κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.746
- Πόντοι
- 9.450
Η Λάνα η καινούρια από Βέργας 3 είναι και απόγευμα?..μήπως πέρασε από εκεί κανείς?
Η Λάνα δουλεύει μόνο ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ (9π.μ.- 5μ.μ.)![]()
Η όμορφη Νταϊάνα από την μοντελοαλυσίδα Φυλής 54,56 κτλ.
έφυγε οριστικά, απ' ότι μου είπε η τσα2.
Καλησπέρα παιδιά..η παλιά γνωστή αντριαννα που δίδυμου σε ποιο σπίτι και σε ποια βάρδια δουλεύει;
Είδες τη Σάρρα από το Ιάσονος 43,δεν εχασες και τίποτα που δεν μπήκες...μικρη ενημερωση απογευμα απο μεταξι... η σαπιλα απλα...οχι μονο εχουν φυγει ολες και εχουν μεινει τα σαπακια πισω αλλα μεχρι και οι αναπληρωματικες εχουν φυγει που ειχα σαν δευτερες επιλογες...
μια αξιοσημειωτη αναφορα μοναχα...εγω απο τοτε που ανοιξε το μεγ αλεξ 21 2 φορες εχω μπει ολες κ ολες.. και ειχα πετυχει αλιονα και μια μαυρη οποτε δε ξερω τι παιζει σε αυτο το σπιτι... τωρα απογευμα πριν λιγο το πανω ειναι κλειστο..αλλα στο κατω εχει μια κοπελα ΠΟΛΥ ομορφη... προσωπικα θεωρω παρουσια ανετη σε στουντιο.. δεν γνωριζω αν ειναι παλια η καινουρια... η τσατσα ειπε το ονομα Αλεξανδρα... μαλλον φουμαρα...καθως η κοπελα που ειδα εγω ταιριαζει στην κριτικη του TOMMY DEVITO με ονομα μικυ... εκτος του οτι αντι για ισιο μαλλι εγω την ειδα με μακρυ ΣΓΟΥΡΟ ΜΑΛΛΙ καστανο ψηλη γυρω στο 1.70 plus αδυνατο μοντελε σωμα με ενα tribal ταττου πανω απο το κωλο...αυτο προσεξα και για αυτο αναφερω οτι ταιριαζει στην κριτικη του τομυ...περα απο το μαλλι...
επειδη αποψε ενιωθα οτι θα εχυνα αργα...ισως στο 10λεπτο σιν ηθελα κατι..σιγουρο και δεν διακινδυνεψα...κατι μ εκανε το κλικ...αλλη φορα αν την πετυχω και ειμαι στα χοντρα θα την προτιμησω εννοειτε αλλα τωρα δεν εχω ουτε πληροφοριες και ουτε ειμαι σε φαση να φυγω αχυστος....
που τελικα αχυστος εφυγα με αυτα που ειδα αλλα τι να κανεις.. τουλαχιστον το 10αρι στην τσεπη..
τελικα η υποτιθεμενη αλεξανδρα ειναι η μικυ του τομυ? ξερει καποιος? θενκς
Σωστά η κοπέλα είναι όπλο παρά πολύ καλή τιμάει το 20€ο και με το παραπάνω πέρασα πριν λίγο μια χαραΤσάρκα από βέργας...
η Λάνα είναι αδιάθετη...
και η Βίκη πυροβολάει αβέρτα με ουρές τους συναγωνιστές!
Και για να μας "κεράσουν" φόλα, αν δεν είναι στα φεγγάρια τους...Οι πουτάνες κάνουν διακοπάρες όσο θέλουν κι εσάς σας τρώει ο ήλιος πριν ή μετά την δουλειά για να τις ψάχνεται και να τους τα ακουμπήσετε !!!
Στα τσακίδια να πάει, η φόλα!Η όμορφη Νταϊάνα από την μοντελοαλυσίδα Φυλής 54,56 κτλ.
έφυγε οριστικά, απ' ότι μου είπε η τσα2.