Toni_M_A_P
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 361
- Πόντοι
- 281
Στο body free έχει μόνο εκτόνωση ή γαμάς κιόλας; Και αν ναι για τι τιμές μιλάμε; Είναι λίγο σκόρπια τα σχόλια, αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
απευθυνομαι στον Νικολ στο body free
φιλε αν δεν κατεβασεις τιμες με κοπελες 3 κ 4ης κατηγοριας δεν βλεπω να αταει κοσμος στο μαγαζι σου!Αλλαξαν οι εποχες πλεον και δεν μας προσφερεις κατι καλο για να σου δωσουμε 80ευρω.Τωρα πλεον 50ευρω και πολλα σου ειναι με τις πατσαβουρες που φερνεις!
Στο body free έχει μόνο εκτόνωση ή γαμάς κιόλας; Και αν ναι για τι τιμές μιλάμε; Είναι λίγο σκόρπια τα σχόλια, αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
Και μετά απο 40 μηνυματα που τα μισά είναι ερωτήσεις, ξαφνικά αποκτήθηκε τέτοια πρόσβαση στον χώρο που τα μασαζοκόριτσα έρχονται στον χώρο σου;Επειδή όλοι είμαστε λάτρεις του μασαζ και ότι προκύψει...το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να βρούμε μια που κάνει μασαζ η στο χώρο της η σε δικό σας..αποκταται καλύτερη επαφή και είναι και πιο φθηνά" εγώ γνώρισα μια από γνωστό μασαζτζηδικο μασαζ εκτονωση κάνει το συγκεκριμένο".. έρχεται στο χώρο μου τις δίνω ένα τριάνταρι κάθεται μιάμιση ώρα και μασαζ και εκτόνωση καιπίπα...σεξ το παίζει δύσκολη..και ούτε τρέχω Ούτε τιποτα.. και τα κολπάκια της μου κάνει..και βγάζει όλα τα ρούχα...παρεπιπτωντος έχει σταματήσει από το μαγαζί που δούλευε...γιατι έπεφτε πολύ εκμετάλλευση...θα περνάτε καλυτερα...βεβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Επειδή όλοι είμαστε λάτρεις του μασαζ και ότι προκύψει...το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να βρούμε μια που κάνει μασαζ η στο χώρο της η σε δικό σας..αποκταται καλύτερη επαφή και είναι και πιο φθηνά" εγώ γνώρισα μια από γνωστό μασαζτζηδικο μασαζ εκτονωση κάνει το συγκεκριμένο".. έρχεται στο χώρο μου τις δίνω ένα τριάνταρι κάθεται μιάμιση ώρα και μασαζ και εκτόνωση καιπίπα...σεξ το παίζει δύσκολη..και ούτε τρέχω Ούτε τιποτα.. και τα κολπάκια της μου κάνει..και βγάζει όλα τα ρούχα...παρεπιπτωντος έχει σταματήσει από το μαγαζί που δούλευε...γιατι έπεφτε πολύ εκμετάλλευση...θα περνάτε καλυτερα...βεβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
τι εννοείς χωρίς ραντεβού να πας έτσι χωρίς να κλείσεις;;Υπαρχει κατι καλο στο κεντρο;
Να μπορουμε να παμε χωρις ραντεβου αν γινεται.
Υπαρχει κατι καλο στο κεντρο;
Να μπορουμε να παμε χωρις ραντεβου αν γινεται.
Prive.
Φιλε Χυσεα πηγαινε δε θα το μετανιωσεις. Παρε και ρωτα ποτε δουλευουν οι 2 πιτσιρικες, ειναι του γαλακτοςΣυναθλητες παιζει κανενα καλο πιπινι στις Νταμες αυτη την εποχη;
Μπορείς να πας και στο ρελαξ που παρέχει μονο μασάζ και εκτόνωση. Βέβαια εκει πολλοι έχουν κανει παράπονα για τις τιμές τις εκτόνωσης, που πολλές φορες ειναι παραπάνω απο 20€ έξτρα
Φιλε μου ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία θα παω απο εβδομάδα και θα ενημερωσω.Φιλε Χυσεα πηγαινε δε θα το μετανιωσεις. Παρε και ρωτα ποτε δουλευουν οι 2 πιτσιρικες, ειναι του γαλακτος
Εχει ανεβασει επιπεδο το νταμες