SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Είπαμε...η κυρία Χατζή έχει το Σ/Κ ελεύθερο,να κάνει ΟΤΙ θέλει!!!!ο μαυραγορίτης ο SANIM δεν την αφήνει...![]()
![]()
![]()
Είπαμε...η κυρία Χατζή έχει το Σ/Κ ελεύθερο,να κάνει ΟΤΙ θέλει!!!!ο μαυραγορίτης ο SANIM δεν την αφήνει...![]()
![]()
![]()
Είπαμε...η κυρία Χατζή έχει το Σ/Κ ελεύθερο,να κάνει ΟΤΙ θέλει!!!!
ξέρω γιατί ζήτησες γόβες...Είπαμε...η κυρία Χατζή έχει το Σ/Κ ελεύθερο,να κάνει ΟΤΙ θέλει!!!!
Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας...μπορώ τώρα να πάω να απολαύσω το ΣΠΙΤΙΚΟ βοδινό ραγου!!!! Καλή μου όρεξη....
για δω αν ταιριάζουν με τα αρβυλια μου,σόρρυ,με το ένα,ήθελα να πω....ξέρω γιατί ζήτησες γόβες...![]()
![]()
![]()
Γυναικα, θα με δανεισεις να παω να πηδησω την κυρια Ελενα110;![]()
μαλακά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του πμ σουΆσε ρε και μπορεί να το πιστέψουν!!! Στο κάτω κάτω,σιγά το κελεπουρι...
Γυναικα, θα με δανεισεις να παω να πηδησω την κυρια Ελενα110;![]()
θα αναρτήσω τον σχετικό κατάλογο....later.μαλακά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του πμ σου![]()
![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑο μαυραγορίτης ο SANIM δεν την αφήνει...![]()
![]()
![]()
16 κιλά κατσίκα σ έστειλα....Και στο κάτω κάτω σιγά τη κατσίκα που έστειλε ο άλλος!!! Ένα κατσικάκι μια σταλιά ήταν,νηστικοί μείναμε και οι τρεις!!!
άσε ρε γατάκι εδώ ήρθε χρήμα .... Με εσένα θα ασχοληθούμεΓυναικα, θα με δανεισεις να παω να πηδησω την κυρια Ελενα110;![]()
το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?άσε ρε γατάκι εδώ ήρθε χρήμα .... Με εσένα θα ασχοληθούμε![]()
σε καμμία βδομάδα απλώς κάποιοι με ξένα κόλλυβα κάνουνε κηδεία....το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?
Και? Θα τρωγαμε τα κερατα και τη προβια? 7 κιλα καθαρο βγηκε...16 κιλά κατσίκα σ έστειλα....
τι ήθελες εσύ ελέφαντα....?![]()
![]()
![]()
δεν σ είπα τυχαία μαυραγορίτη...Και? Θα τρωγαμε τα κερατα και τη προβια? 7 κιλα καθαρο βγηκε...