουλειά ούτε και στην επαρχία δεν μπόρεσε να στεριώσει την έδιωξαν αδιάφορη εμφανισιακά προσπεραστε απλά μην ανεβείτε τσάμπα τις σκάλες
Πιπίνου 65 Μέλινα η μελαμψή Βραζιλιάνα με τα τατουάζ συμπαθητική στο σαλόνι αλλά μετριότητα στο δωμάτιο με δυσάρεστες οσμές να βγαίνουν από το μουνι τής
Φυλής 81 Λίλυ από το109
Μαραθώνος59 Ισόγειο Γιάννα η γνωστή ξέμειναν από κοπέλες και αυτή θα έχει σκυλοβαρεθει τη ζωή μετριότητα ακατάλληλη επιλογή φυσικά για 20€ο.
Αυτά τα ολίγα απλά η ίδια μίζερη κορεσμένη κατάσταση παρακμής επίσης όπως ήμουν Φυλής ψηλά α εκεί δίπλα από τα134αρια με θλίψη είδα να έχει μπει ενοικιαστηριο στο καθαριστήριο μια από τις τελευταίες Ελληνικές επιχειρήσεις στη γειτονια