Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Βραδυ γινονται αυτα ... μετα το φαγητοΌχι τέτοια πράματα βραδιάτικα ρε κοπελιά...

Βραδυ γινονται αυτα ... μετα το φαγητοΌχι τέτοια πράματα βραδιάτικα ρε κοπελιά...
Μπορω και να πεθανω μ' αυτήν την φωτογραφία. Πόσο καλά το ξέρεις το αρσενικό...Βραδυ γινονται αυτα ... μετα το φαγητο![]()
Διαβασα απο δω διαβασα απο κει , κατι εμαθα στο τελος ;) ;)Μπορω και να πεθανω μ' αυτήν την φωτογραφία. Πόσο καλά το ξέρεις το αρσενικό...
Διαβασα απο δω διαβασα απο κει , κατι εμαθα στο τελος ;) ;)
Αλοίμονό του αυτού που θα πέσει στον έρωτά σου!!!!Διαβασα απο δω διαβασα απο κει , κατι εμαθα στο τελος ;) ;)
Σηκωνω αγκυρες αμα οσμιστω τετοια προθεση για το καλο ολων ;) ;)Αλοίμονό του αυτού που θα πέσει στον έρωτά σου!!!!
Νομίζει.. Πόσο καλά το ξέρεις το αρσενικό...
Γάτα ούσα!Σηκωνω αγκυρες αμα οσμιστω τετοια προθεση για το καλο ολων ;) ;)
Μπορει ναι ... μπορει οχι ... ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙΝομίζει.
Ανάλυσέ τοΝομίζει.
Δεν τρελαινομαι για tus.. Αλλα αυτο το τραγουδι ειναι τοσο αληθινο , που κατανταει εξοργιστικοΑυτός ο TUS μας έφαγε..
Δεν συμβαινει παντα στις παραθεσεις .. Νομιζω γινεται να το διορθωσεις μεσω τροποποιησηςΓιατί ντούμπλεξ ρε πούστη μου;
και πως σου 'ρθε και το ανέβασες;Δεν τρελαινομαι για tus.. Αλλα αυτο το τραγουδι ειναι τοσο αληθινο , που κατανταει εξοργιστικο
Δεν ξερω ο στιχος με εκανε κλικ... Παρ οτι , να προσθεσω οτι στα πιτσιρικια που εχει το μεγαλυτερο ακροατηριο ο tus, περiσσοτερο αυτο περναει σαν , καντε αυτα που λω στο τραγουδι για να γινετε ανθρωποι, ενω σε ενα εμπειρο απο την ζωη , σαν παραδειγμα προς αποφυγηκαι πως σου 'ρθε και το ανέβασες;
Έχω κάτι κατά νου γι απάντηση αλλά δεν ξέρω ν' ανεβάζω τραγούδια αχαχαχα!!!Δεν ξερω ο στιχος με εκανε κλικ... Παρ οτι , να προσθεσω οτι στα πιτσιρικια που εχει το μεγαλυτερο ακροατηριο ο tus, περiσσοτερο αυτο περναει σαν , καντε αυτα που λω στο τραγουδι για να γινετε ανθρωποι, ενω σε ενα εμπειρο απο την ζωη , σαν παραδειγμα προς αποφυγη
Any way ας το ισορροπησουμε λιγο ;)