Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν τα γαμησε.Οχι σε σχεση με ολους τους αλλουςΤώρα αυτό δεν είναι επιχείρημα. Ο Ανδρέας ήταν διάνοια. Δεν είπαμε να μη γαμήσει. Να μη τα γαμήσει είπαμε
Από τότε που γνώρισε τη Μιμή μας πήρε όλους...
Τώρα αυτό δεν είναι επιχείρημα. Ο Ανδρέας ήταν διάνοια. Δεν είπαμε να μη γαμήσει. Να μη τα γαμήσει είπαμε
Αν δεν δουλευαμε θα τρωγαμε σκατα,ας κυβερνουσε και ο θεος.Ασε σημιτη καραμανλη θα πει οτι ειναι τα ιδιαΣκατά μας ευεργέτησε.αν δεν δουλευαμε θα σου ελεγα εγω.
τι θα πει ασε σημιτη-τωρινο καραμανλη?
αυτα τα εχεις "κουβεντιασει"με τον πολυδωρα (κουκουλοφοροι=συνασπισμος=καθηγητες) η με τον βουλγαρακη(πακιστανοι) η με τη ζαρντινιερα και το παπι που δερναν τον Κυπριο?????????και βέβαια όλα αυτά καμία σχέση δεν έχουν με τα μετά της δικτατορίας πολιτικά πράματα
και έχει πλάκα να ακους τον γιωργάκη να μιλά για δεξιά και δεξιά προσπαθώντας να αρμέξει ψήφους και να συσπειρώσει το κόμμα του αδυνατωντας να καταλάβει ότι αυτά έχουν ήδη ξεπεραστεί γιατί πολύ απλά έχουν αλλάξει οι εποχές και η πολιτική θα πρέπει να γίνεται βάση θέσεων και προγραμμάτων και όχι βάση θυμηκού όπως έκανε ο λαϊκιστής με Λ κεφαλαίο πατέρας του
Απαντας στα μισα και απαντας ανιστορητα.Τα πακετα Ντελορ που αναφερεσαι ηταν τα δευτερα πακετα επιδοτησεων.Για τα πρωτα θα εχεις και εκει μεσανυχτα.Για τη Μιμη εχω να σου πω οτι αν φτασεις 70 χρονων και σου την πεσει μια 27 28 μην ενδωσεις.Εδω την πεφτουν στα χουφταλα της ψωροσυνταξης του ΙΚΑ.Λεσ να μην την εβαζαν να την πεσει σε πρωθυπουργο??
ʼλλωστε, με την τυπική πασοκική λογική, για όλα φταίνε οι άλλοι...Ποτέ οι ίδιοι..
δεν διαφωνει κανεις με την νοημοσυνη του, απλα λεμε οτι τα χρονια του ηταν τα χαμενα χρονια για την Ελλαδα. Επεσαν τα απειρα λεφτα απο την ΕΕ και φτασαμε να ειμαστε ακομα οι τελευταιοι σε ολους τους τομεις στην Ευρωπη.Τώρα αυτό δεν είναι επιχείρημα. Ο Ανδρέας ήταν διάνοια. Δεν είπαμε να μη γαμήσει. Να μη τα γαμήσει είπαμε
Και φυσικα για αυτους για ολα φταιει η κυβερνηση του Μητσοτακη των 2,5 (περιπου) χρονων, μετα απο 1/4 του αιωνα!!! και οι τσαουσεσκου λιγοτερο εκατσαν...
και βρισκουν και ακροατηριο!!!
εγέννησε και ένα μεγάλο Έλληνα ιντριγκαδόρο & μέγα διδάσκαλο της πάρτης. Δεν ξαναγράφω το όνομα μην πέσει ο σέρβερ.dstp όλο αναφέρεις την τριετία μητσοτάκη
έχω να σου πω ότι ο μητσοτάκης πολιτικά ανήκε στο κέντρο και όχι στην δεξιά
θέλω να πω ότι δεν ήταν ένας πολιτικός με παραδοσιακή δεξιά αντίληψη κάτι που είναι ο καραμανλής
εξάλου τα πρωτακλασάτα στελέχη της τριετίας του, Μάνος , Ανδριανόπουλος αυτή την στιγμή περιτριγυρίζουν τον γιωργάκη όπως πολύ καλά γνωρίζεις άρα έχει αναγνωριστεί η προσφορά τους σε αυτή την περίοδο από τον νυν αρχηγό του κόμματος που ψηφίζεις