Passenger1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2017
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Επισκέπτομαι την Θεσσαλονίκη για 10 μέρες. Ξέρει κανείς αν δουλεύει ξανά κάπου η Βερόνικα, η οποία ήταν στην Βάνα μέχρι τον Δεκέμβριο; Ευχαριστώ!
Έχεις δικιο φιλε μου η καλυτερη περίπτωση αυτη την στιγμη στα μασατζιδικα που δεν κανουν φουλ.Τρομερή η Ιωάννα πρώην Σοφία κάνει το καλύτερο μασάζ κ εκτόνωση
Η Νανα ειναι busty φαση κ οπως ειχα ξαναγραψει κανει καλα κολπα στο φουλ. Φιλε Χυσεα περιγραφη της Κορινας? Στα 50 μασαζ εκτονωση ειναι?
Κάποιος συναγωνιστης καμία πληροφορία παραπάνω για την Γλυκερία από dames χαρακτηριστικά (ηλικία εμφάνιση σώμα)
"αλλες δυο καινουργιες κοπελες ηΝανα και η Βαλια"Αφού εφυγα αχυστος απο τον Μεταξα παω για το Relax.Στο δρομο με παίρνει τηλεφωνο η Αννα απο το Μεταξα η αφεντικινα να με ρωτησει τι εγινε.Της ειπα οτι δεν μου αρεσε η κοπελα και εφυγα.Μου ειπε αν με βολευει να περασω αργοτερα που θα ερχοταν αλλες δυο καινουργιες κοπελες ηΝανα και η Βαλια.Επειδή δεν με βολευε αργοτερα πηγα Relax.Στο Relax ηταν παρουσες η Ευα και η Κορινα και περασα μια ευχαριστη ωρα με την Κορινα.
Γαμιεται καλα φιλε κανε ενα test drive. Γυρω στα 25 αδυνατη 1.65 περιπου με piercing k tattoos και καλο κωλαρακιΚαμία πουτσα εκανε
Εχω γραψει για Νανα, τη Βαλια δε την εχω δει"αλλες δυο καινουργιες κοπελες ηΝανα και η Βαλια"
Τι φάση αυτές μάγκες ξέρει κανείς να δώσει περιγραφή?
Ποιες αξίζουν από εκεί τώρα με γλωσσόφιλα?
Αφού εφυγα αχυστος απο τον Μεταξα παω για το Relax.Στο δρομο με παίρνει τηλεφωνο η Αννα απο το Μεταξα η αφεντικινα να με ρωτησει τι εγινε.Της ειπα οτι δεν μου αρεσε η κοπελα και εφυγα.Μου ειπε αν με βολευει να περασω αργοτερα που θα ερχοταν αλλες δυο καινουργιες κοπελες ηΝανα και η Βαλια.Επειδή δεν με βολευε αργοτερα πηγα Relax.Στο Relax ηταν παρουσες η Ευα και η Κορινα και περασα μια ευχαριστη ωρα με την Κορινα.
Καλησπερα παιδες!!!! Περασμα χτες απο εβιτα! Μονο η Σασα στος υπηρεσιες λογω κυριακης!!!! 60 ευρω το πορνοπαραβολο !!!! Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι ολα γινανε σε 20 λεπτα!!!!η γυναικα ειναι κυσαρα απλα πρεπει να σκεφτει πτι για 20 λεπτα τα 60 ευρω ειναι παρα πολλα!!!!