giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Είναι καλή φίλε αξίζει τα λεφτά; Πώς είναι η κοπέλα είναι ωραία;Πάνε στο ΖΕΣΙ ΜΕ Μαρία 60€ μασάζ κ στοματικό
Είναι καλή φίλε αξίζει τα λεφτά; Πώς είναι η κοπέλα είναι ωραία;Πάνε στο ΖΕΣΙ ΜΕ Μαρία 60€ μασάζ κ στοματικό
Γιατι δεν νικησες τον Ολυμπιακο ακομα...Thesp Γιατί δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα;
Όντως ειναι ωραια κοπελα φιλε.Είναι καλή φίλε αξίζει τα λεφτά; Πώς είναι η κοπέλα είναι ωραία;
Απλό μασάζ στο ζεσι κάνουν ;
Πήγα σήμερα χάλια γενικά δεν θα ξαναπάω ειλικρινά δεν έχουν ιδέα από μασάζ προσπαθούν να σε παραπλανήσουν μέσα να σου πάρουν το 20€ για ένα χυσιμο ευχαριστώ δεν θα πάρω
με ποια πήγες?Πήγα σήμερα χάλια γενικά δεν θα ξαναπάω ειλικρινά δεν έχουν ιδέα από μασάζ προσπαθούν να σε παραπλανήσουν μέσα να σου πάρουν το 20€ για ένα χυσιμο ευχαριστώ δεν θα πάρω
Πήγα σήμερα χάλια γενικά δεν θα ξαναπάω ειλικρινά δεν έχουν ιδέα από μασάζ προσπαθούν να σε παραπλανήσουν μέσα να σου πάρουν το 20€ για ένα χυσιμο ευχαριστώ δεν θα πάρω
το οτι δεν εκανες δε μας λεει κατι γιατι ειναι θεμα γουστουΠήγα σήμερα χάλια γενικά δεν θα ξαναπάω ειλικρινά δεν έχουν ιδέα από μασάζ προσπαθούν να σε παραπλανήσουν μέσα να σου πάρουν το 20€ για ένα χυσιμο ευχαριστώ δεν θα πάρω
Μάλλον και ο Μιχάλης!!!!!!!!!!Το Ζέσι Σπα ποιες έχει τώρα;; Άκουσα για μια Έλενα ρωσάκι πολλά χρόνια στην Ελλάδα που είναι πολύ δυνατό σε όλα και για μια Μαρία. Υπάρχουν άλλες;;;
Φιλε μου έπρεπε να παρεις την Ελενα και να της πεις οτι σε ενδιαφερει πολυ και το μασαζ.Εγω που την πηρα μου εκανε ενα εικοσαλεπτο πολυ καλο μασαζ οχι χαιδεμα.Ισως επειδη πηρα το φουλ πρόγραμμα δεν ξερω.Πάντως το ολο πρόγραμμα ειχε διαρκεια μια ωρα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Θα συμφωνησω μαζι σου για τον κυρ Μιχαλη ειναι πολυ ενταξει τύπος.Πήγα σήμερα χάλια γενικά δεν θα ξαναπάω ειλικρινά δεν έχουν ιδέα από μασάζ προσπαθούν να σε παραπλανήσουν μέσα να σου πάρουν το 20€ για ένα χυσιμο ευχαριστώ δεν θα πάρω
πόσο χρόνων είναι η Έλενα κανε μία περιγραφήΦιλε μου έπρεπε να παρεις την Ελενα και να της πεις οτι σε ενδιαφερει πολυ και το μασαζ.Εγω που την πηρα μου εκανε ενα εικοσαλεπτο πολυ καλο μασαζ οχι χαιδεμα.Ισως επειδη πηρα το φουλ πρόγραμμα δεν ξερω.Πάντως το ολο πρόγραμμα ειχε διαρκεια μια ωρα και το ευχαριστηθηκα πολυ.Θα συμφωνησω μαζι σου για τον κυρ Μιχαλη ειναι πολυ ενταξει τύπος.
κ πιο παλιά έκανε φουλ στο πανόραμαΚαλημερες....με Eva απο Αngel Spa στην Ποσειδωνος (Jumbo) εχει παει κανεις?
Παλια την επαιζε την εκτονωση ,ξερει κανεις τι παιζει τωρα?γιατι απ οτι βλεπω γραφει μονο μαλακιες για λιποαναροφηση κτλ...![]()
![]()