Δεν με ενδιαφέρουν τυπε δεν με εχουν ενοχλησει ποτέ.
Εγω μπαινω εδω μεσα διαβαζω κριτικές πάω μπουρδελοτσαρκα και μετα γυριζω και ανεβαζω και εγω κριτικές. Ωρες ωρες μου κάνουν εντυπωση οι διαμαχες σας. Λες και γνωριζεστε απο κοντά.
κανενα νοημα και κανενα ενδιαφερον δεν εχει ο διαγωνισμος. εκτος του ότι λειπουν τα μεγαλα ονόματα του παρελθοντος, δεν περασαν στην 8δα οι μαλάκες της καρδιας μας, τα πραγματικα και ολοκληρωτικά ναυαγια του σιτε εντουροιακωβοι, νασος αυνανιαδης, γασπαρης, στεκας και μερικα ακομα τσόλια.
στεκα κλειστο το μαγαζι δεν εχει πλακα και δωσε τα κλειδιά σε αλλους :S :S :S
Δεν με ενδιαφέρουν τυπε δεν με εχουν ενοχλησει ποτέ.
Εγω μπαινω εδω μεσα διαβαζω κριτικές πάω μπουρδελοτσαρκα και μετα γυριζω και ανεβαζω και εγω κριτικές. Ωρες ωρες μου κάνουν εντυπωση οι διαμαχες σας. Λες και γνωριζεστε απο κοντά.
κανενα νοημα και κανενα ενδιαφερον δεν εχει ο διαγωνισμος. εκτος του ότι λειπουν τα μεγαλα ονόματα του παρελθοντος, δεν περασαν στην 8δα οι μαλάκες της καρδιας μας, τα πραγματικα και ολοκληρωτικά ναυαγια του σιτε εντουροιακωβοι, νασος αυνανιαδης, γασπαρης, στεκας και μερικα ακομα τσόλια.
στεκα κλειστο το μαγαζι δεν εχει πλακα και δωσε τα κλειδιά σε αλλους :S :S :S
ο στουκας αφου αφαιρεσε τον εαυτο του απο την συνεχεια του διαγωνιμου ( ηρθε 5ος στην γενικη καταταξη και δευτερος στον ομιλο..) συνεχιζει να παιρνει νοημα στην ζωη του μεσα απο το bou .....
ειναι θεμα χρονου να τον πιασει η γυναικα του στα πρασα ...
ειπε ο ανθρωπος που εχει ειδικο τετραδιο στο τσοντοσυρταρο του σπιτιου του με λιστες, στατιστικα, αρχεια, διασταυρωσεις ομιλων και προκρισεις για εναν διαγωνισμο μαλακα σε ενα πορνοσαιτ
ειπε ο ανθρωπος που εχει ειδικο τετραδιο στο τσοντοσυρταρο του σπιτιου του με λιστες, στατιστικα, αρχεια, διασταυρωσεις ομιλων και προκρισεις για εναν διαγωνισμο μαλακα σε ενα τσοντοσαιτ
Στουκα ..... σε πονεσαν πολυ οι πικεριστες γιατι σου ειπαν την αληθεια για τον εαυτο σου. Ολη η ζωη σου ειναι το μπου και η ψευτικη ταυτοτητα που μοστραρεις. Στον εξω κοσμο ολοι ξερουν οτι εισαι ενας τελειωμενος. Χαρη σε εμας το εμαθαν και εδω. Δηθεν παντρεμενος, ανεργος, συζητουμενος χαιρεκακα απο τη γειτονια, χωρις ελπιδα για κοινωνικη καταξιωση και χωρις το θαρρος να αγγαλιασεις τη μοναξια σου ΠΕΡΗΦΑΝΑ. Αυτος ειναι ο λογος που μας μισεις.