anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
πτωχέ...επεσε το μερισμα ρε κ το παιδι μοιραζει παρτουζιτσες
πτωχέ...επεσε το μερισμα ρε κ το παιδι μοιραζει παρτουζιτσες
να παρετε ουισκι ;) σπρει ανυψώσεις και βιαγκρα υπαρχουναν ειναι να ερθουμε και αλλοι μπας και βγει ποιο φθηνα
Εξ ου κ το τσιμπου κακι, κωλαρα κι, κλπΚαλημερα σε ολους σας,σωστα μαντεψατε η βερονικα απο φυλης ειμαι,πλεον εργαζομαι ως ανεξαρτητη γιατι ειναι καλυτερα τα λεφτα βεβαια αλλα μπορω να περναω και καλυτερο και πιο ποιοτικο χρονο ετσι μαζι σας,χωρις πορτες να χτυπανε και με καθαρα δωματια!!!!!!!Σας περιμενω μωρακια ναπερασουμε τελεια...Καλημερα
πισωκολλητό ελευθέρα πιασίματα δεν παίζουν πλέον...?Εξ ου κ το τσιμπου κακι, κωλαρα κι, κλπ
μεσα αγορι παρτε το δανειο εσεις σαν πιο εμπιστοι κ θα ερθω κ εγω στο ντουκουαν ειναι να ερθουμε και αλλοι μπας και βγει ποιο φθηνα
διορθωσε το κουτρα το λενε ρε τι ντουκουμεσα αγορι παρτε το δανειο εσεις σαν πιο εμπιστοι κ θα ερθω κ εγω στο ντουκου
Καλημέρα πίστεψέ με δεν το λέω για να προσβάλλω καμία κοπέλα.Εννοειται οτι έχουν όλοι τα ίδια γούστα.Αν θέλετε βρισκόμαστε.Αν πάλι όχι κανένα προβλημα.Καλημερα και να είστε όλοι καλά φιλάκια πολλά.δικαιωμα σου να χρεωνεις οσο θες αλλα καλο είναι να μην συγκρινεις τον εαυτο σου με τις άλλες... κ ασχημα δειχνει και δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα κουκλα ;)
Εξ ου κ το τσιμπου κακι, κωλαρα κι, κλπ
Γράφεις όντως εσύ ή κάποιος δικός σου;Καλημέρα πίστεψέ με δεν το λέω για να προσβάλλω καμία κοπέλα.Εννοειται οτι έχουν όλοι τα ίδια γούστα.Αν θέλετε βρισκόμαστε.Αν πάλι όχι κανένα προβλημα.Καλημερα και να είστε όλοι καλά φιλάκια πολλά.
μα δεν είναι θεμα προσβολης για τις άλλες... αλλα δειχνει μειονεκτικα για εσενα κ δεν εχεις αναγκη την γνωμη κανενος... οποιος θελει ερχετε οποιος δεν θελει παει παρακατω... πιστεψε με κ 20 να το βαλεις πολλοι θα εχουν παραπονο... αυτή είναι η τιμη σου κ τελος οποιος θελει ερχετε... δεν είναι αναγκη να ασχολησε με τετοιαΚαλημέρα πίστεψέ με δεν το λέω για να προσβάλλω καμία κοπέλα.Εννοειται οτι έχουν όλοι τα ίδια γούστα.Αν θέλετε βρισκόμαστε.Αν πάλι όχι κανένα προβλημα.Καλημερα και να είστε όλοι καλά φιλάκια πολλά.
εγώ και το Google μαζιΓράφεις όντως εσύ ή κάποιος δικός σου;
Εννοείται ότι γράφει άλλος ρε παιδιά. Η Βερόνικα μίλαγε αγγλικά στο μπουρδέλο...Γράφεις όντως εσύ ή κάποιος δικός σου;
κ που το προβλημα στις μισες εδώ μεσα άλλος γραφει... σημασια εχει να είναι σωστος ο γραφιας κ να μην νομιζει μιλαει με σκουπίδια....Γράφεις όντως εσύ ή κάποιος δικός σου;
σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου καλημέρα και φιλακιαμα δεν είναι θεμα προσβολης για τις άλλες... αλλα δειχνει μειονεκτικα για εσενα κ δεν εχεις αναγκη την γνωμη κανενος... οποιος θελει ερχετε οποιος δεν θελει παει παρακατω... πιστεψε με κ 20 να το βαλεις πολλοι θα εχουν παραπονο... αυτή είναι η τιμη σου κ τελος οποιος θελει ερχετε... δεν είναι αναγκη να ασχολησε με τετοια
λογικά άλλως αδερφέ. Αφού δεν ξέρει ελληνικάΓράφεις όντως εσύ ή κάποιος δικός σου;
Το google ξεχνάει τους τόνους στις λέξεις, έτσι?εγώ και το Google μαζι
δεν είναι η γνωμη μου είναι το σωστο... εσυ βαζεις τα θελω σου εγω τα δικα μου... από εκει κ περα ο καθενας τις επιλογες του... δεν αναγκασες κανεναν να σε παρει δεν μπορει κανεις να σε αναγκασει στο τι θα χρεωσειςσε ευχαριστώ για τη γνώμη σου καλημέρα και φιλακια
Μαστορα το κορίτσι είναι ξεκάθαρο στο τι θέλει τα είπε όλα μόνη της χωρίς να προλάβει κάποιος να ρωτήσει. Ας κάνει την δουλειά της όπως νομίζει.δεν είναι η γνωμη μου είναι το σωστο... εσυ βαζεις τα θελω σου εγω τα δικα μου... από εκει κ περα ο καθενας τις επιλογες του... δεν αναγκασες κανεναν να σε παρει δεν μπορει κανεις να σε αναγκασει στο τι θα χρεωσεις